Stie cineva cum se monteaza oglinda laterala? Daca fixez mai intai oglinda pe suportul acela care misca electric oglinda nu mai pot pune apoi carcasa, nu are loc. Iar daca fixez carcasa intai nu reusesc sa prind oglinda pe suport...
Trebuie sa fie oglinda intr-o anumita pozitie ca sa intre carcasa ?
Montare/demontare oglinda laterala
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Montare/demontare oglinda laterala
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Re: Montare/demontare oglinda laterala
Cum as putea sa prind plasticul negru de sub oglinda?Pentru ca in stanga imi sta desprins nitel si joaca...
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Montare/demontare oglinda laterala
Schema ar fi asta:

Sper sa ajute.
Daca te uiti, exista langa pozitia 20, in dreapta, ceva ce seamana a doua gauri... E posibil sa fie nevoie sa introduci o surubelnita, si sa fie un sistem de prindere, prin rasucire cu surubelnita (imi dau cu presupusul, ceva de genul asta am la oglinzile de pe bmw - se prinde oglinda, vine carcasa de plastic exterioara, care nu sta ... pana nu bagi surubelnita si invarti de minunea aia, care e ceva asemanator cu o gheara, care prin rasucire vine si prinde carcasa de plastic de carcasa fixa)

Sper sa ajute.
Daca te uiti, exista langa pozitia 20, in dreapta, ceva ce seamana a doua gauri... E posibil sa fie nevoie sa introduci o surubelnita, si sa fie un sistem de prindere, prin rasucire cu surubelnita (imi dau cu presupusul, ceva de genul asta am la oglinzile de pe bmw - se prinde oglinda, vine carcasa de plastic exterioara, care nu sta ... pana nu bagi surubelnita si invarti de minunea aia, care e ceva asemanator cu o gheara, care prin rasucire vine si prinde carcasa de plastic de carcasa fixa)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF