frane...cred

Scrie răspuns
banditu

frane...cred

Mesaj de banditu »

De cateva zile am observat ca atunci cand pun frana se aude un zgomot ciudat rau ...nu scartaie..e un sunet infundat,,,ca si cum s`ar freca fier pe fier , are cineva vre`o idee ce poate fi ?
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Zgomotul ala dispare dupa ce frinezi de vreo citeva ori si se incalzesc discurile. Se aude si la mine insa numai cu frinele reci (si la mine stau reci destul de mult). Cred ca e din cauza ca ajunge praf intre discuri si placute.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

cati km ai? din cate inteleg nu e vorba de scartaitul subtire care e cunoscut..zice ca e infundat..du-te in service si reclama situatia. eventual daca se intampla des vezi in ce momente (ce presiune aplici franei) astfel incat sa le poti arata respectivilor si sa inlocuiasca
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

S-au tocit placutele si au ajuns la discuri... Am patit eu la Fiat.. Si s-a lasat cu schimbat discuri..
Sper sa nu fie asta, totusi! Km?
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mai sa fie .. cit km a facut ? 30 000 ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:S-au tocit placutele si au ajuns la discuri... Am patit eu la Fiat.. Si s-a lasat cu schimbat discuri..
Sper sa nu fie asta, totusi! Km?
Eu am peste 54k km insa avind in vedere ca la 45k erau uzate 25% e putin probabil sa fi uzat inca 75% in 10k km. Poate la mine e altceva insa, poate la el se aude mult mai tare, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
banditu

Mesaj de banditu »

Masina are 7 luni si am 20k km , si nu se aude mereu , cand am fost cu ea la service numai facea nimik , mergea ca unsa , si aia au spus ca nu are nimik :x :x
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Si eu am avut acel zgomot de fier pe fier dar doar la viteze mici. Am fost cu ea la service si au zis ca nu are nimic.
Eu banuiesc ca ar fi de la materialele antiderapante care se arunca iarna. Acum nu am mai auzit sa mai faca.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
candymann

Mesaj de candymann »

se poate intampla k sa fie ceva pietricica intre placute si disc si alea sa scoata zgomotul ala.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

asa am patit eu, am luat o piatra si mi-a facut un sant pe discul din dreapta si huruie de imi este rushine sa pun frana :oops:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

am si eu zgomotu dar doar cand franezi f incet si nu cu pedala f apasata. zici ca am raba mi-e si rusine cand opresc la semafor. e din cauza materialului placutelor. daca le scoti si le cureti nu mai fac vreo 1000 km si dupa aia o iau iar.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

@eduardo_didi exact acelasi lucru il pateam si eu ... s-a rezolvat la revizia de 40k prin schimbarea placutelor de frana fata
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ia un spray de discuri si da la placute. costa 15 ron
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
banditu

Mesaj de banditu »

azi am fost la omv si am incercat sa curat placutele cat de cat , am insistat vreo 2 min cu presiune mare pe fiecare din ele si minune , numai face :D dar in schimb m`am ales cu un scartait dar e mai acceptabil decat cum se auzea inainte :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”