Alunecare ambreiaj la 50000km

bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Re: Alunecare ambreiaj la 50000km

Mesaj de bogdans »

tremurat continuu,adica la fiecare plecare?ca mi se mai intampla si mie,dar arcurile nu aveau nimic! si pt iceridder din cate stiu eu ,daca mi aduc aminte,doar discul costa 2 mil-pt cine nu vrea sa schimbe tot...si nu cred ca se pot lua aceste mici componente,doar rulmentul,placa sau discul separat!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

adik in momentul in care schimbi ambreajul sa schimbi arcurile la cel nou (cel vechi probabil ca deja are si alte probleme) astfel incat pe viitor sa nu mai existe problema.

eu vreau sa spun ca o metoda de prevenire si nu de reparare.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

bogdans scrie:tremurat continuu,adica la fiecare plecare?ca mi se mai intampla si mie,dar arcurile nu aveau nimic! si pt iceridder din cate stiu eu ,daca mi aduc aminte,doar discul costa 2 mil-pt cine nu vrea sa schimbe tot...si nu cred ca se pot lua aceste mici componente,doar rulmentul,placa sau discul separat!
Pai si-atunci de ce zici ca ambreiajul tau nu are nicio problema?????????
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
bogdans

Mesaj de bogdans »

:) zisai ca mi s a intamplat de cateva ori sa mi tremure masina la plecare,am mai intrebat oameni cu c4 si mi au zis ca se intampla daca nu apesi bine pedala si asa a fost,CRED ca dadeam prea rpd drumul la ambreiaj,de obicei se intampla cand ma grabeam!!in service cand l am schimbat mi a zis ca mai este bun,arcurile nu aveau nimic,rulementul si placa ok...doar discul avea ulei pe el!ce probleme sa am? aa si "tremurat continuu" era intrebare pt iceridder daca o avea absolut la fiecare plecare,mie mi s a intamplat de cateva ori,repet in trafic knd ma grabeam!
cos76
Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012

Mesaj de cos76 »

@Mihay. Foarte buna observatia ta legata de Valeo. Si in plus colegul de mai inainte probabil ca nu stie/nu tine cont de faptul ca problemele la ambreiaj la C4 sunt generale si apar inca de pe la 10.000 km si ca nu sunt cazuri izolate si este o problema generala. Si eu ca si ceilalti care au /avut probleme cu ambreiajul nu am fortat cu nimic ambreiajul si ma apropii de 20.000 km si trebuie probabil sa ma pregatesc sa-l schimb insa nu vreau sub nici o forma acelasi marca de ambreiaj pe care o are masina din fabrica. Sunt de acord ca ambreiaju trebuie inlocuit dar personal cred ca in jurul a 50.000 km sau mai mult ar fi fost normal, insa nu inainte.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

bogdans scrie::) zisai ca mi s a intamplat de cateva ori sa mi tremure masina la plecare,am mai intrebat oameni cu c4 si mi au zis ca se intampla daca nu apesi bine pedala si asa a fost,CRED ca dadeam prea rpd drumul la ambreiaj,de obicei se intampla cand ma grabeam!!in service cand l am schimbat mi a zis ca mai este bun,arcurile nu aveau nimic,rulementul si placa ok...doar discul avea ulei pe el!ce probleme sa am? aa si "tremurat continuu" era intrebare pt iceridder daca o avea absolut la fiecare plecare,mie mi s a intamplat de cateva ori,repet in trafic knd ma grabeam!

Problema apare de obicei cand masina este "calda"! In functie de uzura ambreiajului tremuratul apare la o perioada mai mare sau mai mica de timp in care mergi cu masina de obicei in regim de oras, unde trebuie sa schimbi des vitezele implicit sa folosesti ambreiajul
Imagine
bogdans

Mesaj de bogdans »

dar exista vre o varianta sport de kit ambreiaj?fara sa schimbi cutia,volanta-ca sa se potriveasca...??pe mine ma enerveaza knd incerc sa urc o bordura ,sau acum cu ninsoarea am parcat o mai greu ca derapa...la 3-4 alunecari,asr intrat,imediat dadea mirosul de ambreiaj in masina!ma gandesc ca acela ar tine mai binisor, totusi, la o expunere mai "mare"!
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

bogdans scrie::) zisai ca mi s a intamplat de cateva ori sa mi tremure masina la plecare,am mai intrebat oameni cu c4 si mi au zis ca se intampla daca nu apesi bine pedala si asa a fost,CRED ca dadeam prea rpd drumul la ambreiaj,de obicei se intampla cand ma grabeam!!in service cand l am schimbat mi a zis ca mai este bun,arcurile nu aveau nimic,rulementul si placa ok...doar discul avea ulei pe el!ce probleme sa am? aa si "tremurat continuu" era intrebare pt iceridder daca o avea absolut la fiecare plecare,mie mi s a intamplat de cateva ori,repet in trafic knd ma grabeam!

la mine nu tremura cel putin asa mi se pare mie (decat in cazul in care ii dau drumul prost) iar masina are 86000 KM si nu stiu daca a fost schimbat. Chiar sunt curios daca cei care au varianta enterprise adusa de afara sh ca si mine au avut probleme.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Tu ai diesel, acolo rar au fost probleme! Si discul este altfel decat la benzina!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”