Azi defacand capota am observat o pata de ulei, sau ceva asemanator, are consitenta unsuroasa.
Pozele sunt facute cu un mobil intr-o atmosfera intunecata si am folosit blitzul,deci scuzati calitatea.
Si fiindca mobilul e un SE w810 da o tenta usor exagerat galbuie.
In realitate nu se vede chiar asa dar oricum tin minte ca ultima oara cand am deschis capota parca nu era.
Pai ori nu e strins ca lumea busonul ala, ori nu etanseizeaza ca lumea, ori a picurat ceva de undeva. Ca daca ai avea presiune la ulei de sa-ti sara pe linga capac cred ca aveai de mult blocul motor facut tandari.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ceva similar am avut si eu inca din primii km in partea dreapta la imbinarea capacului acela. Stai linistit ca nu are nimic! Cat timp nu va creste semnificativ in dimensiuni n-ai motiv de ingrijorare. A mea a ramas aproximativ la fel aproape 2 ani si au sters-o baietii lui mugurel cand am fost la a doua revizie. De atunci, trebuie sa recunosc, nu m-am mai uitat sa vad daca a reaparut dar chiar nu-mi bat capul cu ea.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Nu stiu,mie mi-e sa nu fie fisurata imbinarea aia.
Sa nu fie perfecta si pe acolo sa se prelinga ulei.
O sa o sterg maine bine si ma mai uit peste vreo cateva zile.
Am sters-o si tot a aparut. am observat si un fel de mica fisura exact in zona unde apare uleiul. nu e fisura in sensul in care intra un varf de cutit,dar nu e ca restul suprafetei. revin maine cu poze.
sa o duc in service?
Probabil ca e garnitura de la capacul de motor, ori are un defect de fabricatie ori nu a fost pus destul mastic (sau ce o fii) cand l-au inchis.
Du-te in service, daca au garnitura pe stoc e treaba de 5 min.
L.E.: Mie sincer din poza imi pare sa se fii scurs de la buson, dar poate e doar poza de vina.
90% mi se pare de la capacul unde pui ulei.
Dimineata, pana sa pleci cu masina si NUMAI daca nu ploua desfa capacul de la ulei si pune-l la loc.
Apoi sterge bine.
Normal strangi bine de tot capacul. Daca mai apare mergi la service.
In niciun caz nu deschide capacul cu motorul deschis. Lasa macar 30 de minute sa se raceasca si deschide progresiv. In cazul in care se deschide cat e motorul cald operatia estetica devine un must to be, insa pls. atentie. E valabil si la lichidul de antigel
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Nu,nu e de la buson.
L-am desfacut(cu motorul rece) si am curatat perfect zona aia (desi ulei era doar la imbinarea aia), inclusiv pata (sapt trecuta).
Apoi am insurubat bine busonul.
Pata a reaparut again numai la imbinarea aia, exact ca inainte.
Busonul, zona de la filet, etc sunt toate curate.
Cand o sa ma duc in service pentru o inlocuire de stop (e ciobit nitel plasticulintr-un colt) am sa le zic si de fisura aia.
Am cam lasat-o asa pana saptamana trecuta cand am fost la Mugurel.
Baietii s-au uitat acolo si mi-au zis ca nu e nimic grav dar daca e ceva trebuie desfacut toate dracia aia si vazut exact ce e.
Mi-au sters zona cu niste spray cu alcool si au zis sa ma mai uit din cand in cand la ea.
Ei bine, dupa 1 saptamana si cateva sute de km facuti cu masina zona aia e la fel de curata ca si dupa sprayere, deci am scapat de pata.
Probabil era ceva din rodaj.