Si Dan pasare are...
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Re: Si Dan pasare are...
ma refeream cand a luat-o Pasare daca a asteptat sau nu...Dar in fine.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ieri am cerut-o si azi am primit-o 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Dan pasare scrie:Motzoi,nu stiu daca au antena la ATS,eu am luat-o de la Cluj via @baty-san![]()
Adrian,footrest-ul e de buna calitate, chiar daca a costat putin
Adica baty_san are antene de vanzare sau ti-a dat-o pe a lui? ca am vazut o poza la topicul dedicat antenei, d-asta intreb...
Si este doar partea care se insurubeaza nu?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dan pasare
Baty-san are antene de vanzare
si bandouri, si filtre, si placute de frana,si elemente de caroserie, si masini cu totul.Lucreaza la Citroen

Motzoi C4
- C4 Ya Yo
OK, acum mi-a spus si alex82.Scuze, nu stiam.
- Mihay
- Supermoderator
baI motzoi dute la alimentara si ia o bere la 2 l iti fac eu cinste
oficial l-ai intrecut pe deesse

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
in fine ce?
daca ai ceva de spus, trage...stau cu pieptul dezgolit!
daca vrei sa despicam firu in patru legat de intrebarea ta o facem! cu ce te ajuta un raspuns la intrebarea ta? Suni daca raspunsul e afirmativ? nu suni daca nu....explica-mi.
reactia mea vine dupa multimea de intrebari puse pe diferite topicuri pur si simplu aiurea.
nu am nimic cu tine. iar aceasta reactie se adreseaza tuturor carora le este mai usor sa intrebe si sa astepte un raspuns decat sa caute frumusel in topicuri si sa afle.
stim, necesita timp...timp care si la noi este destul de putin.
apreciem faptul ca esti activ pe forum, dar crede-ma cateodata este deranjant sa citesc intrebari pur si simplu care au raspuns in alte parti.Poate ai sa intelegi ce iti spun acum cu trecerea timpului.
daca ai ceva de spus, trage...stau cu pieptul dezgolit!
reactia mea vine dupa multimea de intrebari puse pe diferite topicuri pur si simplu aiurea.
nu am nimic cu tine. iar aceasta reactie se adreseaza tuturor carora le este mai usor sa intrebe si sa astepte un raspuns decat sa caute frumusel in topicuri si sa afle.
stim, necesita timp...timp care si la noi este destul de putin.
apreciem faptul ca esti activ pe forum, dar crede-ma cateodata este deranjant sa citesc intrebari pur si simplu care au raspuns in alte parti.Poate ai sa intelegi ce iti spun acum cu trecerea timpului.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Dan pasare
Motzoi sa ai grija,drink+drive=

Motzoi C4
- C4 Ya Yo
ok...am inteles mesajul.Scuze inca odata tuturor si scuze Pasare de offtopic 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pasare ia problema in mana si fa curat....
iar ... aka pic si poc... mai lasati`l ba in pace...e si el la prima masina... nu l`a durut capu` in viata lui cum se schimba un filtru , o roata, o antena,etc... n`a fost in viata lui sa cumpere o piesa pt masina parintilor...ca doar nu`l trimitea tasu`: dute ba si i`am si mie un rulment la placa de presiune...
culmea e ca mai exista useri care au muuuuuult mai multe posturi si intrebari...si intreaba in continuare
@motzoi ti`am mai spus si iti mai repet...mai citeste/search inainte sa intrebi...
uuoofff

iar ... aka pic si poc... mai lasati`l ba in pace...e si el la prima masina... nu l`a durut capu` in viata lui cum se schimba un filtru , o roata, o antena,etc... n`a fost in viata lui sa cumpere o piesa pt masina parintilor...ca doar nu`l trimitea tasu`: dute ba si i`am si mie un rulment la placa de presiune...
culmea e ca mai exista useri care au muuuuuult mai multe posturi si intrebari...si intreaba in continuare
@motzoi ti`am mai spus si iti mai repet...mai citeste/search inainte sa intrebi...
uuoofff
Ultima oară modificat Mar Mar 03, 2009 4:52 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: Am sters ceva ce nu era tocmai ok.
Motiv: Am sters ceva ce nu era tocmai ok.
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Domnu Pasare ,scuze de off da nu sti cumva o adresa,un nr. de tel, ceva de unde pot sa procur si eu un footrest la un pret de asta acceptabil
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
-
Dan pasare
Din pacate nu stiu. Eu l-am luat de la Vitan, de la un magazinas de acolo, dar nu mai stiu care, ca a trecut mult timp de atunci iar in Vitan sunt vreo 100 de magazine.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
asta vara eram la mare pe la Olimp. Un cuplu cu un copil era langa noi, il cheama tasu` pe ala mic din apa du`te tati si ia 2 gogosi. vine fisu` repede , du`te tati si ia 2 beri, iar vine ala mic in fuga hai mai ia si gsp si pro sport ...dupa care tasu ` zice : ce bine e sa ai copii mici

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Dan pasare scrie:Ieri am cerut-o si azi am primit-o
Am fost azi si am comandat-o la ATS si m-a costat 26 RON cu TVA :)O primesc vineri cica.
-
Dan pasare
Ghinionul tau ca nu au avut pe stock.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;