Astazi am fost la ATS pentru o mica problema la volan si am vazut ca nu mai am antifurtul, asta dupa ce m-a intrebat receptionerul daca antifurtul este la locul lui. De fapt nu era la locul lui, era in buzunarul din stanga de la portbagaj si acu nu mai e.
Solutia cica este dalta si cicanul + un set nou care costa 210 RON. Banii ii dau ca deh, sunt ametit si nu stiu unde e (desi cred ca l-a ciordit cineva, tot de la ATS, altcineva nu a avut acces la masina), dar pe mine ma deranjeaza partea cu dalta si ciocanul, stiti daca exista alta solutie ?
nu imi gasesc antifurtul de la roti :(((
- VeNoM386
nu imi gasesc antifurtul de la roti :(((
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: nu imi gasesc antifurtul de la roti :(((
se da o gaura in fiecare prezon , se da filet invers si se baga un surub...atunci cand il strangi la maxim, prezonul ar trebui sa se desfaca.
eu am desfacut unul cu dalta si ciocanl, dar ai grija ca se mai atinge janta.
in alta ordine de idei, te implor, nu mai pune antifurturi.
toate si strica si ai sa ramai cand tie lumea mai draga in camp noaptea ca nu poti sa desfaci roata.
pune prezoane normale....nu ti le fura nimeni.
eu am desfacut unul cu dalta si ciocanl, dar ai grija ca se mai atinge janta.
in alta ordine de idei, te implor, nu mai pune antifurturi.
toate si strica si ai sa ramai cand tie lumea mai draga in camp noaptea ca nu poti sa desfaci roata.
pune prezoane normale....nu ti le fura nimeni.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
@aiurica are dreptate, antifurturile nu folosesc la nimic, ba din contra,iti fac numai probleme
Cine draq mai fura roti, mai ales de Citroen? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
poi si nu se potriveste de la nimeni ? ca doar nu or avea 300 de combinatii ?VeNoM386 scrie:Astazi am fost la ATS pentru o mica problema la volan si am vazut ca nu mai am antifurtul, asta dupa ce m-a intrebat receptionerul daca antifurtul este la locul lui. De fapt nu era la locul lui, era in buzunarul din stanga de la portbagaj si acu nu mai e.
Solutia cica este dalta si cicanul + un set nou care costa 210 RON. Banii ii dau ca deh, sunt ametit si nu stiu unde e (desi cred ca l-a ciordit cineva, tot de la ATS, altcineva nu a avut acces la masina), dar pe mine ma deranjeaza partea cu dalta si ciocanul, stiti daca exista alta solutie ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu se potriveste.
cauti acul in carul cu fan
si probabil ca il gasesti dar cu ce pret/timp ?
cauti acul in carul cu fan
si probabil ca il gasesti dar cu ce pret/timp ?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp