Am casco, nu e problema asta, dar ma intreb daca se poate repara. Din cate stiu eu, parbrizul original este mult mai ok decat cele schimbate, ma refer aici la rezistenta lui la impactul cu pietre
Parbriz ciupit de la o piatra
- VeNoM386
Re: Parbriz ciupit de la o piatra
Azi in drum spre Focsani mi-a sarit o piatra exact in centru parbrizului si a facut o floricica de toata frumusetea de cam 1.5 cm diametru 
Am casco, nu e problema asta, dar ma intreb daca se poate repara. Din cate stiu eu, parbrizul original este mult mai ok decat cele schimbate, ma refer aici la rezistenta lui la impactul cu pietre
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
nu cred ca un parbriz chiar daca doar ciupit mai poate fi reparat.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Poate fi reparat, dar pina la un anumit diametru pe care nu stiu sa ti-l precizez. Iar despre rezistenta parbrizelor nu cred ca difera atita timp cit e produs de Citroen sau un producator autorziat de acesta, numai sa nu fie facut pe vapor pe drumul din China spre Constanta. Mai degraba difera lipitura si daca nu ti-l pune ca lumea poate sa iti intre apa pe linga, dar nu cred ca ar fi probleme de genul asta intr-o reprezentanta Citroen.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ba se poate, si chiar foarte bine. Cand am fost la AGER sa-mi pun geamul de la portiera, am vazut la o alta masina, exact cum se face. Daca este doar ciupitura, ce umple cu um material special(un fel de rasina), iar apoi se foloseste o lampa UV pentru topire. Rasina umple perfect ciupitura si nu mai exista pericolul ca sa apara crapaturi plecate de la ciupitura.IceRidder scrie:nu cred ca un parbriz chiar daca doar ciupit mai poate fi reparat.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca este doar ciupitura. La el insa are floricica de 1.5cm in diametru deci adio, alt parbriz.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!