Probleme ... multe la C4-ul meu. :(

onacus

Mesaj de onacus »

Nu e vina lor ca masinile vin varza din Franta
Corect. Nu am reprosat niciodata asta.
Citroen ar trebui sa suporte absolut toate cheltuielile de reparatie.
Asta fii sigur ca fac, nu platesc cei de aici din buzunar.
Evident ca celor de la ATS nu le convine sa-si piarda vremea cu ciorapei sau climatizari defecte...
Asta este meseria lor, de a repara tot ce este stricat cand masina este in garantie. Dupa este fix optional daca vor sa o repare sau nu, dar in garantie...
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

S-ar putea sa te inseli.....
Ar fi chiar interesant de stiut daca le plateste orele de munca pentru a repara o masina defecta in garantie. Daca nu le plateste atunci e de inteles de unde atata "interes" pentru a le repara
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu am lucrat in domeniul la un dealer auto dar tind sa cred ca orice reparatii care le fac pe garantie si deconteaza la citro se acumuleaza. probabil in functie de nr de masini vandute au si un buget de reparatii sa se incadreze. e ca la maxi taxi (soferii trebuie mort copt sa aduca zilnic o suma de bani, ce e in plus ori le ramane ori se imparte)...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

De stiut sigur nu ai cum Cosmin....decat daca faci parte din board-ul lor sau ma rog, daca lucrezi in departamentul lor financiar sau la HR... :)
Depinde foarte mult si de regimul in care functioneaza ei... In functie de tipicul activitatii, o companie ce nu functioneaza in nume propriu pe o piata poate sa subventioneze o parte, daca nu in intregime salariile angajatilor companiei subcontractoare...dar sunt deja de mult off topic.

Ca sa revin on.....chestia cu clima e deja de cand lumea si pamantul...si o au toti indiferent de tara... Au avut si cei din Uk si cei din DE (ma rog acolo nu prea mai cumpara lumea Citroen ) si in Spania am auzit.... si vorba voastra chiar este foarte ciudat faptul ca nu s-au sesizat astia de la fabrica pana acum....

Haideti sa ne plangem cu totii despre ATS in thread-ul special pentru ei... :lol: :lol: :lol:
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
murphy

Mesaj de murphy »

Ar fi chiar interesant de stiut daca le plateste orele de munca pentru a repara o masina defecta in garantie. Daca nu le plateste atunci e de inteles de unde atata "interes" pentru a le repara
tot ce tine de garantie se face pe cheltuiala si cu aprobarea producatorului, adica piese + manopera. nu mai stiu la ce tarif se deconteaza manopera insa s-ar putea sa fie chiar mai mare decat tariful pe care-l practica reparatorul pentru operatii post-garantie.
in plus, in anumite situatii, importatorul sau chiar dealerul pot suporta ei anumite cheltuieli care nu sunt acceptate de producator (in functie de importanta clientului).
nu exista un buget pt reparatii in garantie.
zambeste, maine va fi mai rau. :D
c4 1,6i rosu lucifer
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

a avut cineva probleme cu, claxonul? am observat aseara ca nu mai suna cum trebuie :? - suna infundat- sau doar unul dintre ele - nu stiu sunt doua?
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da' ce, ai spalat masina?:) Foarte rau ai facut :twisted:

E posibil sa se desfunde dupa 1-2-3 zile. Lasa rabla la soare. Eu am patiti de mai multe ori insa odata nu s-a mai desfundat, mergeam pe strada si mai mult macaneam decit claxonam (in perioada aia mi-au ckt-o toate ciorile din cartier, daca faceam greseala sa claxonez cind intram al lor eram). Si l-am schimbat pe garantie, ca asa a ramas.

Hint: cind mergi la spalatorie spune-le la prostalanii aia sa nu dea cu turbojetul direct in grila ca oricum nu curata/clatesc nimic in felul asta, insa risca sa-ti infunde claxonul sau sa-ti rasfuta lamelele de la radiator.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

mituc scrie:Da' ce, ai spalat masina?:) Foarte rau ai facut :twisted:

E posibil sa se desfunde dupa 1-2-3 zile......
da am spalat masina luni - am sa le atrag atentia la "baietzi" :twisted: - nu vii la un test drive cu E Class-ul la Palat? :wink:
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
mituc

Mesaj de mituc »

dannastasa scrie:da am spalat masina luni - am sa le atrag atentia la "baietzi" :twisted: - nu vii la un test drive cu E Class-ul la Palat? :wink:
Ba as veni, dar ultima data cind citisem erau rezervate pentru "10 oameni de succes" de prin zona.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dasaadrian

probleme

Mesaj de dasaadrian »

salut pe totzi...am o problema care s-ar putea sa fie "off"dar nu se stie...poate deveni "on! :twisted: problema mea este ca imi place tare mult C4...shi as vrea sa imi cumpar ! acum stau in cumpana citind forumu' ..m-ati pus pe ganduri!...o parere obiectiva vreau: daca cumpar un C4 o sa am mai multe probleme? ha? :banghead: drum bun tuturor...
mituc

Mesaj de mituc »

In afara de 2-3 ghinionisti de pe forum (care au avut ghinion si cu masina si cu oamenii din service) in rest nu prea sint probleme, cel putin nu asa multe ca in alte parti iar masina este destul de fiabila +ca intretinerea este ieftina.

cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Singura problema majora la masina mea a fost climatizarea defecta, rezolvata prin schimbarea unei amarate de rotite de plastic. Operatiune usoara care, insa, dureaza daca trebuie sa se faca comanda.

Zilele astea am observat ca mi-a picat un ciorapel de la un amortizor... O sa fie mai zgomotoase suspensiile?!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Am si io una, doua probleme: acum o luna cdplayerul mi-a mancat cd-ul (mp3). Am fost la Baneasa si s-a rezolvat, cica!!!!!!!!! Am profitat de ocazie si am rezolvat si problema cu scartaitul geamului stanga, cica!!!!!!!!!!!!!
La nici o luna, cd-ul nu mai iese, iar geamul parca sta sa se rupa!!!!!!!!

Concluziile le trageti voi!!!!!!!!!!!!!!
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Cum mai e cu vopseaua sarita la tine!!! S-a mai extins?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Am mai scris, motivul este ca am vecini destepti. De extins nu am observat, in schimb am mai gasit vreo 2,3,4,5,798-09078675543 zgarieturi.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”