C4 Picassobus

Totul despre C4 Picasso
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: C4 Picasso

Mesaj de commandorsteel »

mugurel scrie:...asa ca bafta sa iti iei c4 picasso! oricum e frumoasa de mori masina!
aici sunt de acord cu tine 100%...
ceilalti de pe aici nu vor sa recunoasca un asemenea adevar :mrgreen:
...in rest poate ai dreptate. acum 3 ani am avut un xara picasso pe benzina de 1.8. am fost super multumit de masina, dar consumul era destul de mare, iar rezervorul era cu 5 litri mai mic decat la diesel :( . cand ieseam cu ea din tara...spre greci de exemplu... deabia reuseam sa traversez bulgaria cu benzina din ea, tinand cont ca nu o forjam :(
in fine...poate motorul asta nou o fi mai economic :?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Auzi dar arcuri sport cand iti pui.....pare cam inalta!
:twisted:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
commandorsteel
PowerSteel

:cussing: aseara aveam suspensia pneumatica ridicata la maxim :P
si...oricum nu mi-o las mai jos, ca sa ma pot urca si pe borduri.... nu ca altii.... nu dam nume :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
octavio c4p

Re: C4 Picasso motor 136 cai, CMP ,cea mai buna alegere

Mesaj de octavio c4p »

mugurel scrie: daca vrei c4 picasso puternic si sport...asta nu prea exista! masina e dedicata confortului si nu performantelor pure!
asa ca bafta sa iti iei c4 picasso! oricum e frumoasa de mori masina!
Unicul citroen c4picasso mai sportiv ,daca pot sa spun asa este cel ce are motor diesel de 136 de cai cu cutie automatica manual pilotata ,daca il conduci in modul manual i-ti poate arata ca are si caracter sportiv ,numai ca in romania nu prea ai unde sa dai viteze ,dar un motor mai puternic te ajuta sa depasesti mai repede si sigur pe strazile din romania.
Ca nu poti sa faci rally cu c4p asta e adevarat ,dar am prins cu usurinta 195 km/h si cred ca mai putea ,in plus ia curbele foarte bine si cu viteza mare ,si aici ESP-ul de serie in toate c4p ajuta foarte mult .CONSUMUL la un motor de 2.0,136 cai ,CMP ,intr-un voiaj spania-ro ,dus intors , a fost de 6,6 l/100 (7900 km,inclusiv voiaj pe litoral),deci nu consuma asa de mult ,la oras ia in medie 7,3 l/100 ,si asta ca am trecut prin Cheile bicazului ,prin multe curbe si drumuri destul de rele ,ca uneori nu puteam sa trec de 70 km/h pentru ca era drumul rau(cu multe petice) (BICAZ-TOPLITA-REGHIN-CLUJ) .
Daca nu faci mai mult de 20 000 km pe an si conduci prin oras ,recomand motorul diesel de 1,6 diesel,110 cai ,,,daca conduci mai mult in afara orasului si faci drumuri lungi atunci ,trebuie sa cumperi motorul diesel de 2.0 cu 136 cai ,in oricare din variante sa fie cu cutie automatica CMP ,dupa ce vei descoperi aceasta cutie automatica nu vei mai vrea niciodata cutie de viteze manuala .DAR masina cu motor de 136 cai ,diesel ,este cea mai buna alegere cind se vorbeste de c4picasso ,si pot sa spun ca am probat toate motorizarile si cutiile de viteze (inclusiv cutia automatica secventiala CAS ),mai putin cea noua de 120 cai ,benzina .
VINEREA trecuta (8 noiembrie) am probat noul FORD FIESTA (3 usi sport) motor diesel 1,6 ,90 cai ,si pot sa spun ca intr-adevar e o masina sportiva ,este acelasi motor de pe c4p 1,6 dar numai ca are alt turbo ,pentru a scoate 110 cai .
Daca intr-adevar vreti sa cumparati un c4picasso ,alegeti o motorizare cit mai mare si cit mai multe optionale .
http://www.youtube.com/watch?v=2av5u3Zd ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.octavian.4t.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

pentru a vedea mai multe despre c4picasso intra in paginile web de mai sus
CITROEN C4 PICASSO ,138 CP ,CMP , SX + pack2 , albastru oriental

octavio_bb (yahoo mesenger)
commandorsteel
PowerSteel

tu aici te referi la c4 picasso de 5 locuri :wink:
cu cel de 7 locuri... nu prea ai loc de mers sportiv... oricat ai vrea :mrgreen: , iar daca-i pui si motorul de 1,6 hdi... chiar nu ajuta prea mult :( ... iti spun din proprie experienta :oops:
ImagineImagine
Imagine
hcampian

Mesaj de hcampian »

\:D/ Sper sa nu dezamagesc pe nimeni, dar cred ca renunt la C4 Picasso in favoarea unui model mai batranel, dar vesnic tanar: Xsara Picasso, care are o oferta foarte foarte buna. Oricum, ce e important e ca de mult visam la un Citroen, intai la XM apoi chiar la Picasso, sper sa iasa ceva. Sper sa ma primiti si pe mine in club cu Xsara, la urma urmei e modelul inlocuit de C4 :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da normal...nu se pune problema de asta...persoanele de fata fac exceptie... :wink: sincer mi se pare mai misto c4 picasso...decat xsara desi la xsara s-ar putea sa gasesti niste preturi misto de tot...NOUA..ia incearca asa pe la dealeri
candymann

Mesaj de candymann »

exista noi pe stoc. xsara picasso este un model care s-a vandut foarte bine, exista cerere, deci inca se mai fabrica.
commandorsteel
PowerSteel

la xsara picasso ia-ti un hdi de 1,6..... e cel mai bun in privinta consumului.... chiar si in oras
eu am unu si .... nevasta mea e f multumita de el. de fapt.... nici nu prea vrea sa-l schimbe, oricat am incercat eu sa-i prezint noul c4 picasso de 5 locuri. o incanta la el numai faptul ca se poate pune cutie semi-automata :mrgreen:
succes
ImagineImagine
Imagine
octavio c4p

Mesaj de octavio c4p »

mugurel scrie: de aceea eu recomand un motor pe benzina in cazul in care se fac pana in 20.000km/an.
ce ne incurca pe noi e lipsa autostrazilor unde nu ai nevoie de depasiri.
cazul acesta de C4 Picasso mi se pare un caz dedicat costurilor daca iti iei un 1.6i 122cp. motorul nu este celalalt remapat, este un motor absolut nou facut in colaborare cu BMW, iar daca si de marca asta va legati, sunteti pricinosi! eu l-am vazut pe C4 restylat si mi se pare un pas inainte. daca o tii in ture, e chiar misto,iar consumul mediu a scazut cu peste 1l. nu stiu in Bucuresti, pt k acolo se sta nu se merge, dar eu zic ca este ok.
daca vrei c4 picasso puternic si sport...asta nu prea exista! masina e dedicata confortului si nu performantelor pure!
asa ca bafta sa iti iei c4 picasso! oricum e frumoasa de mori masina!
NOUL motor facut in colaborare cu BMW este de 1,6 HTP de 150 cai ,si inlocuieste vechiul motor de 2.0 benzina de 143 de cai . MOTORUL de 1,6 VTI de 120 de cai ramine acelasi si este de productie PSA.
Motoarele care le recomand pentru c4p si c4gp sint de 2,0 diesel 136 cai, CMP , sau noul motor 1,6 HTP benzina 150 cai cu CMP (cutie manual pilotata).
Motoarele celelalte mai mici ramin slabute pentru greutatatea masinii ,si cine cumpara o asemenea masina imi imaginez ca deja are destula experienta ca sa stie ce vrea de la o masina care costa destul de mult ,si sa nu fie dezamagit ca pentru ceva bani in minus si-a cumparat o masina care merge cu viteza Loganului .
ORI ai bani sa-ti iei masina puternica (motor si optionale) ,ori mai bine nu mai iei ,sau iti iei masina second hand de banii de care dispui.
Daca vrei sa aflii preturi la citroen c4p(sau alte variante) din spania intra aici :
http://www.citroen.es" onclick="window.open(this.href);return false;
intra la configurador si alege masina care iti place .
http://www.youtube.com/watch?v=e9QgLh15m1o" onclick="window.open(this.href);return false;
CITROEN C4 PICASSO ,138 CP ,CMP , SX + pack2 , albastru oriental

octavio_bb (yahoo mesenger)
commandorsteel
PowerSteel

ai dreptate in privinta motorului mic pe o masina mare :(, oricata remapare i-ai face...
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”