scartait metalic? plz help

Atomiku

Re: scartait metalic? plz help

Mesaj de Atomiku »

Cand te intorci de la service sa ne zici si noua ce avea. Si a mea are aceeasi problema uneori.....de 50.000 km
:)
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
olty2x

Mesaj de olty2x »

1.6 HDi 110 CP
C4 Coupe, 1.6 HDI 110Cp
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cat de tare!
:lol: :lol:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

zgomotul mai poate fi si de la un con de evacuare asa ii zice am avut si eu problema la 4000km se slabeste
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

doar la 1.6i, si nu scirtiie la relanti ci doar cind scade brusc presiunea in evacuare (cind schimbi treptele de exemplu).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
radugen

Mesaj de radugen »

hehe am uitat sa postez rezultatul: masina mea isi curata motoru singura =)))))
Mai are careva ca mine?:)) asa mi-au zis aia de la ats ca se pune prea multa funingine nush unde si masina se auto-curata.
Poate asa o fi, nu stiu...dar intr-un fel se explica dc nu se aude decat uneori.
c4 2.0hdi 138cp
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Aha. Pai spune-le sa-ti schimbe spaclul cu care se curata masina, ca de la ala e. Eventual sa monteze o laveta umeda in locul spaclului ca sa nu mai scritiie.

P.S.: mi se pare mie sau astia de la ATS is cazuti toti pe scari?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
radugen

Mesaj de radugen »

sunt cam cazuti. Am fost cu un preten care avea o problema la c4: a dat intr-o groapa si pt ca era cu picioru pe frana la soc a fost afectata pompa de vacum (ii fasaie membrana) ce zic oamenii: nu are domle nimic, toate c4-le fac asa, e normal sa fasaie...eu eram pe jos de ras. In fine... nu mai zic nimic:))
c4 2.0hdi 138cp
olty2x

Mesaj de olty2x »

Am mers la ATS intr-un final fericit acum vre-o saptamana si au schimbat kit-ul de distributie. Pana sa ajung la ei, cu vre-o 3 saptamani inainte de programare, in urma interventiei de constatare a defectului,a inceput sa faca exact ca un elicopter :). Am sunat la ei, le-am zis ca nu au strans ceva bine dar m-au linistit telefonic ca "n-are dom'le nimic!". Dupa ce au terminat lucrarea, am preluat masina (suna ca noua), si mergand prin oras am inceput sa aud iar elicopterul. M-am dat jos, se auzea groaznic. Am sunat la ei mi-au zis sa vin peste o saptamana. A doua zi dimineata surpriza. Nu se mai auzea zgomotul. Dupa 30-40 de minute de mers a inceput iar sa faca. Am descoperit o tabla (cea care imbraca galeria de evacuare) care facea ca toate animalele cand motorul erea cald. Al strans suruburile alea 3 - la cald - si acum e iar linishte .... deh doar e noua :)
C4 Coupe, 1.6 HDI 110Cp
radugen

Mesaj de radugen »

Imi pare rau ca am uitat sa postez problema adevarata si solutia. Problema: scutul metalic era montat cu suruburile strambe (indesate in scut). Evident piesele intrau in rezonanta in anumite momente Solutie: la Valcea la revizie le-au pus cum trebuie si ce chestie nu se mai aude nimic de atunci.
c4 2.0hdi 138cp
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

Aceeasi problema cu tablele si la mine,de doua ori,dar se manifesta doar in marsalier. Rezolvate la Ats.....fara probleme ulterioare :roll:
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”