(Cred ca unii gandesc: "Era si timpul! " si au dreptate
Povestea a inceput astfel. Anul 2008 in luna martie. Mi se pune pata sa-mi iau masina.
Dar merg pe strada si imi atrage privirea un C4 coupe visiniu.
Toate planurile s-au dat peste cap.. Eram inebunit. Vreau C4 coupe diesel.
Ajung pana la urma prin prieteni la o persoana care aducea masini din Franta si nu lua mult.
I-am dat detaliile: alb, de 92cp, coupe, 2006, diesel. Nu vroiam motor puternic, metalizata si climatronic.
Zis si facut. Dupa 2 saptamani ma suna omul ca a gasit cateva masini dar nu i-au placut si m-a sfatuit sa am rabdare.
Dupa o luna de asteptat primesc un telefon. "Maine iti aduc masina"
In noaptea aia n-am dormit deloc. Eram nerabdator. Era prima mea masina(actele pe numele meu). Pana atunci trebuia sa intreb dak puteam sa iau masina parintiilor.
Ma duc sa o ridic, desigur cu parintii
O ia la un drum taica-miu si i-a placut(la dus vroia el sa ma intorc cu Cielo-ul si el sa mearga cu C4-ul
Dupa ce incheiem tranzactia, ma duc spre ea sa plecam.
Obisnuit cu franele la Cielo, recunosc, pana sa ajung acasa eram cu stomacul in gat
Dar E A MEA. Gandul acesta ma face sa ma simt mandru si nu ratez o ocazie ca sa o admir, lucru pe care-l fac si in prezent.
Aceasta e povestea C4-ului meu si sper ca v-a placut.
Planuri de viitor: modificari estetice. Dar asta o sa se vada cu timpul. Adica la sfarsitul anului in care se vor vedea diferentele.
P.S.
Pe 03.09.2008 am luat masina. Pe 04.09.2008 m-am inscris in acest club.