Parere DVD Auto cu GPS si Bluetooth AllView
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
Parere DVD Auto cu GPS si Bluetooth AllView
A incercat cineva DVD Auto cu GPS si Bluetooth - AllView GPS DVD 8811BT? O parere?
http://www.allview.ro/gps/site/dvdgpsbt.php
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Un GPS cu un ecran atat de mic, plasat atat de jos si fara touchscreen e inutilizabil (modelul ala are touchscreen, dar pozitia in care sta poti considera foarte bine ca nu ai touchscreen)
Cat despre partea audio...allview....sa fim seriosi.
Daca nu ai mari pretentii de calitate poate o sa te satisfaca.
Eu insa nu mi-as lua chestia aia.
Cat despre partea audio...allview....sa fim seriosi.
Daca nu ai mari pretentii de calitate poate o sa te satisfaca.
Eu insa nu mi-as lua chestia aia.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
chiar nu ma intereseaza navigarea,... interesant ca o are... presupun ca are o antena gps ala .... nu stiu.
ma intereseaza functiile bluetooth, usb, divx, video input si output (asa cum are JVC KD-AVX33)
ma intereseaza functiile bluetooth, usb, divx, video input si output (asa cum are JVC KD-AVX33)
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
Re: Parere DVD Auto cu GPS si Bluetooth AllView
La banii astia sa le ai pe toate e cam dubios...nu ti se pare....si AllView sa le faca pe toate cred ca ti ia foc in 2-3 lunispooky scrie:A incercat cineva DVD Auto cu GPS si Bluetooth - AllView GPS DVD 8811BT? O parere?
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
-
dimabogdan
AllView este facut undeva pe la Brasov si parerea mea, ca fost posesor de dvd-player al respectivei marci, pot sa-ti spun ca parerea mea este ca sunt cam pocnitori.Adica ala a stat 3 luni in service pentru ca nu vedea bine culorile, cand a revenit a mers un pic si a luat-o de la capat.
Mergi pe JVC zic eu, care iti ofera calitate fara rabat la un pret uman.
Mergi pe JVC zic eu, care iti ofera calitate fara rabat la un pret uman.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
ciuba
Saluty.
Eu am un Allview 8811bt si nu imi mai merge touchscreen-ul......habar nu ma din ce cauza.
Am fost la service la ei si mi-au zis ca trebuie schimbata fata.Nici nu stiu daca telecomanda e functionala si pe GPS..Ma poate ajuta careva?..PLSSSSSSS
Eu am un Allview 8811bt si nu imi mai merge touchscreen-ul......habar nu ma din ce cauza.
Am fost la service la ei si mi-au zis ca trebuie schimbata fata.Nici nu stiu daca telecomanda e functionala si pe GPS..Ma poate ajuta careva?..PLSSSSSSS
-
clobeq
- Numar Inmatriculare: mm09abp
este o pocnitoare aparatul asta.este jenibil din orice punct de vedere. cateva obiectii care sper sa va faca sa fugiti ca dracu de tamaie de sculele astea.
1. display-ul este slab calitativ in ce priveste unghiul de vizualizare...este gandit de un imbecil...cea mai proasta pozitie din care se priveste ecranul este de la sofer...stupid de romanesc
2.daca introduci un dvd putin mai zgariat (care merge cu brio in alte scule) aici nu merge
3.daca e drumul putin mai deteriorat...asa ai sa asculti si muzica de la dvd
4.ecranul este mult prea mic si majoritatea mesajelor afisate pe el nu sunt citibile si daca te chinui poti sa folosesti functia de touchscreen doar cand sta masina
5. la radio e jale...pierzi semnal in oras...mai apare din cand in cand si functia de traffic care iti sparge timpanul ca e data la volum serios...asa din senin
6.tv tuner...am schimbat 3 antene...ca sa obtin niste purici...nici acum nu stiu daca sunt de la protv sau antena 1:)
7.softul de navigatie....e super aiurea...sunt drumuri nationale care nu se vad...adresele sunt trecute gresit...la utilizarea intr-o zi intreaga trebuie sa resetezi sistemul de vreo 20 de ori...pentru ca se blocheaza...operatie nu tocmai placuta avand in vedere ca unitatea de navigatie se afla in torpedo si trebuie apasat un buton cu un varf de pix
8. daca nu ma credeti...va rog sa il cumparati...l-am luat in urma cu 2 saptamani de la selgros cu 13 mil...il dau cu 9.5
1. display-ul este slab calitativ in ce priveste unghiul de vizualizare...este gandit de un imbecil...cea mai proasta pozitie din care se priveste ecranul este de la sofer...stupid de romanesc
2.daca introduci un dvd putin mai zgariat (care merge cu brio in alte scule) aici nu merge
3.daca e drumul putin mai deteriorat...asa ai sa asculti si muzica de la dvd
4.ecranul este mult prea mic si majoritatea mesajelor afisate pe el nu sunt citibile si daca te chinui poti sa folosesti functia de touchscreen doar cand sta masina
5. la radio e jale...pierzi semnal in oras...mai apare din cand in cand si functia de traffic care iti sparge timpanul ca e data la volum serios...asa din senin
6.tv tuner...am schimbat 3 antene...ca sa obtin niste purici...nici acum nu stiu daca sunt de la protv sau antena 1:)
7.softul de navigatie....e super aiurea...sunt drumuri nationale care nu se vad...adresele sunt trecute gresit...la utilizarea intr-o zi intreaga trebuie sa resetezi sistemul de vreo 20 de ori...pentru ca se blocheaza...operatie nu tocmai placuta avand in vedere ca unitatea de navigatie se afla in torpedo si trebuie apasat un buton cu un varf de pix
8. daca nu ma credeti...va rog sa il cumparati...l-am luat in urma cu 2 saptamani de la selgros cu 13 mil...il dau cu 9.5
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Multumim @clobeq
Deci.....feriti-va de Allview.
Deci.....feriti-va de Allview.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
ZenderX
- Numar Inmatriculare: B 45 MXA
Salut baieti,
Sunt pe picior de a-mi achizitiona un DVD JVC 2 DIN si vreu sa fiu sigur daca merge pus pe C4!!!Stie careva sigur treaba asta???
Eu ma gandeam daca ar merge in locul la displayul de la radio??!!!!
Sunt pe picior de a-mi achizitiona un DVD JVC 2 DIN si vreu sa fiu sigur daca merge pus pe C4!!!Stie careva sigur treaba asta???
- Mihay
- Supermoderator
mai mult ca sigur NUUUU. 2 DIN este prea lung in spate sa-ti intre acolo. daca desfaci bordul o sa-ti dai seama. ai 2 sanse sa iei dvd player 1 DIN si sa-l bagi in locul radio-cd original si ecran lcd de 7 sa-l pui in locul afisasului de la CB, sau sa se poata detasa acest 2 DIN , adica ecranul de aparat in sine, ecranul la locul consacrat si unitatea in torpedou. mare grija ce cumperi
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
categoric nu 2 din.
avand 2 posibilitati unde sal pui. la ambele ai probleme majore in al instala.
1- consola centrala....nu ai loc in adancime...asta daca vreio sa scoti displayul
2 un de este actualul CD player....ai clima.....daca te lipsesti de clima sau AC, atunci da, il poti monta!
avand 2 posibilitati unde sal pui. la ambele ai probleme majore in al instala.
1- consola centrala....nu ai loc in adancime...asta daca vreio sa scoti displayul
2 un de este actualul CD player....ai clima.....daca te lipsesti de clima sau AC, atunci da, il poti monta!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
ZenderX
- Numar Inmatriculare: B 45 MXA
Merci frumos
ca vroiam sa ma duc azi sa il iau !
ca vroiam sa ma duc azi sa il iau !