Deese la mine pe portiera scrie 2.7 atmDeese scrie:Ok, m-am intors de la verificare.
Rezultate: presiune fata 1.7
Presiune spate 1.8
Normal e 2.4
sa inteleg ca nu esti multumit de AutoSOFT >?
Deese la mine pe portiera scrie 2.7 atmDeese scrie:Ok, m-am intors de la verificare.
Rezultate: presiune fata 1.7
Presiune spate 1.8
Normal e 2.4
ma uit ... cica in frantza ai 2 valoriBogdan98 scrie:@kokaa: la mine zice asa: 2.4 fata, 2.1 spate (la gol) si la incarcare maxima 2.7
Si daca nu ma insel, Desee are tot 1.6i, ca si a mea. Ia vezi ca pentru spate trebuie sa ai doua valori.
si care sunt valorile alea pt frantza? ca eu nu am mai auzit asha ceva, valori pt autostrada si pt strada.Mr_kokaa scrie:ma uit ... cica in frantza ai 2 valoriBogdan98 scrie:@kokaa: la mine zice asa: 2.4 fata, 2.1 spate (la gol) si la incarcare maxima 2.7
Si daca nu ma insel, Desee are tot 1.6i, ca si a mea. Ia vezi ca pentru spate trebuie sa ai doua valori.
una ptr autostrada
si una ptr strada
asta referitor la atm in anvelope
mituc scrie:bai desee, la 1.7 pe fata esti pe janta aproape, deja la 2.2 in loc de 2.4 arata roata aiurea, tu chiar nu te uiti la rotile alea?
La mine la 1.9 erau la jumatatea distanteiDeese scrie:eh, hai sa nu exageram, la 1.7 nu e pe janta.
Ma si mir cum s-au desumflat asa tare toate in cateva ore (caci inainte sa o las parcata pt cateva ore acolo mergea normal)