Senzor de ploaie
-
LiviuVTR
Senzor de ploaie
Salutare! Acum cateva luni mi-am schimbat parbrizul la al meu robotel si de atunci nu imi mai merge senzorul de ploaie. In sensul ca atunci cand trec pe modul automat stergatoarele merg pur si simplu in mod intermitent. Aveti idee care poate fi problema ?
I live fast & keep energy in motion ...
- vladut_v
Pai testeaza-l si tu ... picura pe senzor/stropeste-l sa vezi daca se schimba intensitatea de stergere ...
Farurile automate iti merg ? Receptorul sensibil foto/celula foto e tot acolo cu cea hidro ... dar oglinda heliomata e alimentata electic ?
Pe display-ul computerului de bord iti arata cand activezi/dezanctivezi stergatoarele automate.
Farurile automate iti merg ? Receptorul sensibil foto/celula foto e tot acolo cu cea hidro ... dar oglinda heliomata e alimentata electic ?
Pe display-ul computerului de bord iti arata cand activezi/dezanctivezi stergatoarele automate.
C4 1.6i 16V Berlina
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Parbrizul pe care l-ai pus are senzor de ploaie? Eu azi am fost la ager in iasi si m-a intrebat duduia aia de acolo de 2 ori chestia asta. Daca e ala cu 620RON cu manopera cu tot nu are senzorul.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vladut_v
- vladut_v
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Senzor de ploaie
Parbrizul meu e cu senzori de ploaie si lumini, e transparent, dar nu stiu daca e atermic. Cum pot afla ?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Senzor de ploaie
te uiti mai dintr-o parte si cand bate lumina mai oblic o sa vezi niste tente verzi-albastre... ca niste ape
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA