Probleme relanti

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Probleme relanti

Mesaj de Bogdan »

El are modelul cu facelift, deci alt motor, alta cutie!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

majoritatea spun ca se lasa in timp ... acum ... sunt chiar curios ce inseamna timp ... cam cati km?
si daca ai avea dreptate ... nu s-ar lasa ... si s-ar rezolva doar cu scandal ... ce implica asta ... ce i-ar putea face ... ca doar n-o schimba-o :shock:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

navzar..bucura-te de masina si nu mai fii paranoia!! Vino miercuri sa asculti/simti si alte masini ;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

aseara cand am fost la ats receptionerul a frecat putin cutia si a fost de accord cu mine ca e cam stransa ... la predare a dat-o la intors ... mi-a zis ca asta e ... are tot samanta de bmw ca si motorul si asa e ea mai stransa dar se mai lasa ... acum eu am 7500 km cu ea ... nu am experienta cu o masina noua cum ar trebui sa evolueze in timp - ma refer la motor si cutie
poate ma lamuriti si mine daca e prematur sa-mi fac griji pentru asta sau sa astept cumintel pana se maturizeaza si ea cum trebuie sa ma faca si pe mine pe deplin satisfacut :drive
Ultima oară modificat Mie Apr 08, 2009 2:58 pm de către navzar_x, modificat 1 dată în total.
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

i'll be there :drive
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

navzar_x scrie:majoritatea spun ca se lasa in timp ... acum ... sunt chiar curios ce inseamna timp ... cam cati km?
si daca ai avea dreptate ... nu s-ar lasa ... si s-ar rezolva doar cu scandal ... ce implica asta ... ce i-ar putea face ... ca doar n-o schimba-o :shock:
de exemplu a mea cam dupa 10.000 km s-a 'lasat' in sensul bun.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Toti peste tot se pling ca la citroen cutiile sint putin prea slobode, si voi va plingeti cind sint mai strinse. WTF?? :shock: :shock:
O sa vreti sa aveti la 50k km cutia cum e acum la 7-10k :) Apoi, nu stiu cit de lina va asteptati voi sa fie o schimbare de treapta, pina si o clanta de usa mai tremura usor daca se atinge clempusul usii de pereti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

mituc scrie:Apoi, nu stiu cit de lina va asteptati voi sa fie o schimbare de treapta, pina si o clanta de usa mai tremura usor daca se atinge clempusul usii de pereti.
ma refer la faptul ca deseori daca am in jur de 30 km/h efectiv refuza sa intre intr-a 2-a ... parca nu are unde sa intre ... eliberez levierul ... mai incerc o data si inca o data si intr-un final constat ca ajung pe la 20 km/h isi gaseste si ea locul si intra ... dar motorul e deja subturat ... au fost situatii in care a fost neplacut ca a trebuit sa reduc atat ... adica am incercat sa evit sa merg cu a 3-a subturat si m-am ales cu o reducere semnificativa de viteza si subturat intr-a 2 ... crede-ma ca imi vin dracii si ma gandesc serios daca e normal ...
intr-un final m-am cam resemnat ca se va mai lasa si va fi ok ... am sa incerc sa ma port mai frumos cu ea ... ca nah e fata mare deocamdata
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si eu am patit asta...
in a doua, dupa o a-1a mai lunga...nu prea intra.....de multe ori am ratat a doua .
dupa s-a lasat, eu m-am obisnuit cum sa o fac sa intre....

o sa vezi ca te vei intelege cu ea intr-un final :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cind dai din 1 in 2 asigura-te ca tragi suficient spre tine, nu doar in spate. Altfel o sa agate, o sa tremure, etc, sau chiar nu o sa intre.
Bogdan scrie:El are modelul cu facelift, deci alt motor, alta cutie!
Poate alta cutie, motorul nu e prea diferit. Pe modelele de 110CP era tu5jp4, pe asta de 122 e tu5jp4S. Probabil difera distributia si inca niste chestii marunte.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

mituc scrie:Cind dai din 1 in 2 asigura-te ca tragi suficient spre tine, nu doar in spate. Altfel o sa agate, o sa tremure, etc, sau chiar nu o sa intre.
din 1 in 2 intra ca unsa ... sa ma fac bine inteles .... in retrogradare am probleme 3-2 si 4-3 ... de tremurat nici nu poate fi vorba ... de intrat nu intra ... intampina o rezistenta ... am fortat-o sa intre ... a intrat ... dar ma cam durea sufletul parca ii bag ceva pe gat si ea nu vrea sa inghita ... ma uitam daca nu cumva am indoit levierul ... nu tremura, nu caraie nu nimic ... doar ca nu-si gaseste locul sa intre ... doar in anumite plaje de viteza (de deplasare)
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

pe modele de 110CP cand se schimba distributia - la cati km?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

dupa 100.000......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

la fel si la mine ... 120 000 - conditii severe sau la fiecare 10 ani
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”