Scartait geamuri...
-
bizkit1
Scartait geamuri...
Cei care au probleme cu geamurile.... care scartaie cand sunt deschise in timpul mersului...sa scrie aici...o sa va explic cum sa le rezolvati. Este o mica, foarte mica problema care mi-a luat 1 sapt si ceva sa imi dau seama ce este si va garantez ca nimeni unde v-ati duce nu o sa stea mai mult de 1 ora sa isi dea seama ce are, probabil ca o sa va zica cum mi-au zis si mie cei de la ats ca e din fabrica. Bull shit 
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
Cristi
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
eu...care am mai multe probleme cu geamurile...si aia de la ats au zis k sunt nebuna...scartaie...zangane dak dau volumul mai tare ...inclusiv airbagul din portiera zangane... iar geamul trosneste knd are el chef...bineinteles, ma refer doar la geamul deschis, nu si inchis. Inchis nu am nici o problema...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
onacus
Si eu am.
Cand inchizi usa cu geamul deschis este durere nationala, cred ca toti stiti cum este.
Cand sunt inchise, se misca, dar nu mult cand bate vantul mai puternic.
Mai nou am constatat ca si cand iei curbele mai in viteza se misca geamurile si scot un zgomot ciudat
Cand inchizi usa cu geamul deschis este durere nationala, cred ca toti stiti cum este.
Cand sunt inchise, se misca, dar nu mult cand bate vantul mai puternic.
Mai nou am constatat ca si cand iei curbele mai in viteza se misca geamurile si scot un zgomot ciudat
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
Re: Scartait geamuri...
...pai ce mai astepti ? ...spune-le care e problemabizkit1 scrie:Cei care au probleme cu geamurile.... care scartaie cand sunt deschise in timpul mersului...sa scrie aici...o sa va explic cum sa le rezolvati. Este o mica, foarte mica problema ...
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
-
shomoyoque
La mine nu scartzie la geam nimic....scartzie altele in schimb...
@Lisa: nu avem airbaguri in portiera. Avem in volan (resp bord), scaune si deasupra usilor
@Lisa: nu avem airbaguri in portiera. Avem in volan (resp bord), scaune si deasupra usilor
Ultima oară modificat Mar Mai 08, 2007 4:25 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
Cristi
-
bizkit1
Cristi are dreptate...doar ca nu asta e problema , eu nu am avut nimic desprins..si cand am fost de 9 ori la ats cu problema asta m-a vrajit ala cu o schema pe calculator ca asa e din fabrica si nu are ce sa-i faca. Usa la c4, in ceea ce priveste macaraua de la geam este facuta foarte prost. Sina pe care se plmba suportul pt geam este prinsa pe portiera in capse, care se slabesc foarte usor si incepe sa aibe joc..eu cel putin le-am scos si am pus suruburi (si le-am strans teapan, acum geamul etse si el teapan). Zgomotul este provocat de cablul care se plimba pe sina aia, frecandu-se se duce toata unsoarea aia de pe el, mai ales cand ploua si intra apa pe acolo se duce naibii. Daca va ganditi sa ungeti cu vaselina sau alte dracii sa stiti ca nu o sa tina decat o mica perioada de timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati o bucata de cauciuc si sa puneti dedesuptul piciorusului ala pe partea cu care se freaca de sina aia. O sa mai ridice nivelul un pic dar cel putin nu o sa se mai frece cablu si nu o sa mai scartaie. Usa se desface ff usor...mi-am dat seama ca masinuta asta este ca jucariile alea lego. In 5 min scoti fata de la usa + chederele + geamul (de montat este la fel de simplu). In fine azi am facut doar una dintre usi..pe cealalta o fac maine..probabil ca o sa fac cateva poze sa va arat despre ce este vorba. Oricum sper sa va fie de ajutor pt ca scapati si de niste bani dati aiurea.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
bizkit1
Lisa ce iti zdrangane tie acolo sunt niste cabluri amarate...care mie domnii de la ats mi le-au "izolat" cu carpe de bucatarie, care dupa o perioada au inceput sa puta. Eu le-am lipit cu banda izolir si nu am mai avut probleme.
-
shomoyoque
-
bizkit1
Inca ceva..la geamuri chederele sunt subtiri si daia se mai misca geamul. Eu am facut rost de 2 benzi de cauciuc si le-am bagat sub chederul de la geam. Acum geamul este mai inghesuit si nu mai are loc unde sa se frece.
-
Lisa
- Sharky Boy
bizkit1 scrie:Cristi are dreptate...doar ca nu asta e problema , eu nu am avut nimic desprins..si cand am fost de 9 ori la ats cu problema asta m-a vrajit ala cu o schema pe calculator ca asa e din fabrica si nu are ce sa-i faca. Usa la c4, in ceea ce priveste macaraua de la geam este facuta foarte prost. Sina pe care se plmba suportul pt geam este prinsa pe portiera in capse, care se slabesc foarte usor si incepe sa aibe joc..eu cel putin le-am scos si am pus suruburi (si le-am strans teapan, acum geamul etse si el teapan). Zgomotul este provocat de cablul care se plimba pe sina aia, frecandu-se se duce toata unsoarea aia de pe el, mai ales cand ploua si intra apa pe acolo se duce naibii. Daca va ganditi sa ungeti cu vaselina sau alte dracii sa stiti ca nu o sa tina decat o mica perioada de timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati o bucata de cauciuc si sa puneti dedesuptul piciorusului ala pe partea cu care se freaca de sina aia. O sa mai ridice nivelul un pic dar cel putin nu o sa se mai frece cablu si nu o sa mai scartaie. Usa se desface ff usor...mi-am dat seama ca masinuta asta este ca jucariile alea lego. In 5 min scoti fata de la usa + chederele + geamul (de montat este la fel de simplu). In fine azi am facut doar una dintre usi..pe cealalta o fac maine..probabil ca o sa fac cateva poze sa va arat despre ce este vorba. Oricum sper sa va fie de ajutor pt ca scapati si de niste bani dati aiurea.
sa deschid usa??? presupunand k as urma indicatiile si as reusi sa o deschid...crezi k as suporta sa imi vad usa demontata???
-
Lisa
- Sharky Boy
shomoyoque scrie:La mine nu scartzie la geam nimic....scartzie altele in schimb...
-
bizkit1
-
bizkit1
Nu te mai uita in gura lor
si iti zic eu nici unu dintre ei nu o sa isi piarda timpul sa iti faca o treaba buna pt ca nu ii intereseaza. AM trecut prin asta..am vazut in cat timp demonteaza o usa...in 20 de minute..pana mai desface un surub, pe urma se duce la o tigara...dupa care se duce sa il mai ajute pe cutare coleg...mai vine mai desface un surub...samd.