Exista un vuiet...aveti vreo idee?

Mihay
Supermoderator

Re: Exista un vuiet...aveti vreo idee?

Mesaj de Mihay »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sa inteleg ca ai o zi proasta mituc
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Ba eu cred ca are o zi buna.... :ok :ok :ok :ok
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Btw, pot spune ca postul asta a trecut in fruntea clasamentului personal al celor mai "belea" posturi de pe clubc4, locul doi fiind ocupat de un post mai vechi al aceluiasi mituc, ceva cu niste labii facute in fruntea unor demnitari care sa fluture cand merg in decapotabilele lor de neam prost...... :ok :ok :ok
P.S. Putem face si un poll :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

daca`l faci tu da :ok
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

@Mituc, ca intotdeauna acid, caustic si cool. :glasses
Ideea este ca vuietul se auzea de pe stanga.In volan aveam o usoara oscilatie care provenea de pe stanga.Vuietul era constant cu masina scoasa din viteza.Masina a participat la un test de drum.Masina a fost ridicata pe rampa si "mecanicul" aflat sub ea, a localizat zgomotul undeva la grup, in cutia de viteze.Era ( este) un tip destul de tanar, probabil ca ii lipsea urechea.Asta este.
Cu doar o zi inainte am fost la niste foarte buni prieteni la un service independent si ulterior la Peugeot, in ambele locatii mi s-a comunicat scurt si fara echivoc: rulmentul fata.Am comunicat si asta service-ului, au spus ca vor face o noua analiza, mai riguroasa si abia apoi se pronunta.
Oricum, ce sa zic, mi-au spus-o totusi cu atata amabilitate si m-au tratat cu atata profesionalism, incat nu te poti supara pe ei.Serios.Adica minte-ma, dar minte-ma frumos.Asta au facut ei.Fata de scarba cu care ma tratau inainte fostii repr. ai Citroen-ului in Cta( unii), acum, de cand au venit baietii astia noi, jos palaria la cap. gadilat clienti.Sa speram totusi ca nu va mai trebui sa dau prin service, ca cine stie ce minuni imi mai gasesc pe la masina :ok
Apropo, Citroen in Cta nu mai este la cuca macaii , la iesirea din Cta , ci este la vechiul sediu Toyota, la iesirea din Cta spre Mangalia, inainte de Metro 2.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Glumeam....whatever....
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si ptr. ca altfel nu m-ati crede...desi s-a schimbat pe garantie.Uitati-va la PRET!!!
Imagine
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Cum vine asta, pe garantie dar costa 450 lei? :shock: Ai platit suma asta??
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Doamne ajuta ca nu a fost altceva, ca te usca de bani =D> :cry:
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

N-am platiti, bre , niciun pret :ok slava Domnului.Asta era pur si simplu un fel de comanda a lor pentru piesa.Dar, aici vine misterul si groaza: daca atat a ajuns un rulment, cat or fi alte piese mai sucare?
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si, ca sa reinvii acest subiect pe care speram sa nu-l resuscitez, iata, din nou exista un vuiet insotit de un pregnant zgomot de roata patrata.De la data cand v-am spus ca mi s-a constatat cu chiu cu vai ca e rulmentul fata, dupa 800 de km l-am schimbat din nou.Am intrebat daca e devina alta piesa ceva.Mi=-au raspuns categoric ca nu, totul e in regula, doar rulmentul a fost prost din fabricatie.Sau montat prost, spunand ca mecanicul care mi-l montase plecase.OK.
Si iata ca vineri, 04.12.2009, la circa 6000 de km parcursi, mi-a cazut din nou rulmentul.Pentru a treia oara, in nici 1 an de zile.Este strigator la cer.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”