Mihay scrie:ultimii 100 de km facuti noaptea in bucuresti merss superr lejer, fara a depasi 60km/h , mers in a 4-a cu pilotul automat consum 10 . Deci cei care ziceti ca scoateti sub 10 EXCLUSIV in buc eu nu prea va cred, ma refer la cei cu benzina
facem pariu ?
facem plimbare noaptea 100 km in bucuresti cu TSE si patesti tu benzina si o masa la KFC
daca nu dau eu
Mihay scrie:ultimii 100 de km facuti noaptea in bucuresti merss superr lejer, fara a depasi 60km/h , mers in a 4-a cu pilotul automat consum 10 . Deci cei care ziceti ca scoateti sub 10 EXCLUSIV in buc eu nu prea va cred, ma refer la cei cu benzina
facem pariu ?
facem plimbare noaptea 100 km in bucuresti cu TSE si patesti tu benzina si o masa la KFC
daca nu dau eu
Fac si eu pariul asta. Eu cu 1.4-ul meu ca scot sub 8.5% (daca nu chiar sub 8%) noaptea, in Bucuresti.
eu si prbl si mihai se refera la 1.6 16 v.
pariul meu este ca nici un 1.6 16 v, ziua in timpul sapt nu poate scoate sub 11...de la un capat la celalat al Bucurestiului ..in conditii de mers normale....
platesc si benzina si kfc-ul celui care doreste.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ma bag si eu la chestia asta oricand, cu masina voastra, stiti de ce. Nici eu nu vreau KFC. Cred ca de la mancare scoateti voi consumuri asa mari. Eu zic sub 10 ziua.
of...basy....
crede-ma nu stii la ce te inhami.
oricum pariul ramane deschis....
o masa !
pt cine scoate sub 10 cu un 1.6 16 v...de la un capat in celalalt al Bucurestiului la 8 dimuneata, luni-vineri.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
aiurica scrie:of...basy....
crede-ma nu stii la ce te inhami.
oricum pariul ramane deschis....
o masa !
pt cine scoate sub 10 cu un 1.6 16 v...de la un capat in celalalt al Bucurestiului la 8 dimuneata, luni-vineri.
Intreaba-l pe Mihai de ce spun asta. I-am facut o demonstratie de consum, de fapt i-am zis unele chestii si brusc a avut consum de 9,2 daca retin bine.