Suporti numere ClubC4

Reguli forum
Materiale promotionale ClubC4 Romania. Stickere, Sepci, Tricouri, Brelocuri, Suporti Numere etc
Scrie răspuns
mikes

Re: Suporti numere ClubC4

Mesaj de mikes »

tzun scrie:mikes esti in galati ? vino ca iti montez eu suporti fara nicio problema

si pacat ca ai lipsit la intalnire si nu mai fii revoltat atata ca se rezolva
Da sunt din Galati. N-am ajuns la intalnire si regret, am fost prins cu alte treburi... data viitoare.
Cu suportul cu siguranta ma descurc acum :), mi-a sarit tzandara cand am vrut sa sa-l montez, nu intelegem de ce trebuia sa fie treaba aia suspendata in jos, nu mi-a trecut prin cap ca se rupe si se pune peste... ce-i mai amuzat e ca eu chiar l-am montat asa :D. Se pare ca stau prost cu nervii si spiritul de observatie azi. O sa ma duc sa iau o gura de aer si sa ma calmez pana nu supar pe toata lumea.
Merci tzun.
C4 Hatchback Rouge Lucifer
1.6 HDI 110CP FAP
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

:ok Nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine. Cum ai reusit sa faci sa strea numarul in suport din moment ce partea de jos era cu 1-2 cm mai jos ?! Sau nu statea deloc si ai dat jos suportul.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mikes

Mesaj de mikes »

vlad scrie::ok Nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine. Cum ai reusit sa faci sa strea numarul in suport din moment ce partea de jos era cu 1-2 cm mai jos ?! Sau nu statea deloc si ai dat jos suportul.
:) Nu am mers cu el asa dar... numarul statea destul de fix... iar daca ar fi alunecat in jos se oprea in plasticul ala cu scrisul :).. Problema mea era insa ca statea ca dracu cu bucata aia asa suspendata... ce sa mai comentez... am facut-o de oaie :).. nu am stiu sa montez un suport :ok
C4 Hatchback Rouge Lucifer
1.6 HDI 110CP FAP
baty_san

Mesaj de baty_san »

nu-i stres, altii nu stiu cum funct ABS, nu stiu ca trebuie lichid in vasul de spalator si fac scandal prin service-uri ca stergatoarele is de kko, nevasta-mea e stresata ca nu intelege principiul de functionare al ambreiajului.... etc, etc...
(sper ca nu am suparet pe nimeni :wink: ) asa ca .... viata-i dura, gustu-i lung si urmatoarele transporturi prin tara o sa fie cu posta romana. sper.
salutari de la cluj
Don't steal...goverment hates competition!
Traian
Numar Inmatriculare: TL 99 TRA

Mesaj de Traian »

@mikes: mama dar ce te-ai aprins :ok trebuia sa te uiti mai bine. Era de inteles ca alea trei bucati de plastic se rup. Foarte tare :)
C4 Coupe, 1.6 HDI, 92CP, albastru
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

@Omen eu am sters postul!
Mikes si-a cerut scuze si aici si pe PM, eu consider un subiect incheiat!! Se mai intampla...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

k, am inteles.noroc cu scuzele ca altfel il bombardam pana la depresie.totusi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
AUD UMBRE MENTOLATE
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pastreaza-te calm ca avem nevoie de tine la Medias :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

mikes scrie:
vlad scrie::ok Nu vreau sa fiu rau dar nu ma pot abtine. Cum ai reusit sa faci sa strea numarul in suport din moment ce partea de jos era cu 1-2 cm mai jos ?! Sau nu statea deloc si ai dat jos suportul.
:) Nu am mers cu el asa dar... numarul statea destul de fix... iar daca ar fi alunecat in jos se oprea in plasticul ala cu scrisul :).. Problema mea era insa ca statea ca dracu cu bucata aia asa suspendata... ce sa mai comentez... am facut-o de oaie :).. nu am stiu sa montez un suport :ok

toti o mai facem de oaie cate-odata spre exemplu eu astazi era sa ii dau una lui exdani din neatentie.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bine ca era pe partea lui si nu a mea :mrgreen: :mrgreen:
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

:ok de la voi a iesit praful de pe sosea :ok of of
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Ca sa revenim on topic, cei din Bucuresti care mai doresc suporti de numere, sa urmareasca topicul viewtopic.php?f=40&t=2854" onclick="window.open(this.href);return false;, si sa vina la aceasta intalnire pentru a intra in posesia lor.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Mai sunt disponibili 4 suporti de numere. Cine doreste e asteptat la intalnirea de duminica 15 feb. ora 14:00, in parcarea de la Polivalenta :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
schummy_2007
Numar Inmatriculare: GL-82-BIG

Mesaj de schummy_2007 »

Daca imi este permisa o sugestie. In continuarea denumirii clubului, in stanga, si inaintea denumirii, in dreapta, nu s-ar putea imprima sigla CITROEN? Eu am cautat aici pe plan local dar nu am gasit o "pravalie" care sa faca asa ceva.(Pe 01.02.2009 am achizitionat si eu un set. [-o< )
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Sigla Citroen nu se poate folosi oricand si oricum :wink: Cand se va face o noua comanda pentru suporti, vom vedea ce putem face :)
Scrie răspuns

Înapoi la “ClubC4 Shop”