unde sa fac revizia?
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
unde sa fac revizia?
sal. trebuie sa merg la revizia de 20000k si nuj exact unde. am de ales intre fetcom suceava si i.b. mobile focsani.as dori sa stiu daca ati fost multumiti de serviciile acestor service-uri cei care ati fost la ele.unde ar fi mai bine sa merg? ma refer la seriozitatea lucrarilor si a personalului , pretul reviziei, durata, etc.. am inteles ca ar fi service si in iasi dar lasa de dorit.as dori pareri. deci ce service imi recomandati? bye bau 
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: unde sa fac revizia?
De unde esti? ib mobile sint ok, acolo mi-am facut si eu o revizie la c4 si una la mazda (ei sint si dealeri mazda). Sint ok si cei de la fetcom suceava daca ajungi asa de tare in nord, probabil si cei de pe la brasov, sau valcea 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
-
mituc
Pai vezi care te programeaza mai devreme sau cum iti convine tie. Eu merg la suceava pentru ca e mai aproape de iasi, in cazul tau diferenta e mai mica. ++la suceava sint mai multi, intra mai multe masini de-odata, etc. La Focsani mai au ceva timp pina sa dea drumu la service-ul nou.
- manuxxl
- Numar Inmatriculare: BT 11 KAT
apropo... cum sunt astia de la fetcom la o revizie? cat ai platit revizia la ei? eu tre s-o fac pe cea de 1 an... am fost la aia gratuita...dar iti faci o idee vaga... cand am luat-o mi-au zis ca revizia costa cam 4-4.5 mil...mituc scrie:Pai vezi care te programeaza mai devreme sau cum iti convine tie. Eu merg la suceava pentru ca e mai aproape de iasi, in cazul tau diferenta e mai mica. ++la suceava sint mai multi, intra mai multe masini de-odata, etc. La Focsani mai au ceva timp pina sa dea drumu la service-ul nou.
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
-
mituc
Fetcom sint super ok si au si baietani care se pricep. Ultima revizie, cea facuta la 48k parca (a treia, aia de 60k practic) m-a costat vreo 400-450RON parca (fara sa pun la socoteala si o bieleta de directie pe care am platit-o eu ca nu facea obiectul garantiei).
-
paul
- Numar Inmatriculare: DB-82-EKO
salut
tocmai mi-am achizitionat un c4 coupe 1.6 hdi la mana a doua
trebuie sa fac revizia de 45 000
stie cineva kam kat costa estimativ? si ce se skimba?
si ce service sa aleg dintre ats baneasa si cartec pitesti?
tocmai mi-am achizitionat un c4 coupe 1.6 hdi la mana a doua
trebuie sa fac revizia de 45 000
stie cineva kam kat costa estimativ? si ce se skimba?
si ce service sa aleg dintre ats baneasa si cartec pitesti?
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
-
paul
- Numar Inmatriculare: DB-82-EKO
merci
dar sunt din Targoviste, pana la Valcea e cale lunga
dar sunt din Targoviste, pana la Valcea e cale lunga
- Mihay
- Supermoderator
eu zic sa faci un efort pana la Valcea. de la Pitesti mai ai 65 km pe Dealu Negru printre mititeii de la Dedulesti. Pofta buna 
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Poti la fel de bine sa incerci si ATS Baneasa. Am fost cu o oarecare strangere de inima la ei zilele trecute, insa am avut un soc in sensul bun al cuvantului.
Programare de pe o zi pe alta, personalul foarte amabil, mi s-a propus sa mi se monteze la loc piesele vechi in caz de nerezolvare a problemei, durata foarte mica petrecuta in service, proba de drum si piesele inlocuite la pachet.
Multi or sa-mi sara in cap pentru ce am scris aicea insa este doar o opinie personala de care poti sau nu sa iei seama.
Decizia oricum iti va apartine in totalitate. Succes, si sa ne spui dupa revizie unde ai fost sa o faci si daca esti multumit.
Programare de pe o zi pe alta, personalul foarte amabil, mi s-a propus sa mi se monteze la loc piesele vechi in caz de nerezolvare a problemei, durata foarte mica petrecuta in service, proba de drum si piesele inlocuite la pachet.
Multi or sa-mi sara in cap pentru ce am scris aicea insa este doar o opinie personala de care poti sau nu sa iei seama.
Decizia oricum iti va apartine in totalitate. Succes, si sa ne spui dupa revizie unde ai fost sa o faci si daca esti multumit.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- Mihay
- Supermoderator
oricum e ceva dubios cu ATS in ultima perioada. a mai avut cineva o "surpriza " placuta cu ei. Cred ca i-a navalit criza, nu mai vand asa mult si s-au reorientat spre service si garantii
- HaPPy
- "PIAR"
am mai spus-o: e posibil ca vis-a-vis de ATS impresia sa fie exagerat amplificata de diverse "nimicuri" patite in timp de diverse persoane. si eu am avut belele cu ei legate de calitatea serviciilor in special de cat dura sa obtin o programare, de felul in care se vorbea cu mine la recptie, etc.... ca sa nu mai spun de cate ori m-am luat cu ei de gat acolo. dar trebuie sa recunosc ca pe 5 ianuarie m-am infiintat acolo fara anunt prealabil, la 7 seara si m-am lovit de un zid de AMABILITATE ! Sokant ! Azi la fel.... extrem de rapizi, cu programare facuta de sambata pe azi si asta pt ca ieri nu am putut eu. e drept, service-ul destul de aerisit.
cu toate acestea, pentru revizii am ales valcea.
cu toate acestea, pentru revizii am ales valcea.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala