Problema e destul de clar specificata si se va inlocui filtrul de motorina care oricum trebuia schimbat maine la revizie.
Oricum,acum sigur s-a convins toata lumea ca astia baga apa in motorina.
Eu la filtru de motorina am un sistem de purjare al apei din el. Este un furtun transparent infipt in el care atarna pe acolo. Initial am crezut ca e ceva rupt si am intrebat la service. Purjarea se face manual (nu exista nici un buton). Firele care iti intra in el sunt pt senzorul de prezenta apa.vlad scrie:Nu stiu pe unde am citit, dar unele filtre de motorina cica se pot purja de apa strinsa in ele. Are un buson pe undeva. Eu cind l-am schimbat nu l-am observat (poate nici nu il am), dar am observat ca am o mufa cu 2 sau 3 fire ce intra in partea de jos a filtrului iar in el nu aveam nimic decit locasul de intrare a mufei. Ma gindesc ca ala o fi senzorul de detectare a apei in filtrul de motorina. O fi trebuind a imi schimb carcasa sa imi functioneze aceasta functie ?
scuze am citit buton. nu stiu unde imi era capu.vlad scrie:Cezar am zis buson nu buton.O fi un dop ceva acolo in capatul furtunasului, ca doar nu o sa se scurga singura apa din filtru. Ii dai tu drumul manual.