Problema servo...

Adrian
Membru 'tunat'

Problema servo...

Mesaj de Adrian »

In seara asta am iesit cu masina la plimbare si am observat un zgomot foarte urat atunci cand virez la drepata si uneori, la stanga.. Cand virez pe loc, se aude in blocul motor un zgomot ciudat, ca de harjait. Urat de tot!
Abia astept sa o duc luni la ei :(

idei ceva?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Dar de invirtit se invirte usor? Nu agata sau ceva?
E posibil sa-ti fi plesnit caseta de directie (sau nu e lubrefiata sau ceva).. daca de exemplu ai parcat lipit de o bordura si apoi fortezi directia se cam intimpla dupa ce faci asta de mai multe ori...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Pai directia nu are nimic.. e doar harjaitul ala

Nu stiu ce sa zic.. Cat de grav poate sa fie? Ideea e ca azi surioara mea a avut cununia civila si i-am dat masina tatei sa o conduca el.. Nu stiu frate, da de fiecare data cand merge altcineva cu masina se intampla ceva!

Eu cred ca e de la pompa de servo! E posibil sa nu aiba lichid? Si inca ceva.. Cand era motoru rece, adica atunci cand am plecat cu ea, nu facea.. Am descoperit mai tarziu, cand stateam la un semafor!

Sa vedem maine dimineata ce zice...
:roll:
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

C4 am inteles ca nu are pompa, noi avem serv electric la fel ca la punto.
Avem un motoras si un panou de comanda pentru motoras.
Io am avut inainte punto si mi-a cazut servo la el si a fost putin deranj....
Am devenit doctor in punto si in special in servo de genul asta....
Mai da-mi cateva detalii si iti spun ce si cum.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:Nu stiu ce sa zic.. Cat de grav poate sa fie? Ideea e ca azi surioara mea a avut cununia civila si i-am dat masina tatei sa o conduca el..
Cel mai bine mergi miine la prima ora direct in service cu ea. Nu stii niciodata cind trece de la hirsiit la un "clank" si apoi refuza sa mai coteasca sau ceva (Doamne fereste!).

Se pare ca C4-ul tau e fetita si te vrea doar pe tine. Deci n-o mai da dreq', dupa ce ca i-ai pus fustita si papucei noi te apuci s-o mariti ocazional??

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Pai si eu am un punto :P Cu City cu tot! Dual drive!

Nu stiu.. Masina merge la fel, nici un fel de batai sau modificari ale directiei!

O fi de la ploaia de azi? O fi intrat apa pe acolo? Nu stiu, e un zgomot, parca freaca cauciuc pe cauciuc, sau platic.. Nimic metalic! Si e clar zgomotul, se aude din blocul motor!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

mituc scrie:
Adrian scrie:Nu stiu ce sa zic.. Cat de grav poate sa fie? Ideea e ca azi surioara mea a avut cununia civila si i-am dat masina tatei sa o conduca el..
Cel mai bine mergi miine la prima ora direct in service cu ea. Nu stii niciodata cind trece de la hirsiit la un "clank" si apoi refuza sa mai coteasca sau ceva (Doamne fereste!).

Se pare ca C4-ul tau e fetita si te vrea doar pe tine. Deci n-o mai da dreq', dupa ce ca i-ai pus fustita si papucei noi te apuci s-o mariti ocazional??
Maine e sambata, e cineva acolo?
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Este
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Servo nu este la motor. Este in coloana de directie, mai exact chiar sub volan
Imagine

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

ma duc la ei
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

PsH scrie:Servo nu este la motor. Este in coloana de directie, mai exact chiar sub volan
Pai de acolo se aude! Ce poa sa aibe?
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Mie la punto mi s-a ars si calculatorasul care citeste cum misti tu de volan si da impulsuri la motoras (si ala mi s-a ars).
Ai grija si fugi la service ca daca ti-a cazut ala ai sa tragi la volan de parca ai avea un tanc. Tanc fara servo
Imagine

mituc

Mesaj de mituc »

Conform lui www.citroen.ro ar trebui sa fie cam asa:
- ATS Titulescu: intre 10 si 14 (cam ciudat, probabil aici au doar oameni de vinzari, nu?);
- ATS Cantemir: intre 9 si 14;
- ATS Pipera: intre 08:30 si 12:30 (asta seamana mai degraba a program de service).

PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Nu pot sa dau verdict clar pana nu pun si io mana pe volan, dar ma gandesc ca este o problemuta cu motorasul.
Este un motor cica in 2 pasi si s-ar putea sa se auda de la el
Imagine

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si cum se remediaza?
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”