Deese scrie:Cat costa filtrul de polen cu carbune activ ?
eu am luat unu de la Mahle shi am dat in jur de 75 lei ...da gaseshti shi mai ieftin un mann de exemplu sau fleetguard
oricum eu iti recomand mahle shi mann... chiar daca dai putin mai mult pe ele...da shtii pe ce dai banii...parerea mea
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul IICupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Cand deschizi capota e o tevusca acoperita cu un capac de plastic negru pe unde se pune agentul de racire si pe care scrie ceva gen `AC agent`
E undeva in spatele radiatorului, in stanga.
sa nu umblati la tevilealea ca va treziti cu un jet de freon in nas!
parfumatorul se baga prin aerisitoarele centrale din bord cu ajutorul unui tub subtire de plastic. in mod normal au toate flacoanele instructiuni.
noi avem un kit care dupa ce ii faci chestia asta, mai e un flacon pe care il desfaci si il lasi in habitaclu 15min pe recirculare si la viteza mica a ventilatorului. astea 2 impreuna chiar fac minuni si lasa tapiteria scaunelor si a plafonului cu un miros placut, scoate mirosul de tigare si lasa un aer curat.
inca o data: nu umblati latevile de AC!!!
mugurel chiar am vazut si eu ceva in hypermarketuri asemanator de ce zici tu...e ca o conserva mai mare, il pui pe bancheta spate, apleci scaunele pe fata, dai clima la maxim pe recirculare ptr 10-20 min. crezi ca o sa aiba vreun efect??
Mihay scrie:mugurel chiar am vazut si eu ceva in hypermarketuri asemanator de ce zici tu...e ca o conserva mai mare, il pui pe bancheta spate, apleci scaunele pe fata, dai clima la maxim pe recirculare ptr 10-20 min. crezi ca o sa aiba vreun efect??
o sa te receasca.......la Ptza !
voi chiar credeti in efectele minunate ale produselor astea?
sunt si sprayuri care nu fac nimic.
mirosul apare dat condensului ramas pe tubulaturi
se intampla la toate masinile!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ia sa ne gandim:
daca lasati frigiderul scos din priza cateva zile cu usa inchisa ce gasiti inauntru? un miros neplacut. acesta provine de la formarea unei ciuperci pe vaporizatorul dinauntru.
este un fenomen absolut normal.
sprayurile sunt pentru eliminarea acestor ciuperci urat mirositoare de pe vaporizator. chiar au efect... cateva luni. dupa 6 luni trebuie tratat din nou.
e simplu!
@aiurica: da! au efect!
eu sunt Toma necredeinciosu!
continui sa cred ca au efect partial!
si aici aduc ca argument coturile multiple din tubulatura iar sprayul nu va ajunge ever in intraga tubulatura!
si daca dau cu deodorant acolo se schimba mirosul.....
prbl ca sprayurile alea au concentratie mare de alcool si inhiba mirosul.....
dar asa sunt eu mai carcotas!
Mugurel sper sa nu te superi pe mine, nu contest (ar fi culmea) cunostintele tale dar eu asta cred!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
eu nu ma supar de loc si sunt bune discutiile acestea.
nu vad nicio legatura cu tubulatura.
nu mi-ai raspuns la faza cu frigiderul
principiul e acelasi.
toma necredinciosul vine de la riscul de a plati niste bani si fara efecte. iti dau dreptate daca e facuta in graba. daca insa se face cu atentie si cum scrie in instructiuni, eu am vazut rezultate bune.
referitor la sprayul de interior, eu am scos mirosul de tigare dintr-un picasso cu doua flacoane si a dat rezultate!
fara suparare