TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie
Revizia trebuie facuta la un an sau 15/20.000 km, depinde care vine prima.
La fel ca si garantia masinii, 100.000 km sau 3 ani, depinde care se indeplineste prima.
La fel ca si garantia masinii, 100.000 km sau 3 ani, depinde care se indeplineste prima.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
pe club peugeot era cineva mai mester pe acolo care zicea ca doar daca nu e hdi atunci ar fi suportii de motor in primul rand de verificat.
si eu am simtomele acestea cu termuratul si am zis sa intreb mai intat peste tot.
si nu tin piciorul pe ambreiaj mai deloc. de cand am cumparat masina, pt ca stiu ca nu e bine.
si eu am simtomele acestea cu termuratul si am zis sa intreb mai intat peste tot.
si nu tin piciorul pe ambreiaj mai deloc. de cand am cumparat masina, pt ca stiu ca nu e bine.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Tu ai citit carnetul de intretinere, service si garantii?Shadow scrie:Revizia trebuie facuta la un an sau 15/20.000 km, depinde care vine prima.
Acolo scrie asa:
Limite de kilometraj sau perioade de timp prevazute pentru vehiculul dvs in conditii de utilizare normale
C4: Benzina (cu exceptia C4 Coupe VTS 2.0i 16V): 30000km sau 2ani
Limite de kilometraj sau perioade de timp prevazute pentru vehiculul dvs in conditii de utilizare severe
Conditii de utilizare severe sunt:
- utilizare in circulatie exclusiv urbana (livrari, taxi)
- circulatie in zone de clima foarte calda (volum insemnat de export in tari cu temperaturi depasind frecvent 30oC)
- circulatie in zone de clima foarte rece, in tari cu temperaturi frecvent inferioare la -15oC)
- parcursuri in zone cu foarte mult praf (santier)
- parcurs pe distante scurte in mod repetat (motor rece)
- utilizare de lubrifianti neconformi cu recomandarile marcii sau de calitate indoielnica sau alimentarea cu combustibil de calitate indoielnica (continut de sulf mai mare de 500ppm)
C4: Benzina (cu exceptia C4 Coupe VTS 2.0i 16V): 20000km sau 1an
De unde stiu cei din service unde am folosit masina? Poate am mers doar prin Germania cu ea. Sau poate o folosesc in tara noastra, doar primavara si toamna, in rest o tin in garaj.
Revizia efectuata in consecinta utilizarii severe este doar o recomandare. Tot in carte scrie ca reviziile sa fie facute chiar si mai des de un an, daca se considera necesar.
Certificatul de garantie spune ca reviziile sa fie efectuate conform cartii de intretinere, deci a celor spuse mai sus. In carte nu scrie ca Romania este tara cu conditii severe si nici nu zice ca daca masina este luata in Romania atunci se aplica aceste conditii indiferent unde se circula
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
onacus
Oriunde ai folosi masina, daca o cumperi din tara noastra, se aplica regimul de garantie de "regim sever". Asa vine specificatia din franta. Poti sa te certi, ca tot la un an trebuie sa te duci la reviziecosminnuss scrie: De unde stiu cei din service unde am folosit masina?
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
onacus scrie:Oriunde ai folosi masina, daca o cumperi din tara noastra, se aplica regimul de garantie de "regim sever". Asa vine specificatia din franta. Poti sa te certi, ca tot la un an trebuie sa te duci la reviziecosminnuss scrie: De unde stiu cei din service unde am folosit masina?![]()
![]()
1. ai vazut tu specificatia care vine din franta? Chiar crezi ca vine o specificatie din Franta? Cartea asta de intretinere este redactata special pentru Romania. Crezi ca daca era o specificatie din Franta nu ar fi scris in carte lucrul asta? Gandeste logic.
2. Un receptionist de la ATS baneasa mi-a zis ca nu sunt obligat sa aduc masina in fiecare an. Acum, tu stii mai bine?!
Romanul e invatat sa taca si sa inghita. Ma mir ca a fost o revolutie in tara asta in ultimii 20 de ani...
ATS-ul cere ca masinile sa vina in fiecare an la revizie nu pentru ca ar fi conditii severe, ci pentru ca vor sa scoata bani pe consumabile si manopera. Ne lasam prostiti aiurea
Ultima oară modificat Mar Iul 29, 2008 4:22 pm de către cosminnuss, modificat 1 dată în total.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Asta ca zice cine? E scris undeva ceva de genul asta?? Daca ar fi fost scris in contract atunci da nene, nu mai zicea nimeni nimic! Dar atata timp cat in contractul de garantie nu este asa ceva stipulat..... 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
@cosminnuss: Stii ce...tu poti sa faci ce vrei!!!
Este masina ta in joc!!!
Eu mi-am facut reviziile la 10.000 km(si eu aveam HDI) pt ca avem o tara infecta!!!
Si sa stii ca RO este trecuta ca tara cu conditii severe datorita drumurilor, prafului...etc.
Este masina ta in joc!!!
Si sa stii ca RO este trecuta ca tara cu conditii severe datorita drumurilor, prafului...etc.
-
dimabogdan
Intr-un an ai 4 anotimpuri.Poti face 1000km/an, schimbarile de clima, alatrui de drumurile pline de praf, aerul imbacsit la maxim, faptul ca prin orase inca mai circula mastodonti care-ti umplu masina cu fumul si particulele aferente unor motoare diesel euro2( unele mai mult decat non-euro) nu se compara, de exemplu cu conditiile din alte tari.De exemplu, atunci cand am plecat de la aeroportul Viena spre Viena, pe un drum de 15-20 de kilometri, pe o vreme execrabila( 5 ianuarie) soferul taxiului avea geamul perfect curat si n-a dat nici macar un sprit de lichid pe parbriz.Nu folosea decat stergatoarele.
Cand am venit in Romania, de la Bucuresti la Constanta am consumat 5 litri de lichid.
Gandeste-te ca toata mizeria nu ajunge numai pe parbriz.Dar, asa cum spunea @Shadow- masina ta, banii tai, decizia ta!
Cand am venit in Romania, de la Bucuresti la Constanta am consumat 5 litri de lichid.
Gandeste-te ca toata mizeria nu ajunge numai pe parbriz.Dar, asa cum spunea @Shadow- masina ta, banii tai, decizia ta!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
se pare ca nu ma inteleg cu nimeni. Unde este trecuta Romania ca tara cu conditii severe? Unde scrie asta?
Daca la noi sunt conditii severe, in Egipt cum este? Dar in jungla amazoniana? Dar in emiratele arabe unde este o furtuna de nisip o data la 3 zile?
Eu ma refer strict la pierderea garantiei, nu la ce e mai bine pentru masina mea! E chiar asa greu!?
Daca la noi sunt conditii severe, in Egipt cum este? Dar in jungla amazoniana? Dar in emiratele arabe unde este o furtuna de nisip o data la 3 zile?
Eu ma refer strict la pierderea garantiei, nu la ce e mai bine pentru masina mea! E chiar asa greu!?
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu am fost instiintat la preluarea masinii.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Me 2. Si daca nici Mugurel si baietii/fetele lui nu iti dau informatii corecte, atunci nu stiu ce sa zic. Eu oricum merg pe mana lui Mugurel & Co
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
adica io mai am garantie la 3 ani si o luna si 34000 km parcursi ???Shadow scrie:Revizia trebuie facuta la un an sau 15/20.000 km, depinde care vine prima.
scuze de off topic (partial)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Doar pentru lucrarile efectuate mai devreme de un an, pentru ca ai garantia la lucrare si la piesele montate atunci, dar nu mai ai neaparat garantie la masina cu exceptia componentelor specificate in contract (garantie la perforare prin ruginire si alte trasnai, care-s 12 ani).Mr_kokaa scrie:adica io mai am garantie la 3 ani si o luna si 34000 km parcursi ???
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
am luat masina azi de la ATS.
dupa o mica discutie miercuri..sa-i zicem neintelegere, directorul de service, care dupa mine a a ridicat ATS in fata mea ca imagine a spus ca e de la ghidajul rulmentului de presiune. Oricum tot respectul pt acel domn.
l-au schimbat si totul e ok acum!
edi......deci ghidajul de la rulment......
dupa o mica discutie miercuri..sa-i zicem neintelegere, directorul de service, care dupa mine a a ridicat ATS in fata mea ca imagine a spus ca e de la ghidajul rulmentului de presiune. Oricum tot respectul pt acel domn.
l-au schimbat si totul e ok acum!
edi......deci ghidajul de la rulment......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
adica, ce nu ai inteles din partea cu "care se indeplineste prima"???Mr_kokaa scrie:adica io mai am garantie la 3 ani si o luna si 34000 km parcursi ???Shadow scrie:Revizia trebuie facuta la un an sau 15/20.000 km, depinde care vine prima.