Tremura/Da in nas cand ajunge pe rosu intr-a 2a

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Re: Tremura/Da in nas cand ajunge pe rosu intr-a 2a

Mesaj de silvius »

nu, fenomenul este urmatorul: cand ajungi la turati maxima si taie bezina coboara turatia si cand ajunge la limita din nou da drumul la bezina si tot asa.......
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
bogdans
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

ori nu v ati uitat pe bord,ori nu stiti ce vb...eu am 1.6i si in nici un caz nu ajunge la 7000rpm!o taie undeva intre 6300-6500!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Am schimbat benzina.Am pus EVO 5 de la Mol, merge de rupe pamantul :D
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius

Mesaj de silvius »

vezi ca am avut probl cu EVO 5. Am pus si eu un timp ca era mai aproape mol decat omv si am avut tot felul de erori. De atunci m-am lecuit cu pun numai carerra 100. Probemele mi-au aparut cam dupa al 3-lea plin, nu mai am masina in garantie si dupa ce am facut lambda praf o data mi-a ajuns
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Dracu sa le pieptene, nici nu stii de care sa pui....
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius

Mesaj de silvius »

fiecare pune ce doreste. Vezi, poate la tine merge cu asta, erau destui care o laudau, insa la mine nu merge. Poate e si modul de a conduce, unii o aduc in 5 mii o data la luna altii o data la saptamana si altii des, cum sunt eu :twisted:
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Mituc, sincer, ori nu m-am uitat eu bine, dar nu imi taie gazul la 7k rpm ci undeva pe la 6500 (nu este exact, ca nu stau sa ma uit in bord)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
silvius

Mesaj de silvius »

la soft stock taie la 6800 :wink:
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Se poate scoate limitarea asta?De la 6800?
Am un prieten cu un Golf V si s-a dus la reprezentanta si i-au scos-o, acum se duce la 7300, cam asa:)
La fel si un amic cu un C4 1.6 i berlina, trage mult mai bine pana pe la 7300, luand cam 93-94 cu a 2-a :)
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Limitarea turatiei motorului are o logica foarte simpla :wink: Dupa acea tutatie exista riscul sa faci motorul praf, foarte repede.Cine isi scoate aceasta limitare(ma rog, o ridica mult), ori alearga pe undeva cu masina(eventual pe bani) si nu-l intereseaza cat timp il duce motorul, ori are avioane in cap :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Motzoi C4 scrie:Am un prieten cu un Golf V si s-a dus la reprezentanta si i-au scos-o, acum se duce la 7300, cam asa:)
La fel si un amic cu un C4 1.6 i berlina, trage mult mai bine pana pe la 7300, luand cam 93-94 cu a 2-a :)
Da, frumos, insa limitarea aia e pusa unde e pusa pentru ca bielele au o oarecare greutate si rezistenta, la fel si pistoanele, iar dupa o anumita turatie e posibil sa-ti cedeze vreo biela, vreun arc de la supape, si fie sa-ti faci praf vreun piston ca-i da valva in cap, fie blocul motor cu totul cind or iesi pistoanele prin capota sa se certe cu tine si sa-ti spuna parerea lor.
Deci totul are logica. Prin chip tuning poti face un motor sa scoata mai mult cuplu la aceleasi turatii, desi de obicei puterea se muta mai jos in turatii.
Daca vrei sa te muti mai sus raspunsul e clar: alte pistoane, implicit alte biele, alte axe cu came, eventual bloc tratat special. Ca si fapt divers cei de la Spoon au facut motorul de pe civic typeR sa mearga pina la 11000rpm (puterea maxima pe la 10): http://www.youtube.com/watch?v=nj2nlF1hkEc" onclick="window.open(this.href);return false; . Sa cresti turatia (semnificativ) doar din chip e debilism mintal si inconstienta cam in 80% din cazuri.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

silvius scrie:vezi ca am avut probl cu EVO 5. Am pus si eu un timp ca era mai aproape mol decat omv si am avut tot felul de erori. De atunci m-am lecuit cu pun numai carerra 100. Probemele mi-au aparut cam dupa al 3-lea plin, nu mai am masina in garantie si dupa ce am facut lambda praf o data mi-a ajuns
silvius .. si eu alimentez cu 95 din cind in cind cu mol EVO5 si de curand am facut itp .
tipul de akolo mi a zis si mie ceva de sonda : ori ea ori benzina proasta.
cam cat costa o sonda lamda ai idee ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius

Mesaj de silvius »

lambda e vreo 16 milioane, dar ea functioneaza la tine
benzina aia de 95 e nasoala. Ma rog fiecare face ce vrea, nu am contract cu OMV, insa e singura ok, si asta k nu e produsa aici sa isi bata joc de ea.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”