ventilator zgomotos C4 Coupe

mootoo
Marca si model masina: şe şinşi
Numar Inmatriculare: numar di numar

Re: ventilator zgomotos C4 Coupe

Mesaj de mootoo »

si eu am aceeasi problema: la viteza I e putin cam zgomotos... si nu era asa... peste 1000 km ma prezint la prima revizie si o sa le cer sa ia masuri. revin cu amanunte.
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

scuze de of topic
@mootoo cand ne onorezi cu prezenta ta la intalnire ca vad ca nu prea vrei !! :D
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
Alex Nicoare

Mesaj de Alex Nicoare »

Eu mai am pana la prima revizie... abia am implinit 6.000 km parcursi :D
Momentan sunt in delegatie la Cernavoda (fara Citronica, ci cu una de serviciu) si stau pana spre Paste, asa ca slabe sanse sa ajung la ATS. Revizia de 1 an (ca nu cred sa ajung la 20.000 km inainte) e undeva prin iulie. Asa ca sigur ajungi inaintea mea. Poate ne spui si noua ce-ti vor zice despre zgomotul ventilatorului. Suparator nu este, dar e neplacut sa stii ca e acolo si ca ceva nu e 100% in regula cu "iubita" :lol:
C4 Coupe VTR-pack 1.6i 16v 110CP
mootoo

Mesaj de mootoo »

tzun scrie:scuze de of topic
@mootoo cand ne onorezi cu prezenta ta la intalnire ca vad ca nu prea vrei !! :D
Off topic: mi-am propus sa vin pe 29 cu toate ca pe 28 sunt la constanta la meciul romaniei.
mootoo

Mesaj de mootoo »

Alex Nicoare scrie:Eu mai am pana la prima revizie... abia am implinit 6.000 km parcursi :D
Momentan sunt in delegatie la Cernavoda (fara Citronica, ci cu una de serviciu) si stau pana spre Paste, asa ca slabe sanse sa ajung la ATS. Revizia de 1 an (ca nu cred sa ajung la 20.000 km inainte) e undeva prin iulie. Asa ca sigur ajungi inaintea mea. Poate ne spui si noua ce-ti vor zice despre zgomotul ventilatorului. Suparator nu este, dar e neplacut sa stii ca e acolo si ca ceva nu e 100% in regula cu "iubita" :lol:
asa e, nu este suparator. dar in momentul in care il opresti, iti dai seama ca ai fost poluat fonic.
Alex Nicoare

Mesaj de Alex Nicoare »

Fara discutie... mai ales ca sunt si un fel de perfectionist. E aiurea atunci cand asculti muzica redata de pe CD, iar in pauzele dintre melodii sesizezi zgomotul suplimentar. I-am aratat unui prieten care are un Opel Astra modelul nou si cica sunt eu exagerat, ca ce mare chestie, ca daca functioneaza sa-l las asa, vorba englezului: "If it works, don't fix it!". Nici nu ma gandesc sa nu semnalez "problema" la revizie...
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Vorba aia este pentru cand nu ai garantie si nu cumperi masina noua.
Si eu am avut o gramada de probleme minore pe care le-am rezolvat pe garantie (buton frana de mana, far patat) insa daca ar fi trebuit sa le fac pe banii mei sigur mai asteptam sau nu le faceam.
Asa ca recomandarea mea este sa insisti la service sa iti rezolve problema.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
Alex Nicoare

Mesaj de Alex Nicoare »

Da, bineinteles, dar astept pana la revizia de un an... sau, daca am timp, poate dau o fuga pana acolo sa intreb. As merge si acum, mai ales ca este in garantie, dar a trebuit sa plec din Bucuresti si nu ma intorc decat pentru week-end, urmanda ca de luni sa revin la Cernavoda. Pana dupa paste nu am cum sa ajung. Dar poate incerc cu un telefon, pentru ca sunt curios ce vor zice...
Alex Nicoare

Mesaj de Alex Nicoare »

Salut tuturor!

Am fost la revizie cu masina (ProMotor Ramnicu-Valcea) si se pare ca zgomotul suplimentar era produs de cateva pene de vrabie (sau alta pasare de talie mica) care ramasesera blocate in filtrul de polen. S-a rezolvat prin schimbarea acestuia contra cost (circa 80 lei).

Numai bine si drum bun!
mootoo

Mesaj de mootoo »

mie mi-au schimbat filtrul ala si zgomotul persista. :cry:
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”