aiureacommandorsteel scrie:vazut si intalnit aseara pe la 10 si ceva seara pe BAW....la peco de pe tudor vladimirescu.
alimenta dupa care baga vrajeala fetei de la casierie![]()
ce oameni
Daca stam in aceeasi zona....ne vedem mai des
aiureacommandorsteel scrie:vazut si intalnit aseara pe la 10 si ceva seara pe BAW....la peco de pe tudor vladimirescu.
alimenta dupa care baga vrajeala fetei de la casierie![]()
ce oameni

da, da, dam0rpheus scrie:Silvius ai fost azi pe la 7 in Baneasa Shopping City ? Ca am avut impresia ca tu erai, dar nu sunt sigur. Nu erai in masina sa imi dau seama
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;Atunci tu erai. Am stat unul langa altul dar nu stiam daca esti tu sau nu. Eram fix la intrare in mall si fumam si tu asteptai pe cinevasilvius scrie:da, da, dam0rpheus scrie:Silvius ai fost azi pe la 7 in Baneasa Shopping City ? Ca am avut impresia ca tu erai, dar nu sunt sigur. Nu erai in masina sa imi dau seama
Masina e k deobicei in subterana . Trebuia sa ceva
nu-mi trebuie aprobare am buletin de sector 2 si 6aiurica scrie:vazut ieri edi pe la Diham.
bre ai cerut aprobare sa treci prin cartier?
buletinul de sectorul 2 ti l-au facut aia din parcarea de la Casa Poporului....poza pusa de Bogdan??eduardo_didi scrie:nu-mi trebuie aprobare am buletin de sector 2 si 6aiurica scrie:vazut ieri edi pe la Diham.
bre ai cerut aprobare sa treci prin cartier?
te-am si salutat da vorbeam si la tel
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;pasare scrie:Vazut Honda lui Shadow pe la 12 in apropiere de Academia Militara. Am recunoscut-o dupa proiectorul spart
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;