Ranca
-
sondoru
Re: Ranca
Eu am stat doar cateva ore, nu m-am cazat. Sincer nu cred ca merita sa stai un week end, sunt doar 2 partii micute (2-3 min coborarea) si altceva in zona nu prea ai ce face, asta daca nu te pasioneaza ceramica de Horezu. 
C4 Coupe VTR 1.6i
Gris Fer
B 35 CIV
Gris Fer
B 35 CIV
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
mda... ce sa zic... suntem in Romania... nu avem alte partii mai bune. am fost la Poiana Brasov - sub orice critica partiile (gheata, pietre, pamanant... mai fun era sa o iei prin padure sincer). Sinaia - o singura partie decenta (2000 - Valea Dorului), o cobori in 2-3 minute. aglomerat de nu se mai poate si dai si o grama de bani si ca sa cobori la 1400... au... iti iei in mana schiurile pe multe portiuni.sondoru scrie:Eu am stat doar cateva ore, nu m-am cazat. Sincer nu cred ca merita sa stai un week end, sunt doar 2 partii micute (2-3 min coborarea) si altceva in zona nu prea ai ce face, asta daca nu te pasioneaza ceramica de Horezu.
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
eu am fost in vatra dornei si erau 2 partii. una mai mica si una mai mare care mi s-a parut destul de OK.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
robotelul mai degraba schiaza decat sa joace ping-pong
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
-
murphy
am fost eu in weekend. in primul rand din cate stiu eu ranca nu e statiune turistica. posibilitati de distractie foarte reduse (in afara de ski gasiti paintball si plimbari cu atv-ul). exista doar un hotel mai mare si cateva cabane, restul sunt case de vacanta. restaurante nu, magazine nu. canalizare nu. apa se mai opreste din cand in cand. partiile sunt ok. aglomeratie nu mai e nici macar in weekend. drumul e bun daca e acoperit cu zapada
, altfel e plin de gropi. se poate urca cu cauciucuri de iarna, de lanturi nu ai nevoie decat in anumite zone din ranca. (o sa pun si niste poze) eu am urcat paralel cu partia pana la aprox 1/3 din partie
- acolo avea prietenul meu casa. a fost prima data cand am folosit lanturile. deci daca va duceti doar pt ski sau odihna e ok dar sa va luati mancare si apa. preturi nu cunosc.

pe aici am urcat:

vecinii:

la capatul drumului, punctul acela rosu e masina mea
:

pe aici am urcat:

vecinii:

la capatul drumului, punctul acela rosu e masina mea

zambeste, maine va fi mai rau. 
c4 1,6i rosu lucifer
c4 1,6i rosu lucifer
-
Alexander1987
- Numar Inmatriculare: B 03 AJL
AM fost si eu anul trecut in "statiunea" Ranca, m a "vrajit" un amic ca e tare frumos 
dupa ce faci cateva sute de kilometrii si ajungi acolo . . .observi ca partiile sunt ptr pusti care vor sa invete . . . la cazare apa calda din cate stiu eu nu exista drumurile sunt precare iar lista cu puncte negative poate continua. . .
Nici macar o bila alba....pentru ca merita sa te duci la "ski" in ranca
dupa ce faci cateva sute de kilometrii si ajungi acolo . . .observi ca partiile sunt ptr pusti care vor sa invete . . . la cazare apa calda din cate stiu eu nu exista drumurile sunt precare iar lista cu puncte negative poate continua. . .
Nici macar o bila alba....pentru ca merita sa te duci la "ski" in ranca
~ Toti se cred critici ~
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ai dat si de webcam uri ?comy scrie:As vreau sa stiu si eu daca a mai fost cineva la statiunea Ranca? Undeva pe langa Targu-Jiu, am inteles eu. Am intrat pe net si mi-sa parut super misto.
http://www.rancaonline.ro/webcam/webcamf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;