Tremura pedala de acceleratie
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Re: Tremura pedala de acceleratie
Se poate sa fie si capul de planetara decat, care da vibratii in coloana de directie, daca ai zis ca iti face decat in curbe.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Heichpie
Am fost in service, au verificat si planetarele erau in regula, au schimbat softul, au schimbat rotile intre ele, erau 5 minti luminate pe acolo care n-au reusit sa-i dea de cap si urmeaza sa revin saptamana viitoare.
- danik
- Numar Inmatriculare: 3514dkd
am fost si eu la service aici la mine si mi-au spus ca de la planetare nu poate sa fie, pt ca acceleratia e electrica si nu are legatura cu planetarele , dar nici ei nu stiu ce poate sa fie!!Oare ce sa fie
- Mihay
- Supermoderator
cred ca subscriu si eu la aceasta problema. cineva zicea ca e posibil de la cauciucuri...dar tare m`as mira
-
Heichpie
Sigur nu e de la cauciucuri, le-am schimbat pe cele de iarna cu cele de vara ca sa verific si tot asa facea.
Mi-a zis un mecanic de la service ca a mai venit cineva cu problema asta si i-au schimbat de la planetare pana la ambreaj si alte rahaturi si tot n-a rezolvat problema.
Mi-a zis un mecanic de la service ca a mai venit cineva cu problema asta si i-au schimbat de la planetare pana la ambreaj si alte rahaturi si tot n-a rezolvat problema.
- Mihay
- Supermoderator
tare asta...sa ne schimbe masinile cu unele de 152cp 
-
Heichpie
Pai, sincer, nu cred ca sunt pregatit sa accept ca "asa face ea in curba la dreapta" in conditiile in care e masina cumparata de un an pe bani buni.
Daca pana la urma nu gasesc cum sa rezolve problema sa mi-o inlocuiasca, de aia exista garantie.
Eventual mai pun 5000 de euro si accept acel superb c5
Daca pana la urma nu gasesc cum sa rezolve problema sa mi-o inlocuiasca, de aia exista garantie.
Eventual mai pun 5000 de euro si accept acel superb c5