probleme mari la demararea in forta de pe loc

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: probleme mari la demararea in forta de pe loc

Mesaj de Dan pasare »

:shock: Ciudata explicatie. La mine oare de ce nu se aud aceste batai??? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

se aud cind pleci cu scirtiiala iar asfaltul nu e chiar plan.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

In cazul asta, ori eu sunt tare de urechi, ori merg numai pe drumuri asfaltate impecabil :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Dupa mine e ambreajul ! Patesc la fel. De ce e mai accentuata bataia la plecarea cu rotile virate, nu-mi dau seama.

Planetarele nu se duc in 25.000 KM nici daca traversezi tibetul. Telescoapele la fel. Am facut ITP-ul la 2 ani si 65.000 KM si telescoapele erau tzapene aproape ca in prima zi.
C4 1.6i 16V Berlina
ragi

Mesaj de ragi »

si la mine se aude bataia asta la plecare in forta nu e puternica dar te derajaza(am ESP)
C4 HDI92 Collection pack
ImagineImagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

da' nu e absolut normal, cand nu e drept asfaltu, la o plecare in forta ("cu scartz", ca'n cartier) sa vibreze putin?? si la mine face asa, si eu mi-am pus semne de intrebare, asa ca m-am dus intr-o noapte pe o strada pustie si de care stiam ca e dreapta, si am facut niste teste, si in condtiile alea, se comporta absolut normal!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de ragi »

tremura cand incerc sa plec cu scartait, pana acum nu am reusit, foarte puternic da "cu scartz" nu.
tind sa cred ce e esp-ul
merg numai pe drum drept
C4 HDI92 Collection pack
ImagineImagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

la tine SIGUR e esp-ul, sau mai precis o "parte" a acestuia, anume controlul tractiunii. care e un fel de "reverse" al abs-ului, si nu lasa rotile sa se invarta pe loc, pe suprafete cu aderenta scazuta ... senzatia data fiind similara cu o franare violenta in care intra ABS-ul.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

eu cred ca este arcul care se misca in locasul lui.
este o parere personala...si eu am auzit acel trosnet!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

La mine era mai mult o bubuitura usoara si se auzea in dreapta, ambreajul fiind fix intre picioare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Eu tot ma gandesc ca un alt telescop ar rezolva problema, nu stiu cum as putea sa-l schimb pe garantie
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
pitonul
Numar Inmatriculare: B 10 GLI

Mesaj de pitonul »

In primul rand vreau sa salut toti membrii acestui forum pt ca sunt nou pe aici si asta e primul meu post la un subiect de pe acest forum.
Zgomotul care se aude nu cred ca poate fi de la ambreiaj in primul rand uzura lui nu poate sa apara la un nr mai mic de 40 -50 de mii Km indiferent de cum ai merge,iar daca vb de un defect din fabricatie nu e suspect cum probelema apare la asa multi posesori de C4 :?: :?: .
Pot spne ca si la mine exista si inca ceva franati mai puternic incercand ca nu dati cu viteza intr-o groapa si o sa vedeti ca in momentul in care loviti groapa si inca mai aveti actionata frana se aude acelasi zgomot.Concluzia e ca ar putea fi din modul cum este proiectat amortizorul ca sa faca fata socurilor si plecatul in forta e tot un soc pt masina.Vreau sa mai zic ca eu am 9 300 de Km si mi s-a intamplat prima oara pe la 3000 ca nu am condus sportiv pana nu am facut rodajul.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

pitonul scrie:.....si inca ceva franati mai puternic incercand ca nu dati cu viteza intr-o groapa si o sa vedeti ca in momentul in care loviti groapa si inca mai aveti actionata frana se aude acelasi zgomot.....
Nu va recomand sa incercati asta nici macar de curiozitate. Daca groapa sau denivelarea e mare, riscati defectiuni majore la traversarea acestora cu rotile blocate de frana.
pitonul
Numar Inmatriculare: B 10 GLI

Mesaj de pitonul »

Cand vezi un obstacol vrei instinctual sa il ocolesti sau sa atenuezi inpactul.Daca nu poti ocoli acea groapa franezi si indiferent ca treci prin ea cu 10 km/h sau mai repede si inca mai ai frana calcata se va auzi acelasi zgomot.Nu am spus ca trebuie incercat ci incercam sa fac o legatura cu zgomotul de la plecarea de pe loc in forta de aici si concluzia ca ar fi din cauza sistemului de suspensie ma refer la tot ansamblul(amortizor , arc ,etc.) pt ca nu pot crede ca toate masinile sunt stricate si la un asa nr mic de Km, a mea de exemplu face de noua.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

pitonul scrie:.....Nu am spus ca trebuie incercat ci incercam sa fac o legatura cu zgomotul de la plecarea de pe loc in forta ....
Am inteles ce vrei sa spui, dar pe forum sunt si soferi cu extrem de putina experienta, si nu vreau ca vreunul dintre ei sa si incerce proba cu groapa, sa vada daca la el se aude. :mrgreen: :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”