Polish

Scrie răspuns
sebi

Polish

Mesaj de sebi »

Stie cineva de unde pot sa cumpar un disc cu burete sau lana (nu stiu exact care e cel mai bun) care se monteaza pe o bormasina sau pe o ..... (nu stiu cum ii zice dar asa arata http://www.comenzi.ro/images/medium/stern_ag125p-c.jpg ).
Si pe disc ce se pune? E vreun fel de ceara sau se pune "substanta" de polishat. Am auzit ca Prevent polish e unu din cele mai bune.
Eu nu ma gandeam la un polish de ala care sa-mi acopere toate zgarieturile fine, ci mai de graba ceva cu care sa dau masina dupa fiecare spalat.
Daca si-a facut cineva acasa o lustruire de asta puneti si voi o poza sa vad cum iese.
Mersi.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Mi-am cumparat eu de la Metro masina de polisat electrica cu capete de schimb... M-a costat 70 de lei! Isi face treaba cu brio! Duminica am polishat masina impreuna cu un vecin!

A iesit boboc! E d'aia care vibreaza, nu se roteste.. Alea care se rotesc fac praf de la polish, praf care se lipeste de elementele cauciucate si stai sa freci dupaia sa cureti ...
sebi

Mesaj de sebi »

Si de cate ori poti sa dai? Are ceva daca dai saptamanal dupa fiecare spalare? Cat dureaza un polishat sa iasa ok? Polishu efectiv de care e si cat costa? Cat se consuma la o utilizare? Cam multe intrebari nu? :lol:
Pune te rog o poza cu masina dupa polishat, sau daca ai deja postata undeva zimi unde.
ms
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Adrian
-scula ca a mea ?? :lol: sau arata altfel ??
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Masina e d'aia care e si la spalatorie auto.. Adica daia circulara, cu 2 manere, care vibreaza, nu se invarte!

Are un burete mai dur si pe deasupra vin fetele alea... Una care zici ca e de carpa si una ca o blanita :)

Masina merge foarte bine, se introduce in priza! O recomand cu caldura, mai ales la pretul asta!
Se poate folosi si cu ceara, pt cei care nu vor sa faca varza lacul masinii...

Exista mai multe tipuri de polishuri:
Cel mai comun: polishul la culoare - acopera zgarieturile mici, da un luciu de efect si este ieftin la achizitie - eu dasta folosesc!

Polish 3M in 3 sau 4 straturi: costa cam 100-120 de euro si vine in 3 sau 4 tuburi.. Primul tub e abraziv, si se da numai cand e chiar nevoie.. Sau cand s-a vopsit masina si lacul a iesit coaja de portocala!
Celelalte 2-3 tuburi se dau in acelasi mod, pana la ultimul polish, cel de luciu fin...

Poza nu am cum sa fac la masina, ca este in portbagaj! :)
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

polish-ul, ala adevarat se da max la 6 luni :wink:
ca mai dai cu ceara e altceva, eu cel putin am gasit o super solutie la omv de ceara cu sampon (o chestie laptoasa alba) super, beton, cum vreti sa ii spuneti
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Cum se numeste exact Silvius...si cam cat costa?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Am mutat eu topicul la tips&tricks....Cred ca e mai adecvata aici discutia decat la cafenea
silvius

Mesaj de silvius »

trebe sa ma uit pe cutie.. e vreo 200 de mii de lei, e la litru.
Se pun 2 capace de solutie la 1 litru de apa, eu unul folosesc puverizatorul de la chestia sub presiune si pun 3 capace la 2 litri.
E un bidon de 1 l de culoare albastra. iti spun maine, habar nu am. L-am cumparat azi la omv-ul de la gara din curiozitate. e super meserias, super, si crede-ma ca am experienta in domeniu :wink:
sebi

Mesaj de sebi »

si e mai folositor decat o ceara?
silvius

Mesaj de silvius »

pai asta o sa pot spune sambata.
Eu oricum folosesc o ceara diferita de ce dau astia la spalatorie, adik una care se aplica cu pielea de caprioara...
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Simt ca se apropie si la mine o astfel de miscare....
Iti asteptam parerile Silviu...
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Ma cu polishu nu stui ce sa zic...daca o polishezi de multe ori o sa ii iei stratul ala de lac de la suprafata si oricum nu poti sa acoperi zgarieturile care sunt in vopsea. Am fost acum 2 sapt sa o poliseze si nu prea se observa mare diferenta. mai asteptati si voi pana se zgarie mai rau si luati o cheie si o zgariati de jur imprejur dupa care o faceti pe casco :D
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

silvius scrie:pai asta o sa pot spune sambata.
Eu oricum folosesc o ceara diferita de ce dau astia la spalatorie, adik una care se aplica cu pielea de caprioara...
Eh!?! Cum a fost pana la urma cu solutia magica? Multumit sau nu?
sebi

Mesaj de sebi »

silvius scrie:pai asta o sa pot spune sambata.
zimi si mie te rog ce ceara si cum se aplica. pe masina uscata si cu o carpa uscata? e neaparat sa fie atat de fina precum acea "piele de caprioara"?
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”