Salutare,
Am o mica/mare problema de ceva timp dupa ce opresc motorul se aude un bazait ciudat...este vorba de un motoras diesel...
La intalnirea din seara asta Silviu mi-a zis ca este posibil sa fie din turbina, ma intereseaza daca a mai patit cineva asa ceva si cum s-a remediat problema. Masinutza trage f bine si nu are nici o problema, doar acel bazat la 2 secunde dupa ce opresc motorul ( si nu este ventilatorul)...
Zgomot ciudat la oprirea motorului
- alexchivu
Zgomot ciudat la oprirea motorului
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
gonty
- Profu'
- Numar Inmatriculare: IS96DEA
Re: Zgomot ciudat la oprirea motorului
Este turbina, clar. Nu uita insa ca, dupa ce te-ai oprit, sa lasi motorul sa mearga 30 sec. sa se mai raceasca turbina. Altfel.... Oricum, la mine se aude de la inceput si la toate motoarele diesel cu turbina pe care le-am auzit (VAG and Ford included) fac la fel.
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
- basy
- Praz Racing Team
Daca citeai si tu cartea masinii vedeai ca este recomandat sa lasi masina cateva secunde pana sa o opresti. Dupa ce ii dau forja eu o las minute bune dupa aia.alexchivu scrie:Salutare,
Am o mica/mare problema de ceva timp dupa ce opresc motorul se aude un bazait ciudat...este vorba de un motoras diesel...
La intalnirea din seara asta Silviu mi-a zis ca este posibil sa fie din turbina, ma intereseaza daca a mai patit cineva asa ceva si cum s-a remediat problema. Masinutza trage f bine si nu are nici o problema, doar acel bazat la 2 secunde dupa ce opresc motorul ( si nu este ventilatorul)...
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
- Mihay
- Supermoderator
- alexchivu
si eu o las nu opresc imediat...basy scrie:Daca citeai si tu cartea masinii vedeai ca este recomandat sa lasi masina cateva secunde pana sa o opresti. Dupa ce ii dau forja eu o las minute bune dupa aia.alexchivu scrie:Salutare,
o sa vorbesc cu mugurel sa vedem ce zice si el
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)