TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei

Scrie răspuns
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie

Mesaj de Tomita »

am impresia ca si la mine are tendinte de genul asta dar numai dupa drumuri lungi de sute de km. tre sa prin momentul in-oportun sa fac o vizita la domnii dealeri. cum au zis nu imediat cu scandal pe ei.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
razboy013
Numar Inmatriculare: IF 66 PET

Mesaj de razboy013 »

T.rac3Er scrie:iti recomand sa contactezi prin mail oficial citroen franta. le prezinti situatia si prin faptul ca este un caz binecunoscut si ca la nivel internatiol ORICE probleme la nivel de ambreiaj volanta a fost suportat INTEGRAL de catre citroen. daca se continua pe aceasta cale, autoritatile de protectie a consumatorului vor fi implicate integral si se va face un scandal mediatic care va duce numai la pierderi in vanzari. si asa brandul lor are o imagine slaba in tara noastra.
Am contactat citroen Franta si ei la randul lor au luat legatura cu romanii nostri (fie au redirectionat mailul , fie chiar au cerut sa se faca ceva in favoarea clientului - nu stiu exact).
razboy013

Mesaj de razboy013 »

Cireasa de pe tort au pus-o tipii din service. I-am sunat , le-am trimis mailul primit de la Citroen Romania , iar cand i-am intrebat cand pot sa ma duc sa-mi iau masina mi-au raspuns sec "posibil saptamana viitoare joi, vineri....." Masina mea sta la A.T.S. Baneasa de fix 15zile....... si va mai sta mult si bine pt o lucrare de maxim 2 ore.... asta, banuiesc eu, pentru ca nu obisnuiesc sa le las si lor de o cola sau de o cafea.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

deci o rezolvi..adik iti schimba amreiajul?!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
razboy013

Mesaj de razboy013 »

ambreiaj + volanta + manopera! 50% ei , restul eu.... Tot nu-i las in pace, o sa ma despagubeasca curand... Deocamdata e buna si varianta asta pentru ca trebuia sa plec la mare in seara asta dar o las pentru saptamana viitoare.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

razboy013 scrie:Masina mea sta la A.T.S. Baneasa de fix 15zile....... si va mai sta mult si bine pt o lucrare de maxim 2 ore.... asta, banuiesc eu, pentru ca nu obisnuiesc sa le las si lor de o cola sau de o cafea.
Daca masina e rece (si este) lucrarea ia intr-adevar in jur de 2 ore (poate 2 jumate).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

razboy013 scrie:ambreiaj + volanta + manopera! 50% ei , restul eu.... Tot nu-i las in pace, o sa ma despagubeasca curand... Deocamdata e buna si varianta asta pentru ca trebuia sa plec la mare in seara asta dar o las pentru saptamana viitoare.
parerea mea e sa nu accepti o astfel de forma de acordare a garantiei.
nu exosta despagubire pe jumatate.
eu spun ca daca accepti nu mai ai cum sa faci reclamatie ulterioara
tu faci ce vrei...e o parere strict personala.
totul sau nimic.
nu exista compromisuri de genul asta...e prima oara cand aud de asa ceva.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

jumate e o magarie care daca o accepti vei fi de acord ca ei au dreptate. si ca tu folosesti prost masina. abuzeaza de smekerii. exact asta le spui la francezi. ca ai primit oferta de jumate si ca e injositor si fara respect fata de client. tu le dai banii pe masina noua si ei iti dau o masina care nu e conforma. legea 449/2003 stipuleaza ca orice lipsa a conformitatii trebuie rectificata pe cheltuiala vanzatorului. asta in .ro. daca e sa cauti si legile europene. chiar voi cauta, atunci bagi si citro franta in belea. si atunci sa vezi distractie. ce daune morale le ceri.
tine-te tare si daca e ceva te rog tine legatura si cu mine.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Intr-adevar, francezii cam trag de garantii si in special cand e vorba de ambreiaj.Asta o stiu si eu de la Metin.
Oricum , un kit mai acatarii te duce cam in 10 milioane.Cere-le sa pui din ala, nu tot unul de serie de-al lor, care, tot din spusele lui Metin, sunt niste ciurucuri.Una dintre cele mai proaste piese din toata masina.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

felul in care este uzata/distrusa o piesa duce usor la recunoasterea problemei in fapt.
Poti refuza oferta si sa ceri o epertiza asupra piesei facuta de un tert. Insa iti dai seama ca daca se dovedeste ca e din vina ta o sa suporti exclusiv tu cheltuielile.
Prin urmare asta este cea mai simpla cale.
Nu este vorba despre faptul ca ai lasa bani de o cola nu stiu cui cand vine vorba de termenele de rezolvare, ci de faptul ca pur si simplu probabil ca ai depasit putin nivelul normal al convorbirii, si da, exista un termen legal in care probabil trebuie rezolvata o problema.
Eu unul nu tin nici cu tine si nici cu ATS in problema cu ambreiajul tau pentru ca nu am toate datele, ci doar juma din ele.
Daca Citroen Romania ti-a oferit juma de suma e bine sa analizezi totusi felul in care ai condus de un milion de ori.
In Romania poporul asta este impartit in trei: o parte care reclama cu bun simt orice incalcare a drepturilor dupa ce nu reusesc nimic cu furnizorul (si bravo lor pentru ca numai asa tara asta o sa iasa din situatia actuala), o parte care gandeste din pacate ca degeaba reclama ca nu face nimic, si o parte care reclama orice de dragul de a reclama.
Datorita categoriei 2 si 3 sunt cazuri in care desi ai dreptate e greu sa rezolvi.
Incearca varianta cu expertiza daca nu accepti dealul de la Citroen Romania, eventual vorbeste cu Mugurel si intreaba-l si pe el daca iti schimba sau nu ambreiajul pe garantie.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

aiurica scrie:
razboy013 scrie:ambreiaj + volanta + manopera! 50% ei , restul eu.... Tot nu-i las in pace, o sa ma despagubeasca curand... Deocamdata e buna si varianta asta pentru ca trebuia sa plec la mare in seara asta dar o las pentru saptamana viitoare.
parerea mea e sa nu accepti o astfel de forma de acordare a garantiei.
nu exosta despagubire pe jumatate.
eu spun ca daca accepti nu mai ai cum sa faci reclamatie ulterioara
tu faci ce vrei...e o parere strict personala.
totul sau nimic.
nu exista compromisuri de genul asta...e prima oara cand aud de asa ceva.

nici eu nu acceptam
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Si eu sunt in aceeasi belea incepand din seara asta.
Am fost la revizia de 15.000 si le-am sa se uite si la ambreiaj pentru ca am impresia ca tremura. Si asa e. Sunt programta pe 8 august sa le las masina 10 zile cica si dupa aia trebuie sa trimita poze in Franta sa vada daca sunt aia de acord sa schimbe kitul de ambreiaj pe garantie. O sa va tin la curent cu ce se va intampla dupa ce primsc un raspuns de la ei.
Aveti ceva sfaturi? In afara de ce a fost scris pe threadul asta?
silvius

Mesaj de silvius »

dupa abordare ai sanse bune sa iti schimbe ambreiajul. Dar daca Franta spune nu e nasol. In leg. cu cele 10 zile incearca sa ii rogi frumos, fara nervi sa iti dea masina mai repede ca ai nevoie de ea
La mine Franta a refuzat de 2 ori sa imi schimbe discurile pe fata, insa a treia oara mi le-au schimbat. Bine problema era una mult mai simpla.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

NO WAY
Keep walking !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius

Mesaj de silvius »

poti cere sa trimita in Franta ambreiajul vechi si sa iti dea un rasp. oficial. Din pacate stiu procedurile la ambreiaj si totusi e posibil sa nu poti obtine mai mult, insa trebuie sa incerci. Am spus si o mai spun: nu am vazut nici macar o singura data cum conduci, prin urmare incerc sa raman impartial. Problema este ca francezii au refuzat schimbul daca am inteles eu bine.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”