T.rac3Er "Beast" 1.6 16v

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

T.rac3Er "Beast" 1.6 16v

Mesaj de Tomita »

-cam tarziu apar si eu cu un topic pt bestia mea. la servici am unele poze, pot sa zic prea putine. in fine.
in majoritatea pozelor eu nu apar, deh, fiind in partea cealalta a aparatului foto...si asta in general la toate pozele. eu fac pozele.
-motor 1.6 110cp stock...de tuning inca nu e vorba...vad ca ma confrunt cu unele aspecte deranjante. saptamana asta sa vad ce se petrece...daca mi se pune pata si vad ca nu se rezolva schimb comlet cu altele mai "bune" piesel cu probleme (asapamentul si franele care scartaie) dar mai spre vara. si niste jante tot cam pe atunci
-intr-un fel e bine sa ii las pe altii sa faca anumite modificari, si dupa ce vad fiabilitatea, ma bag si eu :D
pana una alta, avand in vedere ca masina nu are cu ce se lauda (decat niste zgarieturi primite de la niste bine-voitori) incerc sa gasesc sa scot in evidenta frumusetea masinii din diverse unghiuri

ImagineImagineImagineImagine
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-niciodata nu e prea tarziu
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Arata foarte misto neagra. Cum te descurci cu praful si mizeria?
Eu am vazut la a mea care este rosie: daca o spal azi, peste doua-trei zile deja nu se mai cunoaste (asta daca nu ploua).
Cam la cate zile o speli?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Eu am tot neagra si o spal saptamanal! Arata ok, exceptand saptamanile cand ploua si se circula ca dreq!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

negru e culoare f pretentioasa, pe cat de bine arata spalat, pe atat de rau arata nespalat...din nefericire la mine e si mai greu pt ca am serviciul langa petrochimie. a doua zi seara, la terminarea programului, pot sterge praful (mizeria) cu degetul si sa se observe. daca mai si ploua, si sunt la servici, imi face masina zdrente...arata neingrijita, nu murdara...
Imagine

Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

sa revenim la subiect. mi-am impartasit problemele prin alte topicuri
ideea ca imi scartaia ceva metalic pe sub masina la rece. lasam franele deoparte (oricum vad ca acestea au tacut subit de cand a intrat mecanicul la mine in masina..cred ca il stiu de frica)
am fost ieri la service, si dupa niste ore petrecute fara sa rezolv nimic am lasat masina la ei pana seara, la final de program (desi sunt la 5 minute distanta de ei, serviciul nu imi permite sa ma plimb, si asa m-am invoit sa merg cu masina). lasand faptul ca rad toti de mine acum, ca ce masina "buna" mi-am luat. din nefericire nu am cum sa le iau glasul ca au ceva dreptate.
au reusit sa auda scartaitul si ei. in urma sugestiei mele cu o posibila solutie a problemei la esapament s-a mai strans pe acolo ceva. dar supriza mare. mi s-a comunicat ca acel hasait metalic ar putea proveni (repet doar o banuiala a lui, dar omul pare mecanic priceput care cand nu vrea nu face) de la rulmentul de la ambreiaj :shock: si ca ceva semanator la VTS NU e acoperit de garantie (deci nici la mine) :protest: :protest:
azi dimineata nu a mai scos nici un zgomot :roll: ...m-am bucurat dar nu stiu pt cata vreme...sunt circumspect in a formula vreo ipoteza, dar acel scartait metalic sa provina de la ambreiaj mi-a cam inmuiat genunchii...
-totusi un plus pot sa mentionez. solutia aleasa de ei pt sustinerea ciorapeilor cazuti este excelenta (nu mai am probleme in aceasta privinta) acel mastic introdus in locul unde intra ciorapeii isi face treaba 100%

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

De ce nu deschizi un topic la jurnal de bord.. aici sa ramana poze si comentarii cu partile bune ale masinii :lol: ..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-iti recomand sa ii ameninti , la modelul ca daca platesti si continua sa faca chestia asta , ei platesc toata operatiunea
-la kalos mi-au schimbat niste piese si s-a dovedit ca nu aia era de fapt cauza (masina era in garantie , dar daca nu era , eram bun de plata )
-cineva dupa pejo.ro , zicea tot la fel ca si-au dat "meseriasi" cu parerea si iau schimbat nu stiu ce piese si s-au dovedit ca nu aia era cauza .....
P.S daca te decizi sa platesti , asigurate ca aia e cauza DACA nu amenintai dinainte ca daca masina continua sa faca la fel nu platesti nici un ban , sau ca vrei sa-ti monteze piesa veche inapoi si cu aia noua sa si-o bage undeva
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

nu cred ca e necesar sa ma mut la jurnal de bord. acolo e o discutie completa de la mai multi useri, aici imi definesc si eu evolutia masinii, sa zicem...

acum am ~6600 km din ~15 august 2006

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai ziceam sa facem asa,e doar o idee.

1. Tu si C4-ul tau, poze, prezentare, cateva cuvinte, comentarii etc
2. Jurnal de Bord C4-ul tau, fiecare cu topicul lui ca aici, unde sa apara evolutia masinii, probleme, una alta, etc...
Amestecat nu are sens, fiecare are topicul lui si scrie despre tot ce vrea si crede de cuviinta.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”