HEI?!

Azi am fost in Pitesti sa-i facem analizele

Hai sa pov. acum ca asta imi place

).
Ajung acolo semnez niste harti bla bla, ii dau cheia si ma asez pe o canapea p'acolo. Stau ce stau.. se invarte macanicul pe langa ea... la un moment dat o scoate din prima camera (sunt doua una unde o leaga la fire adica ceva subtire si a doua unde le desface) si pleaca (nu-l vad unde, m-am gandit ca vrea sa o opereze). Dupa ceva timp.. iese un mecanic mai tanar cu o pompa de motorina intr-o punga... cica... "Bre nea. X este pompa. Nea X: Ok, spal-o si vezi ce are..." In momentul ala am simtit cum ma incalzesc si canapeaua pe care stateam se facea tot mai moale..

am zis... gata ma fac de nushu cate zeci de milioane

. La un moment dat il vad pe baiatul de la receptie si il intreb: "Hei, este ceva grav? (eram fleasca

) si face... " A nu, doar a plecat cu ea sa-i faca o proba pe teren. Hm.. iar neliniste maini frecate etc. Se intoarce ala si cica... Poftiti cheia. Masina nu are nimic. EU:

Cum adica... Da? Nu cred!!! EL: mergi cu ea si imi spui daca se mai simte... M-am suit... Nimic! problema disparuse!

Asa... acum sa va zic... Inainte sa ajung in Pitesti se aprinsese beculetzul de alimentare. Am zis sa opresc undeva sa ii pun putina motorina (ma gandeam ca o sa-mi goleasca rezervorul sa curetze etc.) Am fost la un RomPetrol. Plec d'acolo... ciudat parca nu mai facea asa rau... Mi-am zis ca-i motorul cald si na. Dupa ce mi-a data baiatu' cheile de la mashina mi-a spus sa ii cumpar ceva aditiv si dupa sa pun motorina. Zis si facut! Acum vreau sa zic ca sunt super fericit.... serios... masina facea asa de rau doar de la motorina... nu-mi vine sa cred ce poate face o motorina proasta sau mizeria depusa de ea pe fundul rezervorului!

Nu mai scoate niciun carait la plecatul de pe loc, nu mai tremura NIMIC!!! Merge prefect! Si acum ma gandesc ca dim. facea super urat si cand am plecat cu ea din benzinarie (dupa ce am pus aditiv) era la 180 de grade. WOW!
PS:@gonty: Sa stii ca o sa tin cont de sfatul tau! Am mai vb. cu unchiul meu si mi-a spus numai in cazuri extreme sa merg cu beculetzul aprins multa vreme si poate chiar deloc.
@mituc: Folosesc OMV Euro 4 si da trepida foarte urat cand era motorul rece.
@Shadow: Mare dreptate ai cu RomPetrol! Cum ziceam si mai sus. Dupa ce am pus motorina de la RomPetrol am simtit o schimbare.
@All: Multumesc incaodata pt. sfaturile date si sper ca de acest topic sa nu mai aiba cineva nevoie si nici eu! Hm... totusi sa-l foloseasca doar in scop informativ si atat! Si acum...

+infinit de happy! Huiu!