Evenimentul anului - 23.11.2008, ora 12:00, Casa Poporului

Închis
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Evenimentul anului - 23.11.2008, ora 12:00, Casa Poporului

Mesaj de Bogdan »

Regulamentul este clar!! Nu inteleg ce mai trebuie lamurit atat!!
Daca l-ai citi cu atentie o sa vezi care sunt conditiile pentru a fi descalificat, si asta doar pentru ca trebuie sa existe niste reguli !!!!!!!!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nimeni nu vrea sa descalifice pe cineva!
ideea e sa ne simtim bine!
concursuri au mai fost facute ....si intr-o armonie perfecta!
relax!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
kinetic

Mesaj de kinetic »

uite un exemplu de neclaritate - in regulament se precizeaza doar ca nu pot fi dati fluturasi masinilor din concurs, insa Mihay spune intr-un post de pe thread-ul asta ca nimeni nu poate pune fluturasi masinilor parcate in piata. cum numarul participantilor la intalnire o sa fie in mod cert mai mare decat numarul participantilor la concurs, avem o ambiguitate :)

eu sunt de acord sa avem un regulament si tot ce nu e interzis sa fie permis, dar nu stiu daca e asa de bullet-proof regulamentul in forma actuala astfel incat sa nu permita interpretari ulterioare din care sa rezulte frustrari pe care nu si le doreste nimeni. spiritul regulamentului spune ca nu poti pune fluturasi masinii lui Bogdan, de exemplu, insa litera regulamentului permite acest lucru pentru ca Bogdan nu concureaza :)

despre chestiile astea interpretabile zic ca ar trebui sa le solutionam inainte, ca sa nu ne enerveze atunci :)
C4 Hatchback 1.6 HDi (Gris Fer)
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

cred ca ne scarpinam pe partea cealalta!
:shock:
cand ai sa faci vreo 1000 de posturi sper sa intelegi ca suntem o familie si nu am interpretat niciodata un regulament, pt ca niciodata nu ne-am propus asta!
suntem impreuna ca sa ne distram!
putem gasi "n" hibe in regulament.....daca asta iti propui!
parerea mea e ca nu e voie sa pui la cele din piata!
cele care vin la intalnire.
uiti scopul acestui demers!
acela e a ne simti bine si inmulti mebri!
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Acum chiar ca nu va mai fi voie sa pui la masinile din piata! O sa specific in regulament mare si cu rosu!!
Data viitoare o sa dau unui jurist sau mai stiu eu cui... sa faca un regulament, ca sa nu mai existe nici u nfel de interpretari!!
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

kinetic...prea le cautati .....este o chestie morala si de fairplay sa nu pui pe masinile adunate acolo....
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Regulament updatat astazi 17.11.2008 ora 16:00:

Orice concurs contine si un regulament, si concursul de pe data de 23 Noiembrie nu difera cu nimic. Regulamentul de mai jos, va rog sa il cititi cu foarte mare atentie si cel mai important sa tineti cont de el.
La momentul concursului, fiecare participant va primi acest regulament, astfel incat informatia sa fie recenta :D

1. Prezentul concurs nu se vrea unul de viteza sau de indemanare si in nici un caz unul prin care sa se incalce regulile de circulatie sau sa se puna in pericol siguranta voastra si a participantilor in trafic.
ClubC4 Romania nu este sub nici o forma raspunzator pentru eventualele evenimente nedorite din trafic pe parcursul concursului, fiecare participant raspunzand pentru faptele sale..
Inscrierea voastra in acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu toate punctele regulamentului prezent

2. Fiecare concurent va fi insotit in masina de un observator(desemnat de noi), care va contabiliza toti fluturasii pe care i-ati impartit. De aceea este absolut necesar sa existe un loc in plus in masina, destinat observatorului. Nu exista insa nici o restrictie legata de nr. de persoane din masina!!

3. Aveti la dispozitie o perioada de timp de 2 ore din momentul in care se va da startul(nu startul ala de la raliuri :lol: ).
Inainte de inceperea concursului se va anunta si ora limita pana la care trebuie sa reveniti in acelasi loc de unde se pleaca, adica Casa Poporului.

4. Fluturasii(in numar de 30 per participant) trebuie aplicati/impartiti doar masinilor Citroen C4, aflate fie in trafic, fie parcate. In cazul aplicarii acestuia pe un C4 parcat, fluturasul trebuie pus la usa soferului, sub chederul geamului. Fluturasii aplicati masinilor aflate in parcarea din fata Casei Poporului nu se vor lua in considerare!!.

5. Observatorii vor contabiliza doar fluturasii aplicati corect pe masini!

6. Observatorii pot decide impreuna cu noi organizatorii, descalificarea concurentului,in timpul concursului, daca prin actiunile sale se va pune in pericol siguranta personala precum si a celorlalti participanti la trafic. Cititi cu mare atentie acest punct al regulamentului si mai ales tineti cont de el!!

7. In momentul in care fluturasii care vi s-au inmanat au fost impartiti/aplicati, sau daca se apropie ora limita, va trebui sa va reintoarceti la locul unde s-a dat startul, in speta Casa Poporului

8. Fiecare 10 minute depasite peste ora limita, vor fi penalizate, cu imputarea unui "fluturas" din numarul total al acestora.Daca participantii intarzie mai mult de 30 minute peste ora limita, acestia vor fi descalificati(aveti mare grija cum va planificati timpul, si sub nicio forma sa nu alergati aiurea prin oras, punand siguranta voastra si a celorlalti in pericol)

9. Ce este absolut obligatoriu pentru acest concurs:
- sa nu incalcati regulile de circulatie pe drumurile publice si sa nu puneti in pericol siguranta nimanui,altfel veti avea mari sanse sa fiti descalificati

- sa nu aplicati fluturasi masinilor care au deja unul aplicat . Observatorii nu vor contabiliza fluturasii pusi pe o masina unde deja exista unul. In nici un caz nu va exista situatia ca acel fluturas sa fie pus anterior concursului, pentru ca acestia vor fi unici si facuti special pentru acest concurs
- sa nu inmanati/aplicati fluturasi celorlalti participanti la acest concurs. Acestia nu se vor contabiliza
- sa nu mituiti observatorii :lol: :lol:

Departajarea concurentilor se va face in principiu pe baza numarului de fluturasi impartiti. Fiecare concurent va primi un numar in momentul sosirii, care va ajuta la departajare in cazul in care numarul de fluturasi impartiti va fi acelasi pentru 2 sau mai multi concurenti

Prezentul regulament poate suferi mici modificari, situatie in care cei inscrisi vor fi notificati in prealabil.
Imagine
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

mai bine taceam... #-o
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
kinetic

Mesaj de kinetic »

aiurica, sper sa nu ma intelegi gresit, citesc forumul asta de cel putin un an, daca nu in fiecare zi, macar la 2 zile (minus concedii :D). deci stiu ca sunteti o familie, mai ales cei activi. nu trebuie sa am 1000 de posturi ca sa dovedesc ca citesc zilnic.

ipotetic vorbind, daca eu as fi fost singurul cu ideea de a pune fluturasi masinilor din piata, am fi avut n-1 concurenti absolut revoltati, toti organizatorii revoltati si eu castigator :)) si nu vrem asta, vrem ca toata lumea sa intelega si sa respecte regulamentul. dar daca Bogdan a fost asa ferm cu "cititi regulamentul, e clar", teoretic aveam dreptul sa fiu 'malitios'. :) (o singura data, apoi zburam clar din club :roll: ).

in alta ordine de idei, sper ca intelege toata lumea ca problemele ridicate de mine sunt pur teoretice, si nu incepeti sa ma luati toti la rost ca sunt rau :)

Bogdan, daca tot imbunatatesti regulamentul, probabil ca ai vrea sa mentionezi ca masinile sa fie inmatriculate, ca sa nu dam fuga la un dealer si sa punem fluturasi pe toti c4 din stoc :ok
C4 Hatchback 1.6 HDi (Gris Fer)
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

prea tarziu...m-am gandit eu la lucrul asta dar m-am si contrazis cu ceva... va fi duminik... toate parcurile auto in care sunt c4 inclusiv parcarile ats vor fi pazite... asa k.... ::P
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Eu in locul vostru as tine ideile pt mine si as incerca sa le pun in aplicare la momentul respectiv...daca se poate se poate nu se poate nu se poate :lol: ! D-aia exista observatori.. :lol:
Nu va descalifica nimeni, nu face nimeni politie, totul e pentru fun ce naiba o fi atat de greu de inteles, ca interesul nostru nu este sa fim politisti si sa stam cu batul dupa voi(cum se pare ca poate fi interpretat)??????

Uitati de toate chestiile astea si mai bine va ganditi unde sa mergeti si de unde sa incepeti...zic eu ca este in avantajul vostru! :drive

@kinetic..ce nu e clar cand vine vorba de a fi cineva descalificat?? Ca de asta ziceam sa citesti regulamentul? Hai ajuta-ne cu ceva daca crezi ca poti, decat sa o tii cu mistouri sau altele..
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

kinetic scrie:.....citesc forumul asta de cel putin un an, daca nu in fiecare zi, macar la 2 zile (minus concedii :D). deci stiu ca sunteti o familie, mai ales cei activi. nu trebuie sa am 1000 de posturi ca sa dovedesc ca citesc zilnic.......
Daca urmaresti, fie si indeaproape, o activitate, nu inseamna ca si faci parte din ea. Doar posturile si participarea la intalniri dovedesc implicare. 11 posturi intr-un an...hmmm... :roll: asta da activitate.Dar e normal, doar acum se da ceva,pana acum n-a fost interesant [-X
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Asa e cand lasi de la tine.... :x
Imagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

haideti sa schimbam subiectul, sau sa revenim mai exact la el!
::P
cu totii ne-am agitat sa fie cat mai bine pe 23.
haideti sa ne SIMTEM BINE!
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ce bine ca nu poti participa bai Relule...cum ar fi aratat semnatura ta cu 2 Locul I? :lol:
Imagine
Închis

Înapoi la “2007-2008”