Alunecare ambreiaj la 50000km
-
cos76
- Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012
Re: Alunecare ambreiaj la 50000km
Si la mune a inceput sapatineaze ambreiajuliar pedela debraiaza destul de sus. Masina face 2 ani in iunie cand expira garantia si are acum 18500km. Asta inseamna ca in curand ma voi pregati sa schimb kit-ul. Daca nu va pica pna la 30 mai il voi schimba pe banii mei, insa vreau macar sa iau unul mai bun care sa tina ceva mai mult. As ruga pe cineva care a mai schimbat sa-mi recomande si mie un kit. Multumesc.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
ORGA 11140/9 May 2007
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
pai una e sa patineze ambreajul si alta e sa cupleze sus.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Antonov
- Numar Inmatriculare: TL 24 ANT
Adica sa inteleg ca se mai poate regla ?
C4, Berlina, v. SX, 1.6i, negru
-
mituc
E posibil. De fiecare data cind mergeam la service pe fisa aia de dare in lucru era un punct "verificare inaltime pedala ambreaj".
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca o masina nu e condusa corect poate sa patineze ambreajul si in 15.000km.
Asta nu inseamana ca e prost, ci nu a fost folosit corespunzator si asta nu inseamna neaparat forja.
Asta nu inseamana ca e prost, ci nu a fost folosit corespunzator si asta nu inseamna neaparat forja.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Antonov
Dupa parerea voastra sau stiinta voastra, ar putea patina si din alte motive in afara de uzura disc ?
Pentru ca sambata am facut un drum de vreo 160km iar dupa cateve zeci de km nu mai dadea semne ca patineaza.
de ex. ar putea ajunge niste ulei din motor sau din cutie pe acolo ?
???
Pentru ca sambata am facut un drum de vreo 160km iar dupa cateve zeci de km nu mai dadea semne ca patineaza.
de ex. ar putea ajunge niste ulei din motor sau din cutie pe acolo ?
???
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
da, mai greu da, da!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Antonov
daca exista scurgeri de ulei ar trebui sa o pot repara pe garantie...?
-
mituc
Da, pentru ca daca acele scurgeri de ulei exista atunci ele sint anormale si se datoreaza unui defect de fabricatie (desi pot exista cazuri cind defectul a aparut ca urmare a exploatarii "puternice", insa ar fi si alte semne).
-
cos76
- Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012
Am si eu o rugaminte legat de kit-ul de ambreiaj. Pentru ce kit de ambreiaj/producator as putea sa optez.Rog in special pe cei care au mai schimbat kit-ul cu un altul si nu cel cu care vine masina. Am inteles ca cel de pe masina este Valeo. Este vorba de masina mea din semnatura C4 1.4. Multumesc.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
ORGA 11140/9 May 2007
- Mihay
- Supermoderator
cauta o firma buna de piese auto daca nu esti in garantie . ai mai multe variante ce merita incercate , produse de Sachs, Luk si inca vreo 2 parca.
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
ce mi s a recomandat... Valeo si Sachs,nu stiu de unde inventati voi ca valeo nu este bun!din fabrica tot valeo este,eu am 52 mii km cu masina,am avut o problema la cutie si am zis sa schimb si ambreiajul daca tot am dat jos cutia!l am luat pe cel mai scump,adica Valeo, 640 roni la 1.6 benzina, si cel recomandat! Luk este varianta zgarcitului,pt cateva sute de mii nu stiu ce sa zic :p !asadar,ai garantie 1 an de zile la el,deci 20-30-40-50 mii km no problems! uleiul pe disc poate ajunge doar din cutie din ce am studiat eu cat timp am avut masina in service-si miroase al dracului de urat pe ventilatie,mai ales uleiul din cutie,si daca s a intamplat asta,d aia nu ti trage masina in trepte-cam aceleasi simptome le avea masina mea!eu recomand piese originale,nu trebuie sa le iei de la service/dealer citroen ,gasesti la orice magazin de piese auto!numai bine.PS:inlocuieste tot kitul de ambreiaj,unii isi mananca din fund si schimba doar ce e stricat...rulment,disc...!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
"eu am 52 mii".......
e clar, o groaza de km.....
vrei sa vezi un BMW din 84 cu 600.000 la bord care nu a schimbat ambreiaj?
am ajuns sa ne miram ca avem 50k cu masina si nu s-a stricat ambreiajul...asta in conditiile in care tu spui ca deja l-ai schimbat odata.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
N-a inventat nimeni ca Valeo e prost dar probabil tu citesti topicurile din 2 in 2, si din cauza asta esti prost informat. Valeo e considerat prost pentru ca din 10 masini, cel putin 5 au probleme cu ambreiajul in 20-30000 kmbogdans scrie:ce mi s a recomandat... Valeo si Sachs,nu stiu de unde inventati voi ca valeo nu este bun!din fabrica tot valeo este,eu am 52 mii km cu masina,........
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
@Bogdans m-am convins ca tu esti o adevarata enciclopedie in materie de producatori de piese . La fel si pe club citroen unde sustineai ca nu conteaza la spaniolul ala ca are jante pe 19' ( http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=9672" onclick="window.open(this.href);return false; ) . daca te-ai fi interesat putin ai fi vazut ca acest kit de ambreiaj VALEO este fix pe 10 masini si numai pe c4 , 1.6i este DEZASTRUOS in orasele cu aglomeratie , si ca este cea mai mare problema . defapt tot ce este Valeo pe masina asta este o mare porcarie : plecand de la cheie la care se umfla butoanele si crapa, stergatoarele de rahat etc etc. Valeo este solutia saracului, Sachs si Luk fiind producatori muuult mai experimentati in kituri de ambreiaje decat Valeo care produce o gama diversificata de piese auto!!!