Probleme ... multe la C4-ul meu. :(
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
lasati mai franta. unde are casa motocicleanu? il luam pe sus, si il torturam cu scartaituri, troncaneli, plastice, table, zdranganeli de tot felul...sa vedem cat resizta?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
bizkit1
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Initiatorul topicului are aceeasi problema ca si mine la climatizare. Sunt curios cum si-a rezolvat-o 
Oare ma vor tine cu masina asa pana dupa plecarea de 1 mai?! O sa mor de cald pe acolo
. Mi-am facut programare pentru 27 martie. Ramane de vazut...
Oare ma vor tine cu masina asa pana dupa plecarea de 1 mai?! O sa mor de cald pe acolo
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
danalarm
roagate sa fie piesa pe stoc (vaporizatorul) eu am asteptat o luna si cevacosminnuss scrie:Initiatorul topicului are aceeasi problema ca si mine la climatizare. Sunt curios cum si-a rezolvat-o
Oare ma vor tine cu masina asa pana dupa plecarea de 1 mai?! O sa mor de cald pe acolo. Mi-am facut programare pentru 27 martie. Ramane de vazut...
Coupe 1,4i VTR Gri Yceland/august 2005 B-45-LDW
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
dar tu ce problema ai avut?!
PS. Am inceput sa ma rog
PS. Am inceput sa ma rog
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Mi-am bagat si eu azi masina in service pentru mai multe probleme printre care si climatizarea.
Nenea de acolo mi-a zis ca defectiunea se produce in momentul in care cedeaza nu stiu ce rotita pe acolo... Deci rotita e de vina
. Cica e facuta din "rahat" si de asta cedeaza atat de multe. Zice el ca rotita noua va fi de o calitate mai buna... ramane de vazut
Nenea de acolo mi-a zis ca defectiunea se produce in momentul in care cedeaza nu stiu ce rotita pe acolo... Deci rotita e de vina
-
unikt1
Fi sigur ca o sa iti puna una de aceeasi calitate ca sa mai ai si alte probleme ..altfel ei ce fac ?cosminnuss scrie:Mi-am bagat si eu azi masina in service pentru mai multe probleme printre care si climatizarea.
Nenea de acolo mi-a zis ca defectiunea se produce in momentul in care cedeaza nu stiu ce rotita pe acolo... Deci rotita e de vina. Cica e facuta din "rahat" si de asta cedeaza atat de multe. Zice el ca rotita noua va fi de o calitate mai buna... ramane de vazut
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Spre deosebire de altii eu am ceva mai multa incredere in cei de la ATS. Nu cred ca ar face ei asa ceva... Nu vad ce interes au ei sa umple serviceul cu masini pe garantie.
In plus, informatia o am de la cineva de incredere din ATS.
In plus, informatia o am de la cineva de incredere din ATS.
-
onacus
Service-ul nu este niciodata plin de masini. De-aia sunt programari. Se face programare atunci cand este service-ul gol. Cu cat sunt mai mai multe masini, cu atat vor fi programate mai tarziu.cosminnuss scrie:Spre deosebire de altii eu am ceva mai multa incredere in cei de la ATS. Nu cred ca ar face ei asa ceva... Nu vad ce interes au ei sa umple serviceul cu masini pe garantie..
Service-ul va fi intotdeauna la fel de plin
Pe de alta parte, daca service-ul este gol, inseamna ca sunt prea multi oameni care lucreaza acolo. Cine are oare interes sa se creada asta? Angajatii nu, pentru ca simt ca o sa trebuiasca sa-si caute de lucru
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Asta e cea mai tare chestie care am auzit-o
Isi fac de lucru ca sa nu-i dea afara
Oare de asta le-a mai facut un sediu? Ca erau prea aglomerati? Probabil au facut si angajari
Sa fim seriori... Ar fi tare sa te duci sa-ti repare ceva la Cd-player si intre timp sa-ti buseasca climatizarea ca sa mai ramai nitel pe acolo
Inteleg pentru masinile care nu sunt in garantie, ca deh, mai scot si ei un ban, dar la cele in garantie!? wtf?!
Ce interes au cei din Franta sa trimita piese predispuse la defecte!?
Eu altceva nu inteleg: De ce daca au descoperit ca piesa respectiva (rotita care defecteaza climatizarea) este facuta dintr-un plastic prost nu au facut o rechemare pentru a o inlocui la toate masinile? S-a facut rechemare pentru faruri desi nu am auzit sa aiba cineva probleme iar acolo unde problemele persista nu se sinchiseste nimeni sa le rezolve.
Isi fac de lucru ca sa nu-i dea afara
Sa fim seriori... Ar fi tare sa te duci sa-ti repare ceva la Cd-player si intre timp sa-ti buseasca climatizarea ca sa mai ramai nitel pe acolo
Inteleg pentru masinile care nu sunt in garantie, ca deh, mai scot si ei un ban, dar la cele in garantie!? wtf?!
Ce interes au cei din Franta sa trimita piese predispuse la defecte!?
Eu altceva nu inteleg: De ce daca au descoperit ca piesa respectiva (rotita care defecteaza climatizarea) este facuta dintr-un plastic prost nu au facut o rechemare pentru a o inlocui la toate masinile? S-a facut rechemare pentru faruri desi nu am auzit sa aiba cineva probleme iar acolo unde problemele persista nu se sinchiseste nimeni sa le rezolve.
-
onacus
Bine, politica exacta a lor nu o stiu, pentru ca nu am cum sa o stiu. Dar de ce de exemplu ciorapeii nu se fixeaza la toate masinile inainte de livrare? De ce nu se rezolva problema cu amortizoarele spate inainte de livrare? De ce radioul care este defect la toata lumea nu se inlocuieste inainte de livrare? De ce greierii din usile de la coupe, care sunt datorate marimii usilor nu se fixeaza inainte de livrare? De ce zgomotul de la etrierele spate nu se fixeaza inainte de livrare? De ce plasticul de sub geamul spate de la coupe nu se fixeaza inainte de livrare?
La toate aceste probleme care au aparut la foarte multa lume, nu s-a facut nimic inainte de livrare. Se asteapta sa vina omul sa se planga in loc sa se faca ceva. Ei stiu ca oamenilor si se face jena si nu vin cu problemele la ei si se bazeaza pe asta. Iar pe cei care vin ii plimba de multe ori cu vorba, ca poate li se face rusine si nu mai vin inapoi.
Cat despre noul sediu pot sa spun doar atat: Iti inchipui cati bani castiga ei la o singura masina daca isi permit dupa doar cativa ani sa-si faca un asemenea sediu? Si fix intre zona rezidentiala baneasa si zona comerciala baneasa.
La toate aceste probleme care au aparut la foarte multa lume, nu s-a facut nimic inainte de livrare. Se asteapta sa vina omul sa se planga in loc sa se faca ceva. Ei stiu ca oamenilor si se face jena si nu vin cu problemele la ei si se bazeaza pe asta. Iar pe cei care vin ii plimba de multe ori cu vorba, ca poate li se face rusine si nu mai vin inapoi.
Da, de ce sa vina lumea cu ele in garantie, cand poate sa vina DUPA garantie, si sa dea bani din buzunar.Inteleg pentru masinile care nu sunt in garantie, ca deh, mai scot si ei un ban, dar la cele in garantie!? wtf?!
Nu au facut angajari, sunt cam aceeasi oameni ca si dincolo, pentru ca eu ii stiu pe toti. Si la vanzari si la receptie service. Nu stiu mecanicii, ca deh, nu putem intra in service, dar o parte ii stiu si sunt tot cei din Pipera, in baneasa. Cel putin cei mai mari in grad.Oare de asta le-a mai facut un sediu? Ca erau prea aglomerati? Probabil au facut si angajari![]()
Cat despre noul sediu pot sa spun doar atat: Iti inchipui cati bani castiga ei la o singura masina daca isi permit dupa doar cativa ani sa-si faca un asemenea sediu? Si fix intre zona rezidentiala baneasa si zona comerciala baneasa.
Poate nu chiar asa, dar este sentimentul pe care il ai cand mergi la medic: iti da o pastila pentru cap, da' pe termen lung se strica altceva, ca deh... nici sa nu mearga lumea la medic nu este bine, ca isi pierd obiectul muncii. In fine, nu este chiar asa, dar si ei trag cat mai mult sa nu-ti rezolve problemele. Asta cred ca au simtit-o multi. Si daca ai avut ceva ce s-a rezolvat din prima, ai avut noroc. Daca nu, stii exact despre ce vorbesc acum.Isi fac de lucru ca sa nu-i dea afara
Simplu, mai bine le monteaza pe o masina decat sa le arunce. Si daca pica piesa aia dupa garantie, si mai bine, omul o sa dea banul pentru alta.Ce interes au cei din Franta sa trimita piese predispuse la defecte!?
Nu fac asta voit, dar reushesc lucruri de genul asta din pacate.Sa fim seriori... Ar fi tare sa te duci sa-ti repare ceva la Cd-player si intre timp sa-ti buseasca climatizarea ca sa mai ramai nitel pe acolo
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Nu e vina lor ca masinile vin varza din Franta. Citroen ar trebui sa suporte absolut toate cheltuielile de reparatie. Evident ca celor de la ATS nu le convine sa-si piarda vremea cu ciorapei sau climatizari defecte...
N-as prea crede ca Citroenul, pe langa piesele defecte inlocuite, mai trimit si bani de salarii...
N-as prea crede ca Citroenul, pe langa piesele defecte inlocuite, mai trimit si bani de salarii...
-
shomoyoque