pozitii moarte
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
pozitii moarte
tocmai am obs in seara asta ca pozitia pe partea stanga nu mai e...a murit neonu...pfff...vineri iar fac o vizita la amicii de la ats... 
...c4 berlina 1,6i 110 cp...

-
nero
- Robotizat
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
e in garantie...deci sa mi-l schimbe:))...intrebarea mea arfi...dc draq isi pierd din intensitate cu timpu...si nu raman ca la inceput...le pot schimba cu ceva care sa tina mai mult...ma batea gandu sa caut sa schimb neoanele de la pozitii cu leduri...stie careva dc se poate ...?
...c4 berlina 1,6i 110 cp...

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bai sinteti nebuni?:) Costa mai mult gazul (si mai ales nervii si timpul pierdut) pina la ATS decit o pereche de becuri de pozitie:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
cipsone
Am aceeasi problema cu o lumina de pozitie.mituc scrie:Bai sinteti nebuni?:) Costa mai mult gazul (si mai ales nervii si timpul pierdut) pina la ATS decit o pereche de becuri de pozitie:)
Ca sa fie clar, e un bec sau un neon?
Daca stie cineva exact, as aprecia si informatia despre ce model trebuie sa cumpar, eventual de unde si daca ar trebui sa stiu ceva in mod special inainte de a ma apuca sa-l schimb.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
E un bec amarat..si mie mi s-a ars unul care e dintr-un set de bluevision. O sa revin la cele stock.
@Deese ..nu lua bluevision, mie mi s-au ars pe rand becurile de faza scurta(la 4 luni dupa ce am luat becurile) si acum vad ca si o pozitie s-a dus!
@Deese ..nu lua bluevision, mie mi s-au ars pe rand becurile de faza scurta(la 4 luni dupa ce am luat becurile) si acum vad ca si o pozitie s-a dus!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sint W5W daca nu ma insel. Se gasesc pe toate drumurile si sint foarte simplu de schimbat.cipsone scrie:Daca stie cineva exact, as aprecia si informatia despre ce model trebuie sa cumpar, eventual de unde si daca ar trebui sa stiu ceva in mod special inainte de a ma apuca sa-l schimb.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Mihay
- Supermoderator