Limitator de viteza defect, clima defecta, cutie de vt...etc

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

tu te-ai uitat la ciorapei?? daca sunt sunt sau jos...s-au desteptat baietii acum iti zic direct, ba face zgomot (dupa ce cumperi masina) sa nu vii apoi sa ii intrbi de ce se aude naspa
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
quentin

Mesaj de quentin »

bai nu se aude extrem de naspa dar spate se simte mai dur in comparatie cu fata unde nu se aude mai nimic ci doar se simte.

si da...ciorapeii sunt la locul lor.
C4 Coupe, 1,6 HDI 16v 110 CP, Gri Iceland, Ice Pack Full Options, B-11-USN
Imagine
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Revin cu informatii despre clima: Dupa ce ca nu mai am control decat la zona stanga, dreapta bagand doar cald, ieri nu mai vroia sa se inchida deloc climatizarea. Displayul se inchidea, aratand ca s-a oprit, dar aerul era aruncat in continuare. Dupa vreo ora jumate s-a oprit si el, nu stiu cum...

Deci clima mea defecta s-a defectat din nou. E dublu-defecta :P
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Alexandru

marche arriere sau viteza 1

Mesaj de Alexandru »

la orice auto cu cutie manuala se poate intampla sa nu intre in treapta intai de viteza sau in cea de mers inapoi ,,din prima''; se actioneaza din nou pedala de ambreiaj si se mai incearca; din maxim trei incercari trebuie sa reusiti cuplarea; ganditzi-va la incercarea, cand asteptatzi felul al doilea la masa de pranz, de a baga dintzii unei furculitze printre dintzii alteia identice, tzinindu-le intoarse una spre alta cam in acelasi plan - sa zicem ca incap perfect; totusi se poate intampla sa se nimereasca exact varf in varf la totzi dintzii; atunci departatzi usor si reincercatzi sa-i potrivitzi dinte la gol si tot asa; la masina asta facetzi cand debreiatzi inca odata, mai ales daca motorul merge, astfel incat dintzisorii = canelurile sincronizatoarelor - niste inele care fixeaza rotzile dintzate pe arborii cutiei de viteze, sa se ,,potriveasca'', deci un dintzisor intr-un gol corespunzator si tot asa... si nu uitatzi sa calcatzi pedala de ambreiaj pana la capat - e singura comanda care se face cu ceva fortza in C4, pentru orice altceva este suficienta fortza unui copil de 4 ani, drum bun!
onacus

Mesaj de onacus »

la orice auto cu cutie manuala se poate intampla sa nu intre in treapta intai de viteza sau in cea de mers inapoi ,,din prima''; se actioneaza din nou pedala de ambreiaj si se mai incearca; din maxim trei incercari trebuie sa reusiti cuplarea
Nu pot sa spun decat nu, nu este normal asa ceva. Nu se fac masini de 2 ani, ci de 100 de ani. Sa fim seriosi :wink:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
c0mas

Mesaj de c0mas »

Viteza 1 si R nu sunt sincronizate si din cauza asta pot aparea probleme (nu stiu daca e normal, dar si eu am problema cu marsalierul).

Puteti incerca sa apasati pe acceleratie scurt si sa lasati apoi sa revina la turatia de relanti si atunci sa incercati sa bagati in R din nou. La mine pare sa mearga faza asta.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Cand ajung marti in service o sa mai prezint inca odata problema cu cutia de viteze. Sunt curios cu ce solutii vor veni
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
c0mas

Mesaj de c0mas »

DA, sincer si eu as fi curios ... ca uneori e enervanat.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”