Cateva probleme mici si la mine

P S L

Cateva probleme mici si la mine

Mesaj de P S L »

prima chestie care imi vine in minte acum e ca atunci cand ploua si las apoi ridic geamul acesta nu se ridica sters de cheder. si la voi e asa?? mi s-a zis ca e de la forma geamului si nu ca nu ar fii chederul bun.

a doua: cateodata, foarte rar, dar se intampla, treapta I intra greu, ca la o dacie cu sincroanele stricate. iar treapta 4 intampina mereu un mic hop pana la finalul cursei schimbatorului. nu e deranjant, m-am obisnuit. la aceasta problema mi s-a raspuns ca dureaza pana se rodeaza cutia. dupa aceasta explicatie o mai las cateva mii de km ( acum am 2000 km in 3 saptamani) si sper sa vad imbunatatirea.

al treilea lucru: stergatorul de pe luneta nu sterge perfect undeva sus. cand revine scapa o mica bucatica. le-am zis sa mi-l schimbe pe garantie tinand cont ca masina are 3 saptamani si mi s-a zis ca e consumabil. dar totusi trebuie sa aiba o durata de viata minima, nu?? si ar trebui sa mi-l schimbe, nu??

al patrulea lucru care e foarte comun e radioul care pierde semnalul. exaplicatia a fost ca in franta unde a fost proiectata masina sunt vreo 30 de relee ( parca se numesc ) care ajuta la transmisie, pe cand la noi sunt doar 3. ok, asta ar fii de bun simt si mi s-a recomandat sa nu folo rds pt ca nu face nimic si nici TA.

si al cincilea lucru, tot mic e ca partea textila din fata de usa soferului pare cam tocita de cand am luat masina. problema e ca eu nu prea stau cu mana acolo ca sa zic ca e de la mine. e de cand am luat-o asa si aici nu stiu ce sa fac: as incerca sa o spal sa vad daca dispare.

si cu toate astea, sunt foarte multumit de masinutza mea scumpa si frumoasa.
bafta
Dacia 1310, 2000, injectie :)
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie :D:D:D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mie imi suna mai mult a nemultumiri decat probleme..:).
Partea cu radioul e de kko, nu ai ce sa ii faci.
Cutia este inca la inceput, mai asteapta sa se rodeze
Geamul este ff mare si d-aia se intampla ce se intampla
Stergatorul spate, incearca sa il cureti..asa facea si al meu, dar dupa ce l-am curatat si-a revenit.

Sa o stapanesti sanatos, si astea sa fie singurele probleme care le ai.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vivi bau

Mesaj de vivi bau »

Azi mi s-a intamplat de cateva ori sa ascult un cd cu mp3-uri si sa imi treaca subit pe radio. Tre'sa urmaresc daca se mai intampla, cine stie, poate e de la cd-ul meu. Oricum, e genu de problema care daca e de la mp3-er, e greu de demonstrat, finca se produce numa cand vrea ea.
C4 berlina Ice Pack 1,6 HDI 110CP rouge lucifer
P S L

Mesaj de P S L »

am zis probleme MICI, adica nemultumiri.
cutiei ii mai dau vreo 5 k km si apoi ma comentez sau nu.
deci cum e cu chederul?? la voi curata geamult de apa sau nu?? la mine nu-l curata deloc. la naiba, am cheder la dacie cum nu am vazut la nicio masina, curata tot geamul aproape impecabil. stergatorul spate e nou, curat, am verificat ca sa nu ii acuz pe oameni aiurea.
merci frumos si daca astea sunt singurele probleme, nemultumiri e mai mult decat bine, dar imi pare rau de cei care au probleme adevarate.
P S L

Mesaj de P S L »

am uitat sa mai zic ceva important: si stergatorul stanga cand revine nu sterge bine, lasa pe mijlocul parbrizului cateva dare late care chiar impiedica vizibilitatea. asta se intampla cu stergatorul curat. nu ar trebui sa mi le schimbe pe garantie? cel de pa spate + fata??
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

hmm..si la mine partea textila de pe usa soferului e mancata (desi am folosit-o f f rar sa imisprijin mana, totusi arata ca de mii de ore) mi-am zis ca cine stie, am frecat-o cu vreo imbracaminte prea rau. la inceput nu m-am uitat atent si nu stiu. acum ca zici si tu de asta inseamna ca e ceva in neregula si la mine.
daca ai luat masina de 3 sapt inseamna ca ai citit pe aici cate ceva de verificat la achizitia masinii. cat de atent ai incercat echipamentele de la bord? faza cu stergatoarele mi se pare si mie nesimtire, sa iti zica ca e consumabil, de nou. io mi-am luat teapa si l-am cumparat pe cel de la sofer cu 120RON :oops: ](*,)
atentie ca poti sa cumperi doar lamela si sa o schimbi pe cea originala.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
murphy

Mesaj de murphy »

la mine pe stanga se sterge bine geamul, pe dreapta nu. ramane o portiune spre partea din fata.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

vivi bau scrie:Azi mi s-a intamplat de cateva ori sa ascult un cd cu mp3-uri si sa imi treaca subit pe radio. Tre'sa urmaresc daca se mai intampla, cine stie, poate e de la cd-ul meu. Oricum, e genu de problema care daca e de la mp3-er, e greu de demonstrat, finca se produce numa cand vrea ea.
Vivi...aceeasi problema am avut-o si eu...Mai mult ca sigur ai traffic announcements ON (TA/PTY) si de aia sare pentru ca aparatul se chinuie sa primeasca semnalul ..... Pana la urma e si normal...Atunci cand ai TA on e normal sa iti sara de pe CD/mp3 pe radio pentru a vedea anunturile transmise de radio.... Probabil aveti un post de radio ce are activata aceasta functie...

@ PSL: atatea probleme sa ai cu ea vorba lui Bogdan...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
P S L

Mesaj de P S L »

@ T.ra3Er: fata de usa nu cred ca se vede rau, dar stiu eu si asta e suficient. am citit TOT :lol: am incput sa citesc prin noiembrie/decembrie, dar nu am putut sa verific tot, iti dai sema ca abia asteptam sa plec cu noua mea jucarie de acolo,:) hai ca fata de usa inevitabil in 2-3 ani se va toci, dar totusi stergatoarele mele au 25 zile si au prins vreo 3, poate 4 cu ploaie, deci ......NO COMMENT
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

...iar faza cu faptul ca e consumabil...dupa probabil 15-20 de rotiri dinalea este..... nu stiu cum sa zic.....esteeee...cam...cum sa zic ma??...hmmm....deci....este......BATAIE DE JOC!!!!!!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
P S L

Mesaj de P S L »

eu sunt o persoana mai calma din fire si tac (prea) mult din gura si interpretez explicatia asta ca un dezinteres fata de client sau ca pe lipsa de chef de facut hartii, oricum sapt asta sau cealalta ma voi duce in pipera si nu voi pleca pana nu mi le schimba, asta mai ales daca dupa un tel la opc mi se da dreptate. daca nu, asta e......mai decartam ceva la ei......
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si eu sunt calm...dar sa stii, cand te vei duce la ei trebuie sa fii putin iritat inainte, ca sa poti sa ii smocotesti bine.
ce ma oftic eu cu timpul, ca sunt cam sclav la birou, si nu prea am cand sa ma duc. si sa zic ca am probleme la masina iar nu-mi vine.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
P S L

Mesaj de P S L »

pai de ce nu-ti vine??? ca asa o sa iasa din garantie si o sa scoti banii din buzunarul propriu. si nu vor fii putini. te asigur. si ce daca zice cutare si cutare de la serviciu ca: haha uite ala are probleme cu masina noua, din moment ce le vei rezolva?? apoi ii vei spune tu: au fost dar s-au rezolvat si acum totul e normal si ma pot bucura linistit de ea si daca ar fii sa fiu pus in postura de a o cumpara iar, as face-o fara sa ezit. ;)
P S L

Mesaj de P S L »

toate bune si frumoase, merge bine, tare si nu da fum. :lol: :wink:
Ultima oară modificat Sâm Sep 08, 2007 1:22 pm de către P S L, modificat 1 dată în total.
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

uite altu` de-al meu :D
Avea dreptate Clarkson (TopGear) care spunea ca C4 doar arata bine...in rest te cam dezamageste.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”