probleme sistem racire motor
-
Cezar
- pi buni
probleme sistem racire motor
A inceput sa imi curga antigel de undeva din spatele motorului. Initial am crezut ca e pompa de apa dar am dat scutul jos si e in perfecta stare, antigelul venind de undeva de sus. Deasupra electomotorului. A mai patit careva asa ceva. Nu stiu ce naiba are si imi e frica sa plec la drum lung cu ea(adica sa ma duc la vreun service Citroen)
Help me
Help me
- Mihay
- Supermoderator
-
Cezar
- pi buni
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
Cezar
- pi buni
Am gasit buba.
Cand am fost la service la revizie au rupt un suport de la filtru de aer. Carcasa filtrului a frecat un furtun de la motor si la gaurit.
Cica sa mai faci revizile in service-uri autorizate. In majoritatea service-urilor sunt doar mecanici de 2 lei. Am fot la revizii pana acum si in bucuresti la ATS si in Pitesti la Cartec si aceeasi impresie mi-au lasat toti.
Cand am fost la service la revizie au rupt un suport de la filtru de aer. Carcasa filtrului a frecat un furtun de la motor si la gaurit.
Cica sa mai faci revizile in service-uri autorizate. In majoritatea service-urilor sunt doar mecanici de 2 lei. Am fot la revizii pana acum si in bucuresti la ATS si in Pitesti la Cartec si aceeasi impresie mi-au lasat toti.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-