speed control faulty

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ieri pe A1 mi-a aparut pe bord ''speed control faulty'' :shock: . Ciudat era faptul ca limitatorul functiona, doar când dădeam pe regulator aparea mesajul si se aprindea becul ''service'' Am oprit la benzinarie unde am stat vreo zece min iar când am plecat totul functiona OK fără sa-i fac nimic :D Robotelul se repară singur? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

eu patesc regulat acest lucru, am invatat ca nu trb sa opresti motorul, doar dai rotita pe off si dupa cateva sec dai inapoi si gata...

btw, am fost in service si cica mi-au rezolvat aceasta problema :lol: :lol: :lol: :lol: :^o :bootyshake:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

pasare scrie:Ieri pe A1 mi-a aparut pe bord ''speed control faulty'' :shock: . Ciudat era faptul ca limitatorul functiona, doar când dădeam pe regulator aparea mesajul si se aprindea becul ''service'' Am oprit la benzinarie unde am stat vreo zece min iar când am plecat totul functiona OK fără sa-i fac nimic :D Robotelul se repară singur? :roll:
e prima oara cand ti se intampla? scuze daca sunt pe langa ca n-am citit nimic din topicul asta dar mi s-a intamplat si mie respectiva tarsenie si nu odata. si nici nu e nevoie sa opresti masina ca sa dispara, e suficient sa muti rotita aia pe 0 si sa dai inapoi pe speed control si gata! dar o sa reapara eroarea!
L.E. HA! pana am postat eu a scris si PsH the same :D!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Am încercat chestia cu rotița pe zero dar eroarea revenea de fiecate dată :( Pâna nu am oprit motorul nu a dispărut.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Am avut si eu treaba aia, acum cateva luni...Mi-a aparut de 2 ori si gata.Nu a disparut pana cand nu am oprit motorul.La service au incercat sa gaseasca eroarea, nu aparea in diagnostic.Nu a stiut nimeni ce s-a intamplat.NU stiu daca are legatura sau nu, dar dupa aceea mi s-a ars si siguranta de la comenzile volan.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mie nu-mi merge de vreo cateva luni bune! Nici limitator nici pilot si simptomele sunt aceleasi!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

baga o vizita la mugurel... si cred ca-ti rezolva el problema... si cu ocazia asta halesti si niste mititei MARI pe dealu negru :lol:

dupa cate am inteles din celelalte topicuri... se cam apropie si revizia, asa ca... impusti 2 iepuri deodata :P
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai trebuie sa ma duc dar n-am timp..insa tre sa fac ca iese masina din garantie in curand :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ai scos borna? In majoritatea cazurilor se rezolva.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Georgel
Numar Inmatriculare: Ct-07-niR

Re: speed control faulty

Mesaj de Georgel »

Problema cu speed-ul mi-o da si mie cand are ea chef,numai la Service nu vrea sa o dea.La mine e simplu...las pe centru cateva minute...si cand il activez din nou merge.Cred ca s-au cam grabit ei cu tehnologia asta furata de la Mercedes si nu e facuta cum trebuie.Am tot auzit pe la cei cu C4.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

De ce spui ca e furata de la Mercedes?! E cumva brevetata de ei?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

Se pare ca si la mine s-a reparat de la sine. Cu toate acestea, cam acum o luna am patit-o iar. Indicatorul de service aprins si eroarea respectiva pe computer.

Ideea e, ca in momentul in care am vrut sa schimb de pe limitator pe regulator nu am invartit destul de rotita. A ramas undeva intre 0 si REG....si probabil ca nu i-a placut. Am schimbat repede pe REG si am scapat de probleme
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Pixel scrie:Se pare ca si la mine s-a reparat de la sine. Cu toate acestea, cam acum o luna am patit-o iar. Indicatorul de service aprins si eroarea respectiva pe computer.

Ideea e, ca in momentul in care am vrut sa schimb de pe limitator pe regulator nu am invartit destul de rotita. A ramas undeva intre 0 si REG....si probabil ca nu i-a placut. Am schimbat repede pe REG si am scapat de probleme
Ti se mai poate intimpla . Cind apar probleme la Limitator si Pilot acestea raman !
versiunea de soft trebuie schimbata ! Eu o sa fac o resoftare si o sa spun pe urma daca am scapat de aceste probleme .
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

speed control faulty mai apare si cind nu ai mai resetat trip-ul de foarte multe mii de kilometri si se rezolva cu asta. In alte cazuri tre' sa scoti borna. Probabil o versiune noua de soft rezolva ambele cauze.
Mie mi-a aparut o singura data cind am inceput sa accelerez usor avind stingul pe frina doar cit sa tin stopurile aprinse pentru boul din spate. A trebuit sa scot borna.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

mituc scrie:speed control faulty mai apare si cind nu ai mai resetat trip-ul de foarte multe mii de kilometri si se rezolva cu asta. In alte cazuri tre' sa scoti borna. Probabil o versiune noua de soft rezolva ambele cauze.
Mie mi-a aparut o singura data cind am inceput sa accelerez usor avind stingul pe frina doar cit sa tin stopurile aprinse pentru boul din spate. A trebuit sa scot borna.
naspa treaba Mituc . Nu a iesit "brutal" de pe pilot ? in asa fel incat ala din spate sa se sperie si sa puna frana ? Sau a ramas accelerata datorita faptului ca piscai pedala ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”