Uzura discuri fata

Scrie răspuns
MaaS
Numar Inmatriculare: B 73 ZFB

Uzura discuri fata

Mesaj de MaaS »

Pentru cei 16.000 de km si un an cat are masina, discurile fata au o uzuta de 2 mm, iar cele pe spate sunt intacte.
Cand franez, masina face un zgomot de locomotiva (striga lumea dupa mine ca sunt un Intercity).
Cei de la Citroen imi spun ca e normal sa aiba uzura asta, ele fiind garantate 40.000 de km.

Spuneti-mi si mie parerea voastra.
Imagine
"Did you ever observe to whom the accidents happen? Chance favors only the prepared mind" - Louis Pasteur
Mihay
Supermoderator

Re: Uzura discuri fata

Mesaj de Mihay »

pai conteaza mult felul tau de a conduce...unii pana la 40 k au schimbat poate 2 randuri de placute altii le-au schimbat pe la 60 k asa ca nu prea e o regula. iar discurile daca nu iti dau un trmur in volan, sau sa iti traga stg-dr la franari ar trebui sa fie ok , sa nu uitam totusi ca sunt consumabile si nu te tin pe viata :P
MaaS
Numar Inmatriculare: B 73 ZFB

Mesaj de MaaS »

De precizat:
-placutele au o uzura de 30 %.
In ritmul acesta o sa schimb (pentru ca sunt consumabile) mai intai discurile . :shock:
Imagine
"Did you ever observe to whom the accidents happen? Chance favors only the prepared mind" - Louis Pasteur
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Uzura discurilor este iminenta.. NU iti face probleme.. Eu am 43k si nu am schimbat nici macar placutele... Daca faci drumuri in exterior, e normal sa te tina mult!
Daca umbli in oras si mergi din semafor in semafor in blana... Cat crezi ca te tin?
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”