Bine v-am gasit! Deschid totusi cu o intrebare..

Scrie răspuns
Ashmerge
Numar Inmatriculare: provizoriu

Bine v-am gasit! Deschid totusi cu o intrebare..

Mesaj de Ashmerge »

Bun gasit la toata lumea! Introducerea e scurta, am un C4 coupe 2006 diesel 1.6 hdi, 92 cp, echipare mai mult sau mai putin basic, luat de la mamica lui, din Franta, second. Din pacate am probleme cu electrica pentru diverse instalatii de pe spate, cum ar fi stergatorul sau senzorul de portbagaj, in fine, cam tot ce sta in tubul acela de cauciuc din stanga sus a portbagajului. Portbagajul cu pricina a fost trantit de nenumarate ori de primul stapan, si probabil cu sete, astfel incat firele de acolo sunt facute ferfenitza. Garantie in mod evident nu am, deci nu imi trebuie neaparat o vizita la centrul citroen, iar intrebarea mea e daca stiti vreun electrician bun si care eventual sa nu ma jupoaie, undeva prin bucuresti.
Mersi si, din nou, cheers to everyone!
Mihay
Supermoderator

Re: Bine v-am gasit! Deschid totusi cu o intrebare..

Mesaj de Mihay »

ti`l mut eu la "Probleme"
Ashmerge

Mesaj de Ashmerge »

Mihay scrie:ti`l mut eu la "Probleme"
oh... oooh. ok. scuze. nou pe aici. dar tot mi-ar placea sa imi raspunda cineva, macar un salut acolo daca nu un ajutor.. anyone?
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

:mrgreen: hai sa te salut eu... probabil colegii nu au obsv postul tau...nu se pune problema sa te marginalizeze sau ceva de genu` asta.... eu nefiind din bucuresti , nu stiu catre ce electrician sa te indrum... cred totusi ca cel mai indicat ar fi sa te duci la un service in care sa`ti zica exact ce bube sunt p`akolo... apoi vezi u daca o si faci la service sau la careva particular... totusi fiind vb de electric eu zic sa nu te duci la orice "gica" sa`si bage nasul...
in alta ordine de idei , te asteptam cu o prezentare a robotelului la sectiunea "c4-ul tau" unde sa deschizi un topic si sa scrii mai multe detalii despre el...si bineinteles poze :mrgreen:
eu sunt convins ca pana la urma colegii din bucuresti te vor indruma incotro sa apuci ca sa`ti rezolvi problemele... in rest numai de bine si te asteptam si pe la intalniri :wink:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai nu stiu cine a avut probleme de genul asta. multi suntem in garantie...eu nu stiu nici un electrician auto bun .sorry
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

am ezitat sa iti raspund personal, pt ca eu chiar nu stiu nici un electrician, iar daca cineva stia cu siguranta te ajuta!
bine ai venit si dupa cum a spus si alex, te asteptam cu o descriere si niste poze in sectiune special creata!
du-te totusi la un service autorizat Citroen...e pacat...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

buna seara,

permite-mi te rog sa ma prezint, fac parte din stafful tehnic, in realitate nu ma cheama HaPPy si sunt.... fata :D !
masina mea e inca in garantie deci altceva decat service citroen n-a servit pana acuma, asa ca pot doar sa te intampin printre noi , sa-ti urez bun venit, sa te invit sa-ti prezinti masina si.... la cat mai multe posturi !
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

vezi ce furtunica ai starnit? :mrgreen:
s-a concentrat aproape tot stafful tehnic... :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ashmerge scrie:......intrebarea mea e daca stiti vreun electrician bun si care eventual sa nu ma jupoaie, undeva prin bucuresti. .....
Majoritatea dintre noi, rezolvam problemele(inclusiv cele electrice), la service Citroen. In Bucuresti sunt ATS si Prestige, dar in mod sigur nu vor fi foarte ieftini.E de preferat totusi un service Citroen, decat un electrician din coltul strazii. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Ashmerge

Mesaj de Ashmerge »

Woooh... Dar chiar o mica furtuna intr-adevar. Acum m-am inroshit tot.
Pai, pana la urma la service citroen ma duc, oricum vreau o diagnosticare completa a problemei. Initial am intrat intr-un service BMW chiar in ajunul Craciunului (altceva nu era deschis), pentru ca mi se arsese un stop.
Tipul era atat de scarbit de "Avionul" meu, ca vezi doamne daca era facut de nemti, uite, avea trapa de vizitare la stop si nu trebuia scos din cleme si blablabla. Si uleiul se punea pe acolo si canta yodele si manca schtrudele si invada Polonia si mai-stiu-eu-ce. Si daca tot socializam noi intre timp, ii povestesc de faptul ca nu imi merge stergatorul pe spate, senzorul de portbagaj si lumina in portbagaj. Si one thing leads to another, ne trezim desfacand furtunelul ala de cabluri si constatand ca erau toate facute praf. Dar macar omul a reucnoscut ca nu se pricepe indeajuns de bine si ca ar trebui sa "vad" un electrician. (eu i-am zis ca electricienii nu sunt genul meu, ca imi plac instalatorii mai mult - el s-a uitat lung la mine fara a da semne ca a inteles gluma).
Cu prima ocazie cand gasesc niste timp liber vreau sa fac un mic photoshooting cu masina si atunci ii scriu si povestea si fac desenutze mici si naive cu mine si "Avionul" pe o pajiste si cu un soare mare galben in colt si pasarele zburand in background. (lumea ii zice avion pt ca e alba, aerodinamica si cu cele 2 usi imense ca niste aripi de planor)
Pana atunci, mersi de replyuri si, din nou, bine v-am gasit!
:drive :lol: :shock: :idea: :mrgreen: :applause =P~
baty_san

Mesaj de baty_san »

Ashmerge scrie: Tipul era atat de scarbit de "Avionul" meu, ca vezi doamne daca era facut de nemti, uite, avea trapa de vizitare la stop si nu trebuia scos din cleme si blablabla. Si uleiul se punea pe acolo si canta yodele si manca schtrudele si invada Polonia si mai-stiu-eu-ce. Si daca tot socializam noi intre tim
........ ala avea bmw sigur.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: el face parte dintr-o rasa pura.. de "arieni"... shofeur de BMW...(nu generalizez dar 60-70% din ei "fura curent") :mrgreen: :mrgreen:
Don't steal...goverment hates competition!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”