cod cd-player
- florinflo85
cod cd-player
salutare.acu cateva luni mi-am luat si eu un c4 coupe 1.6 hdi 92 cai la mana a 2 adus din franta si zilele trecute m-am gandit sa imi pun mp3-player-ul care il aveam pe masina anterioara.acum problema e ca nu am codul de la casetofonul masinii si nu vreau sa il pierd pt ca vreau sa mai pot schimba meniul masinii sau dupa un timp poate vreau sa revin la comenzile de pe volan.intrebarea mea e urmatoarea:au cod aceste cd-playere si daca da cum il aflu?multumesc.
-
ragi
Re: cod cd-player
acum 5 luni cand m-au predat C4ul mi-au am intrebat unde e hartia cu codul si mi-a zis ca nu are pentru ca nu pot sa il foloses pe alta masina e compatibil numai cu a mea(ca siguranta) intreaba la citroen mai bine
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
raspuns:
nu are cod, se scrie cu Lexia seria de sasiu in memorie. rcd-ul de pe masina ta poate fi mutat pe alta masina numai dupa ce ii rescrii seria de sasiu cu Lexia.
poti fara grija sa ii pui un radio after market care nu este piesa de origine.
nu are cod, se scrie cu Lexia seria de sasiu in memorie. rcd-ul de pe masina ta poate fi mutat pe alta masina numai dupa ce ii rescrii seria de sasiu cu Lexia.
poti fara grija sa ii pui un radio after market care nu este piesa de origine.
DS3 1,6HDi 92CP
- Traian
- Numar Inmatriculare: TL 99 TRA
Aceeasi problema o am si eu. Nu am codul de la cd player.
@mugurel: vrei sa spui ca daca umblu pe la baterie nu-mi va cere niciodata codul?
@mugurel: vrei sa spui ca daca umblu pe la baterie nu-mi va cere niciodata codul?
C4 Coupe, 1.6 HDI, 92CP, albastru
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- HaPPy
- "PIAR"
am umblat eu deja si nu mi l-a cerut. mai mult, nici n-a pierdut memoria posturilor de radio 
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
andresis
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 2012
Salutare! As avea si eu aceeasi curiozitate(daca cere sau nu cod dupa ce umbli la baterie) la un C4 din 2012, 1.6HDi, 90HP. Daca cere, cum anume se poate afla.
Ca si fapt divers, am tinut apasat butonul Setup si mi-au aparut niste informatii referitoare la "unit". Revin maine cu poza in care apare aceasta informatie. Merci!
Ca si fapt divers, am tinut apasat butonul Setup si mi-au aparut niste informatii referitoare la "unit". Revin maine cu poza in care apare aceasta informatie. Merci!
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Nu cere nimic
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

-
andresis
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 2012
Poza promisa:andresis scrie:Salutare! As avea si eu aceeasi curiozitate(daca cere sau nu cod dupa ce umbli la baterie) la un C4 din 2012, 1.6HDi, 90HP. Daca cere, cum anume se poate afla.

- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Nu cere cod.