"Greierasii" - Mic ghid de identificare&ucidere
-
Buzz
Rezolvat Greiere "scartz-scartz"
Pentru greierul “scartz-scartz” din portiere - greier care apare la denivelari, drum pietruit , greiere de portiera, greu de localizat unde anume… am dat cu spray de curatare+ungere la mecanismul de inchidere a usii (cred ca se poate da cu incredere si la balamalele usilor daca nu cu spray atunci folositi vechea vaselina…)
Rezultatul : greierele decedat … au trecut zece zile si nu a mai aparut.
Poate solutia care mi-a fost mie de folos sa ajute pe cei care au acest tip de greiere.
Rezultatul : greierele decedat … au trecut zece zile si nu a mai aparut.
Poate solutia care mi-a fost mie de folos sa ajute pe cei care au acest tip de greiere.
1.6i 16v "berlin" negru U.J.
-
shomoyoque
Interesant de stiut Buzz...
De cateva zile un zgomot imi brazda creierul si nervii in lung si-n lat... Un pacanit nenorocit la cea mai mica denivelare peste care treceam, iar in seara asta am descoperit ca este exact despre ce povestea tracer cu greierele lui de la luneta.
La interior, plasticul ala ce desparte cele doua parti ale lunetei era desprins de la jumatate inspre stanga si practic se lovea de tabla. L-am impins un pic si pare ca s-a prins oarecum in partea mai dinspre mijloc, insa exact in colt tot mai are un joc. O sa vad maine ce varza am facut...
Ca si manifestare, "greierul luneta" sa-i spunem, va da impresia ca aveti portbagajul plin cu ladite cu rosii, castraveti etc.. puse una peste alta si care se misca la cea mai mica denivelare....
Al nabii de enervant...
Chiar!!!!
Ce-ar fi sa le dam cate un nume greierilor....asa de kiki....ca tot suntem nevoiti sa traim cu ei.... Avem deja unul: "greierul luneta" 
De cateva zile un zgomot imi brazda creierul si nervii in lung si-n lat... Un pacanit nenorocit la cea mai mica denivelare peste care treceam, iar in seara asta am descoperit ca este exact despre ce povestea tracer cu greierele lui de la luneta.
La interior, plasticul ala ce desparte cele doua parti ale lunetei era desprins de la jumatate inspre stanga si practic se lovea de tabla. L-am impins un pic si pare ca s-a prins oarecum in partea mai dinspre mijloc, insa exact in colt tot mai are un joc. O sa vad maine ce varza am facut...
Ca si manifestare, "greierul luneta" sa-i spunem, va da impresia ca aveti portbagajul plin cu ladite cu rosii, castraveti etc.. puse una peste alta si care se misca la cea mai mica denivelare....
Al nabii de enervant...
Chiar!!!!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
bizkit1
- SAMmy
- My C4 Rocks!
-
bizkit1
- SAMmy
- My C4 Rocks!
-
shomoyoque
N-am facut nici o varza.... am redus din ladite insa...shomoyoque scrie: O sa vad maine ce varza am facut...
Al nabii de enervant...![]()
Ok! Deci avem greierul luneta. Greierul portiera coupe cred ca poate fi un titlu generic asa, ca in portiera avem: greier tip "plici-plici" (atunci cand apesi pe masca interioara care se slabeste), greier scartz pe la chedere ma gandesc samd....plus mai avem cred greierele montant (ce zicea bizkit acum ceva vreme), greierul centura, greierul bord (parca zicea cineva si de asa ceva) si cel mai al drecu........GREIERUL CAMUFLAT....ala care te scoate din minti dar sa fii al drecu daca iti dai seama unde canta....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Salutare
"Io" nu stiu daca pot sa ii zic greiere, dar cred ca sunt aia "300 [...] de la Termopile", si sunt afara... In majoritatea cazurilor se intampla sa aud un scarta - scaaarrt - scarta in timpul mersului, mai exact in momentul accelerarii , indiferent daca e la plecare de pe loc sau in timpul mersului. De exemplu sunt in a IIIa si o turez sa o duc mai sus sa schimb , ei de la miscarile alea cand masina "se infige" se aude un scartait enervand de carucior de butelii. Aveti idee de la ce poate fi? Am avut o programare la ATS dar , din pacate nu am reusit sa ajung!
"Io" nu stiu daca pot sa ii zic greiere, dar cred ca sunt aia "300 [...] de la Termopile", si sunt afara... In majoritatea cazurilor se intampla sa aud un scarta - scaaarrt - scarta in timpul mersului, mai exact in momentul accelerarii , indiferent daca e la plecare de pe loc sau in timpul mersului. De exemplu sunt in a IIIa si o turez sa o duc mai sus sa schimb , ei de la miscarile alea cand masina "se infige" se aude un scartait enervand de carucior de butelii. Aveti idee de la ce poate fi? Am avut o programare la ATS dar , din pacate nu am reusit sa ajung!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Un colier pe la evacuare! Face doar cand e rece sau mai tot timpul?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Ovidiu
- El_Rey
- Bogdan
- Fondator
Ala e atunci. Un colier la evacuare, deci nu prea e greier ala 

-
Ovidiu
- El_Rey
- Bogdan
- Fondator
Pai din ce am inteles se schimba colierul ala sau ce e.Diagnosticul 100% corect il vei avea de la service, poate sa fie altceva, dar din ce povestesti tu si au mai povestit si altii cam asta pare sa fie.

-
Ovidiu
- El_Rey