C4 by silvius :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Re: C4 by silvius :)
Bogdane, eleronul vine si acum de-a gata, insa tot e bine sa il mai nivelezi putin, nimeni nu spune ca nu poti da cu primer direct, dar nu iese fin de tot. Tot gri deschis vine si acum
In schimb restul sunt de plastic negru pe care chiar trebe sa il pregatesti, apoi primer vopsea si lac
Insa oricum sunt factute ok si pana la urma asta ma intereseaza, iar cei de pe forum care aduc piesele sunt mai mult decat seriosi, stiu sa faca treaba buna de tot.
In schimb restul sunt de plastic negru pe care chiar trebe sa il pregatesti, apoi primer vopsea si lac
Insa oricum sunt factute ok si pana la urma asta ma intereseaza, iar cei de pe forum care aduc piesele sunt mai mult decat seriosi, stiu sa faca treaba buna de tot.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- silvius
Am reusit sa fac si primul 'test' cu spoilerul si eleronul cel nou
nicaieri altundeva decat pe A2 in Bulgaria, stiti foarte multi cum este autostrada ca viraje si stuff.
Masina se comporta altfel, este mult mai inchegata, diferenta incepe sa se faca simtita undeva pe la 130 la ora, insa incepi sa simti cum trebuie de la 150. Practic ajungi la 150 fara sa iti dai seama, masina fiind una cu soseaua. Cei de la Lester au facut o treaba foarte buna, nu ma asteptam, am crezut ca mai mult merg pe design decat pe aerodinamica dar nu este asa.
Singura chestie nasoala este la vopsit pentru ca am toata masina tratata si baietii nu au putut scoate identica vopseaua spre disperarea lor si a mea deopotriva pana mi-am dat seama de motiv si urmeaza sa remediez problema
Prin urmare recomand kitul de la Lester, e facut super. In afara de asta masina coboara destul de mult pentru ca iarna sa ajutam la curatarea zapezii de pe drumurile noastre excelente, dar si pentru a ne proteja de toate porcariile de spalatorii auto care au rampa de asa natura incat doar daciile 1310 pot intra
Masina se comporta altfel, este mult mai inchegata, diferenta incepe sa se faca simtita undeva pe la 130 la ora, insa incepi sa simti cum trebuie de la 150. Practic ajungi la 150 fara sa iti dai seama, masina fiind una cu soseaua. Cei de la Lester au facut o treaba foarte buna, nu ma asteptam, am crezut ca mai mult merg pe design decat pe aerodinamica dar nu este asa.
Singura chestie nasoala este la vopsit pentru ca am toata masina tratata si baietii nu au putut scoate identica vopseaua spre disperarea lor si a mea deopotriva pana mi-am dat seama de motiv si urmeaza sa remediez problema
Prin urmare recomand kitul de la Lester, e facut super. In afara de asta masina coboara destul de mult pentru ca iarna sa ajutam la curatarea zapezii de pe drumurile noastre excelente, dar si pentru a ne proteja de toate porcariile de spalatorii auto care au rampa de asa natura incat doar daciile 1310 pot intra
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ceva poze?

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- silvius
pai am o singura poza 
O sa mai pun cateva, insa masina nu e gata, mai am destul de lucru la ea
O sa mai pun cateva, insa masina nu e gata, mai am destul de lucru la ea
- Mihay
- Supermoderator
bravo silviule...sincer partea din fata de la lester nu prea imi place....spatele foarte mult. referitor la vopsea e greu de tot...ptr acelasi cod de vopsea sunt mai multe retete de a fabrica. vad ca la citroen chiar nu prea se potrivesc codurile cu realitatea. parerea mea este sa te duci la centrele de vopseluri si sa faci cu paletarul ala care vine langa masina si apreciezi tu ...sau faci cate 100 de grame(30 Ron) de mai multe nuante ..vopsesti un plastic si compari. Mai exista varianta cu spectometru dar nu stiu cati au d`astea sau daca are vreunul.Ca standuri de vopselui ti le recomand pe cel de dupa intersectia Bd.Basarabia cu 1 Decembrie 1918 si mai e unul pe Bd.Uverturii. Succes in continuare si la mai multe poze 
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Pentru vopsea, incercati la Hyundai, in spate la Romexpo. Mie mi-au vopsit senzorii de parcare, de zici ca-s de la mama lor.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- silvius
nu, problema este ca am tratata masina cu ceara de carnauba care inchide la culoare. Daca faceau de la inceput culoarea asa cum apare pe masina, in momentul in care dau cu ceara riscam ca cele doua obiecte sa fie ele mai inchise.
Oricum sper ca next week sa imi vina si pragurile ca apoi sa ma intorc la bot si sa lucrez
Oricum sper ca next week sa imi vina si pragurile ca apoi sa ma intorc la bot si sa lucrez
-
Adrian
- Membru 'tunat'
this topic is useless without PICTURES!!!!

- silvius
Da Adriane, cum ma intorc in tara pun poze 
- alexchivu
vezi ca pe stalpul din staga fatza ai codul de vopsea...eu asa l-am vopsit pe al meu, doar cu codul, nu a fost necesar sa duc masina sa-i ia test de culoare....silvius scrie:Am reusit sa fac si primul 'test' cu spoilerul si eleronul cel nounicaieri altundeva decat pe A2 in Bulgaria, stiti foarte multi cum este autostrada ca viraje si stuff.
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
asa am vopsit si eu alea de la proiectoare, am incercat de 3-4 ori si nu mi-a iesit.
e pt prima data cand mi se intampla sa numi iasa vopseaua!
e pt prima data cand mi se intampla sa numi iasa vopseaua!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- silvius
sambata ma intorc in RO, tratez vopseaua noua si apoi bag poze 
-
Bogdan Boitor
arata bine.. masina.. abea astept sa vad ceva poze... dar poate ne dai mai mukte detalii.. cam cat costa .. eleronul ???
- silvius
uite ca pun si poza cum arata ea azi dimineata.
Sincer mi s-a cam luat sa bag bani si in jante si chestii de genul ast dupa ce am mers pe drumurile patriei in frumoasa zona a lui becali din pipera si mi-am zgariat deja spoilerul si i-am zburat un mic ciob

sorry de calitate, insa e cu teefonul facuta.
next time promit sa pun poze cum trebe sa se vada si eleron si alte alea
Sincer mi s-a cam luat sa bag bani si in jante si chestii de genul ast dupa ce am mers pe drumurile patriei in frumoasa zona a lui becali din pipera si mi-am zgariat deja spoilerul si i-am zburat un mic ciob

sorry de calitate, insa e cu teefonul facuta.
next time promit sa pun poze cum trebe sa se vada si eleron si alte alea
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu am pus unul mai mic decat al tau si deja e zgariat...asta e...acum trebuia sa te astepti ca il vei atinge....
pragurile le-ai lipit cu mastic dala negru?
pragurile le-ai lipit cu mastic dala negru?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp