Daca iti comenta ceva...iti baga-i un bolovan in parbriz si spunea-i ca asa ai gasit-o
Si tot ti-o schimba pe CASCO.
Of! Mai Vlad...Imi pare rau!vladut_v scrie:Cel mai rau scenariu s-a adeverit. Cand lucrarea era aproape gata, in timp ce asteptam sa se intareasca rasina sub actiunea UV, a pleznit si s-a intins zeci de cm. Acum crapaturile sunt "bandajate" cu acel scotch transparent din rasina. Deja e deranjant la condus. Nu mai ramane decat solutia Casco si cat mai urgent.
Deja ma vad schimband cate un parbriz din jumate in jumate de an. Ghinion, cu toate ca am peste 200 mii km parcursi (8 ani) si nici o ciobitura pe alte parbrize. Suprafata parbrizului de C4 e uriasa si se pare ca foarte sensibila.
Nu se prea poate face nimic, sau nu mare lucru. Poti insa pe viitor sa procedezi ca mine: in fiecare dimineata desprinzi 2 servetele din rola de prosoape de bucatarie de hirtie aflata in portbagaj cu care stergi lamelele stergatoarelor de praf, moloz, pietre de riu si ce alte trasnai mai plutesc prin aerul oraselor patriei de la lucrarile idiotilor de la electrica, salubris, asfaltari/borduri, etc, stergi frumusel parbrizul dupa ce dai 2 jeturi pe el si apoi absorbi surplusul impreuna cu praful ce s-a adunat.amalric scrie:eu am o zgarietura de toata frumusetea facuta de o pietricica prinsa de stergatorul din stg. e de sus pana jos , sper sa se poate face ceva... un polish.. nu e prea adinca ... poate am noroc