Decat sa stau 6-7 ore la ATS si sa ma trezesc ca ies din service iau o gropa si iar aud cri-cri
Vreau sa scap de c4
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu nici nu ma mai chinui sa ma duc la ATS sa imi rezolve "greierii", in aprox 2 sapt imi schimb boxele si atunci imi fac insonorizarea k-lumea si garantat o sa dispara si urmatoarele generatii de greieri care inca nu s-au manifestat
.
Decat sa stau 6-7 ore la ATS si sa ma trezesc ca ies din service iau o gropa si iar aud cri-cri
, mai bine fac o treaba k-lumea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
dimabogdan
Mai oameni buni , nu vedeti ce am ajuns?Sa ne reparam SINGURI masinile??Pentru ce? Pentru ca astia sunt prea lenesi, prea porci si prea nesimtiti sa faca ce sunt platiti sa faca? Pentru ca Citroen trimite toate rahaturile de masini in Romania?PENTRU CE SA INDURAM NOI ATATA BATAIE DE JOC IN SCHIMBUL BANILOR NOSTRII???
-
goso
- Numar Inmatriculare: b85gos
Re: Vreau sa scap de c4
cumpara-ti mercedes 
- eduardo_didi
- Edi Talent
da problema asta este peste tot in general in Romania si aici conteaza peste ce fel de persoane dai. TOATE reprezentantele nu stiu cum sa te mai pupe in cur cand vrei sa cumperi o masina, dar odata cumparata de service nu ii mai intereseaza si cand te lovesti de service incep problemele. aici ma refer la toate marcile nu numai citroen vezi mercedes, bmw, etc.
Sunt intradevar si exceptii unde cei din service stau sa iti asculte problemele si sa le rezolve tratand clientul cu respect vezi in cazul citroen pe Mugurel cu ProMotor, pe care il lauda toata lumea.
asa ca daca vrei sa scapi de o masina din cauza servisului s-ar putea ca la urmatoarea chiar daca este alta marca sa te lovesti de aceeasi problema. Trebuie umblat la mentalitatea oamenilor nu sa ajungi sa iti schimbi tu masina.
Sunt intradevar si exceptii unde cei din service stau sa iti asculte problemele si sa le rezolve tratand clientul cu respect vezi in cazul citroen pe Mugurel cu ProMotor, pe care il lauda toata lumea.
asa ca daca vrei sa scapi de o masina din cauza servisului s-ar putea ca la urmatoarea chiar daca este alta marca sa te lovesti de aceeasi problema. Trebuie umblat la mentalitatea oamenilor nu sa ajungi sa iti schimbi tu masina.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Chestia cu service-ul e cit se poate de adevarata. Ia masina care-ti place si gaseste un service cu oameni. Eu unul a trebuit sa gasesc acest service tocmai in bucuresti desi sint in iasi. Voi il stiti deja pe cel de la vilcea. Problem solved.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
baty_san
goso scrie:cumpara-ti mercedes
Don't steal...goverment hates competition!
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
acu daca tot a REINVIAT topicul :
Oare a vandut masina ? Ar fi interesant de aflat.
Am vazut ca e datat 2007 (acu 2 ani - tot de acu 2 ani nu a mai intrat nici pe forum) dar se pare ca discutiile sint cat de cat ACTUALE. Le am citit de la cap la coada si nu-mi par vechi
=> aceeasi mentalitate neschimbata. Bravo celor care actioneaza si care respecta clientul si "banii lui" (Cum ar zice DimaBogdan) si marca masinii. Personal am auzit lucruri bune si de service_ul Ford dar asta e alta discutie Offtopic.
Oare a vandut masina ? Ar fi interesant de aflat.
Am vazut ca e datat 2007 (acu 2 ani - tot de acu 2 ani nu a mai intrat nici pe forum) dar se pare ca discutiile sint cat de cat ACTUALE. Le am citit de la cap la coada si nu-mi par vechi
=> aceeasi mentalitate neschimbata. Bravo celor care actioneaza si care respecta clientul si "banii lui" (Cum ar zice DimaBogdan) si marca masinii. Personal am auzit lucruri bune si de service_ul Ford dar asta e alta discutie Offtopic.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dimabogdan
Toti sunt o apa si-un pamant.Ce povesti de groaza am auzit la Cardinal in Cta, nu regret nicio clipa ca nu mi-am luat si eu vreun Foltsvagen...
Astia noii din Cta de la Citro...nu sunt ei ai mai tari mecanicosi, dar sunt saritori si macar te trateaza cu un respect iesit din comun.Prima data cand am vb cu ei, nu stiam ca vechiul Alpha Motors nu mai repara( chipurile) Citroane si am ramas mut cand am auzit ce frumos mi se vorbea la telefon.Si cand le-am dus masina, la fel...Deci tot omul face locul...
Astia noii din Cta de la Citro...nu sunt ei ai mai tari mecanicosi, dar sunt saritori si macar te trateaza cu un respect iesit din comun.Prima data cand am vb cu ei, nu stiam ca vechiul Alpha Motors nu mai repara( chipurile) Citroane si am ramas mut cand am auzit ce frumos mi se vorbea la telefon.Si cand le-am dus masina, la fel...Deci tot omul face locul...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
masina urmatoare va fi tot un coupe,sau 3d!ma tot gandesc la un VTS,o fi alta "mancare" acolo...sau aceleasi probleme!ma gandesc ca suspensia,daca o fi sport,nu se aude parca se rup telescoapele!insa nu stiu ce sa zic despre citroen second hand!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- eduardo_didi
- Edi Talent
1.6 152cp asta nou, au rezolvat problema cu suspensia
viewtopic.php?f=109&t=3078" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=109&t=3078" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
la toate au rezolvat-o.
nu numai la 1.6 t
nu numai la 1.6 t
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- eduardo_didi
- Edi Talent
da eu cu asta am mers eu, la restu nu stiu ca n-am mers de-aia am zis de 1.6t 
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Cu prima ocazie probeaz-o pe a lui @florinc4. Cu ocazia asta mai face si el ceva km ca are cam putini 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Sunt curios dupa ce voi monta Coiloversurile daca va mai scoate aceleasi zgomote! Daca zgomotul vine de la amortizoare, ar trebui sa dispara
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- eduardo_didi
- Edi Talent
tu ca tu, da mai suntem o armata care asteptam sa vedem cum se va comporta